Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) izdvojena tema

poruka: 28.402
|
čitano: 3.181.145
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
14 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Sve nove hardvere prave 'ko ni sebi ni svom. Barem 10% novih stvari moraš nositi na popravak unutar mjesec dana korištenja.

Pozdrav svima! {#}
Trebao bih vježbati nešto za sutrašnje natjecanje, a tako sam lijen. {#} 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
14 godina
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
dombak1608 kaže...

Sve nove hardvere prave 'ko ni sebi ni svom. Barem 10% novih stvari moraš nositi na popravak unutar mjesec dana korištenja.

Pozdrav svima! {#}
Trebao bih vježbati nešto za sutrašnje natjecanje, a tako sam lijen. {#} 

Natjecanje iz čega ?

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
14 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Natjecanje iz čega ?

Matiša.

16 godina
moderator
Batista kaže...

imam ja njega kam porinut :D

nego hocu ispravno ak sam to platio

stvarno si smješan :)

ti očekuješ dobiti što si platio u hrv? a kad se to dogodilo? xD

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

stvarno si smješan :)

ti očekuješ dobiti što si platio u hrv? a kad se to dogodilo? xD

Čak i kad porez platiš, nađu da nešto nisi platio.

16 godina
dombak1608 kaže...
Tomek.Klc kaže...

Natjecanje iz čega ?

Matiša.

Sutra i meni ;)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
neaktivan
Jutro
sve vise i vise mi treba javnim prijevozom do posla,sad vec 2 sata, a bijelo ***** opet pada :(
CARPE DIEM
14 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...
Jutro
sve vise i vise mi treba javnim prijevozom do posla,sad vec 2 sata, a bijelo ***** opet pada :(

jutro...gledam da se bude smirilo,znaš što si mislim,to se purgerima vrača ona prošlogodišnja sprdnja splićanima :)))..bolje da su šutili..{#}

Pobrinite se da u ovim ledenim danima uzimate dovoljno vitamina C ! On se nalazi u namirnicama: Prasen-CE, Sarmi-CE, Kobasi-CE, Slanini-CE... Kao i u napicima: Piv-CE, vin-CE, razne rakiji-CE...
15 godina

Dobar dan svima....

Ma ne vraća se nikome ništa. Mi samo brundamo ali i lopatamo. U tome je razlika. A po političarima se uvijek treba hračkati inače bi se umislili...

whisper2311 kaže...

{#} između ostalog i to,valjda ti to iz vlastitog iskustva

A ti kao ne radiš takve stvari.

rambox kaže...
mario.L_hr kaže...
Ja sam danas ponovno proveo tri sata u lopatanju. Združenim snagama počistili smo dio ceste i oslobodili šahtove. Hebi ga sutra opet ispočetka.

Bok svim nehrkalicama, o kakvim se združenim snagama radi dobrovolji ili možda plačenici Powered by Žuja ili mix jednih i drugih.Izlanuo se

Kuhano vino rules....

Stručnjak za odmaganje...
17 godina

Pozdrav ljudi, baš se vratio sa skijanja u Snježni Zagreb {#}

Malo lopatanja, i opet sve po starom {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
whisper2311 kaže...

jutro...gledam da se bude smirilo,znaš što si mislim,to se purgerima vrača ona prošlogodišnja sprdnja splićanima :)))..bolje da su šutili..{#}

Snijeg? Čekaj malo ,kad u nedelju padne u Splitu ,opet će bit ajme majko. {#}

Bježi u Zagreb ,dok još možeš. {#}

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
14 godina

Splićani jel to potres bio kod vas ? :)

Nadam se da računala nisu popadala sa stolova. :)

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
14 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
whisper2311 kaže...

Bježi u Zagreb ,dok još možeš.{#}

ma i budem da znaš..najradije bi gore i ostala..ja ti nemam veze sa st..nisam doli nikad bila..samo zadar,,hehehe

Pobrinite se da u ovim ledenim danima uzimate dovoljno vitamina C ! On se nalazi u namirnicama: Prasen-CE, Sarmi-CE, Kobasi-CE, Slanini-CE... Kao i u napicima: Piv-CE, vin-CE, razne rakiji-CE...
16 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Koji snijeg, o čemu ti... pretoplo je za to. 

Al zato potresi su jeb.eni... ovo je najjači koji sam doživia i bome, padalo je po kužini, monitor je pa, i tako.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
whisper2311 kaže...

ma i budem da znaš..najradije bi gore i ostala..ja ti nemam veze sa st..nisam doli nikad bila..samo zadar,,hehehe

A dobro je ,vi Zadrani ste ipak normalni ljudi ..... {#}{#}(just kidding)

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 15:02 (kizo2703).
14 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
whisper2311 kaže...

A dobro je ,vi Zadrani ste ipak normalni ljudi ..... {#}{#}(just kidding)

{#},ma ja samo živim tu,inače bilogorka..došla čisto radi kupanja po ljeti i da izbjegnem snijeg {#}

14 godina
Mitsuoka kaže...
kizo2703 kaže...

Koji snijeg, o čemu ti... pretoplo je za to. 

Al zato potresi su jeb.eni... ovo je najjači koji sam doživia i bome, padalo je po kužini, monitor je pa, i tako.

Ljetos sam i ja osjetio potres od 4,5 kad sam bio kod rodbine u BiH. Mogu reć da nije baš ugodan osjećaj, ali nije se osjetilo baš tako jako.

Zatreslo se nekih 5 sekundi i stalo, nije baš da su monitori letjeli. :D

14 godina
neaktivan

dobar vece...imam jedno pitanje...narucili smo Max 3 M paket,i prekjucer je doso covjek ali je slozio samo internet ,pa me zanima kad cu dobiti max tv i tablet?

isto tako imam problem,ovaj routor prikazuje 2 mreze,istog naziva,kad se npr. idem spajati preko wi-fi-a nadje 2 mreze, i na 192.168.1.1 pise da su povezani 2 uredjaja preko wirelessa (to su mobiteli koje imam doma) i 2 preko etherneta,a samo 1 zica ide u moj komp :P

Potpis
14 godina
bancic123 kaže...

dobar vece...imam jedno pitanje...narucili smo Max 3 M paket,i prekjucer je doso covjek ali je slozio samo internet ,pa me zanima kad cu dobiti max tv i tablet?

isto tako imam problem,ovaj routor prikazuje 2 mreze,istog naziva,kad se npr. idem spajati preko wi-fi-a nadje 2 mreze, i na 192.168.1.1 pise da su povezani 2 uredjaja preko wirelessa (to su mobiteli koje imam doma) i 2 preko etherneta,a samo 1 zica ide u moj komp :P

Meni su brzo složili telefon.

Onda sam čekao 3 tjedna na Internet.

MaxTV je stigao 5-6 tjedana poslije telefona.

Ne nadaj se ubrzo. Što se tiče ovog dolje, to neznam stvarno.

14 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...
bancic123 kaže...

Meni su brzo složili telefon.

Onda sam čekao 3 tjedna na Internet.

MaxTV je stigao 5-6 tjedana poslije telefona.

Ne nadaj se ubrzo. Što se tiče ovog dolje, to neznam stvarno.

kad smo prvi put uzimali internet i maxtv,doso je lik koji je prvo slozio telefon i internet, i onda je poslje postom dosao maxtv,ali onda smo i bili maxtv narucili poslje interneta,a sad sve zajedno :/

Potpis
14 godina

Dobra večer svima...

13 godina
neaktivan
Tiby kaže...

Dobra večer svima...

O.o Tiby... ili sam ja toliko neaktivan, ili tebe nema....nesto te nisam vidio u zadnje vrijeme.{#}

Errando discimus...Disce parvo esse contentus....Qualis vita, finis ita
15 godina
Dobra večer svima.... Koji je klinac s ovim vremenom? Ja se nabrusio na lopatanje (kuhano vino i nešto za dezinfekciju) kad tamo ni s od snijega. Sve se topi...
Stručnjak za odmaganje...
14 godina
Johnny4286 kaže... 

O.o Tiby... ili sam ja toliko neaktivan, ili tebe nema....nesto te nisam vidio u zadnje vrijeme.{#}

Đoni budi dobar...{#}

Ma malo sam trenirao OC i FC 3 pa ne ostaje puno vremena za spamanje.

Inače čitam vas ne brini i još puuuno pametnih tema na forumu u zadnje vrijeme...{#}

13 godina
neaktivan
Tiby kaže...

Đoni budi dobar...{#}

Ma malo sam trenirao OC i FC 3 pa ne ostaje puno vremena za spamanje.

Inače čitam vas ne brini i još puuuno pametnih tema na forumu u zadnje vrijeme...{#}

Đoni je uvijek dobar...sam kaj đoni nema bas vremena zadnje vrijeme :D ....

Hahaha zar ovaj forum ima pametnih tema {#}

Errando discimus...Disce parvo esse contentus....Qualis vita, finis ita
16 godina
mario.L_hr kaže...
Dobra večer svima.... Koji je klinac s ovim vremenom? Ja se nabrusio na lopatanje (kuhano vino i nešto za dezinfekciju) kad tamo ni s od snijega. Sve se topi...

Haha , dođi do mene , ak ti se lopata XD , pada ko blesav 

Jel gleda ko tekmu ? http://www8.livetv.ru/webplayer2.php?t=castalba&c=12852&lang=en&eid=151729&lid=109216&ci=225&si=13

14 godina
Bubabug kaže...

Haha , dođi do mene , ak ti se lopata XD , pada ko blesav

Gdje to nadam se kako nije blizu...

A ko da je Mariu do snijega, bitno je vino, cimet i klinčić.{#}

16 godina

Ma blizu vg sam sad , pada stalno i cudno mi je da ne pada u ZG  . Imam grožđa još koje nisam pobro , ak je neko za ledenu berbu ROFL .

Baš gledam tekmu ,L. Modrica su pokazali frajer ko da ide na streljnje izgledo ahaha , podrapo sam se od smijeha {#}

16 godina

Večer!

Ima li itko tko mi može pomoći s registracijom .hr domene? Koliko vidim na carnetovim stranicama besplatna je za obrtnike(za što mi i treba) samo nisam siguran kako ispuniti formular, točnije dio "Podaci o domenskim poslužiteljima". Već je ispunjen s nekim IP adresama, trebam li to ostaviti ili mjenjati(ako da, kako).

Tnx!

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
Bubabug kaže...

Ma blizu vg sam sad , pada stalno i cudno mi je da ne pada u ZG   . Imam grožđa još koje nisam pobro , ak je neko za ledenu berbu ROFL .

Pa nešto propadiva ali ništa za ozbač bar za sad i N ZG, koja mrkla berba pa   prvo treba s lopatom odmetati snijeg okolo čokota kako bi došao do grozda...{#}

Ili to ti zoveš u pomoć oko lopatanja???{#}

A ako imaš kaj po bačvama možemo se dogovoriti za vikend nema frke donesemo mineralnu i meso za roštilj.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice