Sve nove hardvere prave 'ko ni sebi ni svom. Barem 10% novih stvari moraš nositi na popravak unutar mjesec dana korištenja.
Pozdrav svima!
Trebao bih vježbati nešto za sutrašnje natjecanje, a tako sam lijen.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sve nove hardvere prave 'ko ni sebi ni svom. Barem 10% novih stvari moraš nositi na popravak unutar mjesec dana korištenja.
Pozdrav svima!
Trebao bih vježbati nešto za sutrašnje natjecanje, a tako sam lijen.
Natjecanje iz čega ?
Natjecanje iz čega ?
Matiša.
imam ja njega kam porinut :D
nego hocu ispravno ak sam to platio
stvarno si smješan :)
ti očekuješ dobiti što si platio u hrv? a kad se to dogodilo? xD
stvarno si smješan :)
ti očekuješ dobiti što si platio u hrv? a kad se to dogodilo? xD
Čak i kad porez platiš, nađu da nešto nisi platio.
Natjecanje iz čega ?
Matiša.
Sutra i meni ;)
sve vise i vise mi treba javnim prijevozom do posla,sad vec 2 sata, a bijelo ***** opet pada :(

sve vise i vise mi treba javnim prijevozom do posla,sad vec 2 sata, a bijelo ***** opet pada :(
jutro...gledam da se bude smirilo,znaš što si mislim,to se purgerima vrača ona prošlogodišnja sprdnja splićanima :)))..bolje da su šutili..
Dobar dan svima....
Ma ne vraća se nikome ništa. Mi samo brundamo ali i lopatamo. U tome je razlika. A po političarima se uvijek treba hračkati inače bi se umislili...
između ostalog i to,valjda ti to iz vlastitog iskustva
A ti kao ne radiš takve stvari.
Bok svim nehrkalicama, o kakvim se združenim snagama radi dobrovolji ili možda plačenici Powered by Žuja ili mix jednih i drugih.
Kuhano vino rules....
Pozdrav ljudi, baš se vratio sa skijanja u Snježni Zagreb
Malo lopatanja, i opet sve po starom
jutro...gledam da se bude smirilo,znaš što si mislim,to se purgerima vrača ona prošlogodišnja sprdnja splićanima :)))..bolje da su šutili..
Snijeg? Čekaj malo ,kad u nedelju padne u Splitu ,opet će bit ajme majko.
Bježi u Zagreb ,dok još možeš.
Splićani jel to potres bio kod vas ? :)
Nadam se da računala nisu popadala sa stolova. :)
ma i budem da znaš..najradije bi gore i ostala..ja ti nemam veze sa st..nisam doli nikad bila..samo zadar,,hehehe
Koji snijeg, o čemu ti... pretoplo je za to.
Al zato potresi su jeb.eni... ovo je najjači koji sam doživia i bome, padalo je po kužini, monitor je pa, i tako.
ma i budem da znaš..najradije bi gore i ostala..ja ti nemam veze sa st..nisam doli nikad bila..samo zadar,,hehehe
A dobro je ,vi Zadrani ste ipak normalni ljudi ..... (just kidding)
A dobro je ,vi Zadrani ste ipak normalni ljudi ..... (just kidding)
,ma ja samo živim tu,inače bilogorka..došla čisto radi kupanja po ljeti i da izbjegnem snijeg
Koji snijeg, o čemu ti... pretoplo je za to.
Al zato potresi su jeb.eni... ovo je najjači koji sam doživia i bome, padalo je po kužini, monitor je pa, i tako.
Ljetos sam i ja osjetio potres od 4,5 kad sam bio kod rodbine u BiH. Mogu reć da nije baš ugodan osjećaj, ali nije se osjetilo baš tako jako.
Zatreslo se nekih 5 sekundi i stalo, nije baš da su monitori letjeli. :D
dobar vece...imam jedno pitanje...narucili smo Max 3 M paket,i prekjucer je doso covjek ali je slozio samo internet ,pa me zanima kad cu dobiti max tv i tablet?
isto tako imam problem,ovaj routor prikazuje 2 mreze,istog naziva,kad se npr. idem spajati preko wi-fi-a nadje 2 mreze, i na 192.168.1.1 pise da su povezani 2 uredjaja preko wirelessa (to su mobiteli koje imam doma) i 2 preko etherneta,a samo 1 zica ide u moj komp :P
dobar vece...imam jedno pitanje...narucili smo Max 3 M paket,i prekjucer je doso covjek ali je slozio samo internet ,pa me zanima kad cu dobiti max tv i tablet?
isto tako imam problem,ovaj routor prikazuje 2 mreze,istog naziva,kad se npr. idem spajati preko wi-fi-a nadje 2 mreze, i na 192.168.1.1 pise da su povezani 2 uredjaja preko wirelessa (to su mobiteli koje imam doma) i 2 preko etherneta,a samo 1 zica ide u moj komp :P
Meni su brzo složili telefon.
Onda sam čekao 3 tjedna na Internet.
MaxTV je stigao 5-6 tjedana poslije telefona.
Ne nadaj se ubrzo. Što se tiče ovog dolje, to neznam stvarno.
Meni su brzo složili telefon.
Onda sam čekao 3 tjedna na Internet.
MaxTV je stigao 5-6 tjedana poslije telefona.
Ne nadaj se ubrzo. Što se tiče ovog dolje, to neznam stvarno.
kad smo prvi put uzimali internet i maxtv,doso je lik koji je prvo slozio telefon i internet, i onda je poslje postom dosao maxtv,ali onda smo i bili maxtv narucili poslje interneta,a sad sve zajedno :/
Dobra večer svima...
Dobra večer svima...
O.o Tiby... ili sam ja toliko neaktivan, ili tebe nema....nesto te nisam vidio u zadnje vrijeme.

O.o Tiby... ili sam ja toliko neaktivan, ili tebe nema....nesto te nisam vidio u zadnje vrijeme.
Đoni budi dobar...
Ma malo sam trenirao OC i FC 3 pa ne ostaje puno vremena za spamanje.
Inače čitam vas ne brini i još puuuno pametnih tema na forumu u zadnje vrijeme...
Đoni budi dobar...
Ma malo sam trenirao OC i FC 3 pa ne ostaje puno vremena za spamanje.
Inače čitam vas ne brini i još puuuno pametnih tema na forumu u zadnje vrijeme...
Đoni je uvijek dobar...sam kaj đoni nema bas vremena zadnje vrijeme :D ....
Hahaha zar ovaj forum ima pametnih tema
Haha , dođi do mene , ak ti se lopata XD , pada ko blesav
Jel gleda ko tekmu ? http://www8.livetv.ru/webplayer2.php?t=castalba&c=12852&lang=en&eid=151729&lid=109216&ci=225&si=13
Haha , dođi do mene , ak ti se lopata XD , pada ko blesav
Gdje to nadam se kako nije blizu...
A ko da je Mariu do snijega, bitno je vino, cimet i klinčić.
Večer!
Ima li itko tko mi može pomoći s registracijom .hr domene? Koliko vidim na carnetovim stranicama besplatna je za obrtnike(za što mi i treba) samo nisam siguran kako ispuniti formular, točnije dio "Podaci o domenskim poslužiteljima". Već je ispunjen s nekim IP adresama, trebam li to ostaviti ili mjenjati(ako da, kako).
Tnx!
Ma blizu vg sam sad , pada stalno i cudno mi je da ne pada u ZG . Imam grožđa još koje nisam pobro , ak je neko za ledenu berbu ROFL .
Pa nešto propadiva ali ništa za ozbač bar za sad i N ZG, koja mrkla berba pa prvo treba s lopatom odmetati snijeg okolo čokota kako bi došao do grozda...
Ili to ti zoveš u pomoć oko lopatanja???
A ako imaš kaj po bačvama možemo se dogovoriti za vikend nema frke donesemo mineralnu i meso za roštilj.