Vaši prankovi (šale) i hackovi

poruka: 1.070
|
čitano: 259.217
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Vaši prankovi(šale) i hackovi
Bellatrix kaže...

Evo još dvije zanimljive skripte od mene...

Pa di ti samo nađes ove skripte,predobre su,a i mogle bi mi i zatribat  :D
Skoro sve sta kazen, to i mislin, zato me svatite ozbiljno.
16 godina
neaktivan
Fowix kaže...
Bellatrix kaže...

Evo još dvije zanimljive skripte od mene...

Pa di ti samo nađes ove skripte,predobre su,a i mogle bi mi i zatribat  :D
 hehe.. a nađu se! A neke i sam iskombiniram i uklopim.
Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
15 godina
neaktivan
Vaši prankovi(šale) i hackovi

ja napravio jednu koja ti radi mlrd. ikona na desktopu i usput di napravi totalku na sistemu ( ako čovjek u nekoliko stotinki isključi comp onda ima samo nekoliko mlrd ikona a ako ne reagira onda comp ode ća...) i ako možda zbog nečega na funkcionira onda se ugasi s porukom: Since now, Your computer is a peace of sh**

@echo off

cd %homepath%/Desktop

: bono

md haha_%random%%random%%random%%random%%random%

start 0%

goto bono

shutdown -f -t 600 -c"Since now, Your computer is a peace of sh**" -s

thunder in my room :prijevod: Moja mama viče!
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2009 13:41 (Capitan Hook).
16 godina

u cemo se to sve radi u kojem programu

16 godina
protjeran
hackboy kaže...

Kako staviti lazno upozorenje o virusu na neku datoteku????

Jel moze neko pomoći plsss
15 godina
neaktivan

Imaš windows error message creator s njom napravi lažnu poruku i to je to...

Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz @ 3,83 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
15 godina
neaktivan
MarioVk kaže...

u cemo se to sve radi u kojem programu

samo to napiši u notepad > save as... > (neko ime).bat
thunder in my room :prijevod: Moja mama viče!
16 godina
neaktivan

imam još nešto jako dobro za rušenje windowsa! hehe

Dakle kad pokrenete ovu skriptu nema izlaza, bez restarta PC-a!

Nije štetno ali opet kažem, na svoju odgovornost radite

type
start
start
start
start
start
start
start
start
start
start
virus.bat
spremi kao virus.bat i pokreni! Iznenađen hehe

Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
16 godina
protjeran
Bellatrix kaže...
livadasb kaže...

dali netko zna, kako dodjeliti određenu funkciju tipkama yes i no?

Misliš ovako nešto!

a = MsgBox("Vaše računalo je zaraženo opasnim virusom, Klikni DA ako želiš da Windows formatira disk C: i ukloni virus, ili klikni NE ako želiš da imaš zoološki vrt u računalu",20 , "Upozorenje")
if a = vbYes then
f= MsgBox("Jesi siguran u to što činiš", 74, " Pazi ovdje")
b = MsgBox("Izabrao si DA, odlično, pri sljedećem startupu windows će formatirati disk C:",46 , "Pažnja")
e= MsgBox("Svaka čast na Hrabrosti", 72 , "SuperMan")
else
c = MsgBox("Izabrao si NE, ubrzo očekuj zoološki vrt u svom PC-u",46 , "Pažnja")
d= MsgBox("Žao mi je", 72 , "OK")
End If
hehehe Cool
 nešta takvo, samo kako dodjeliti funkcijo, recimo da pokrene BSOD ili neku drugu aplikaciju, ne znam , firefox ili IE
16 godina
protjeran
RoyalBlood kaže...

Imaš windows error message creator s njom napravi lažnu poruku i to je to...

Napravio sam al kako ubacit to u mapu postoji neki tutorijal ili tak nesto
16 godina

e zanima me nekaj, recimo imam neku scriptu i ako u mrezi sad stavim na drugi komp u sharani folder i pokrenem, to se bude onda na njegovome kompu desavalo, ne?

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
neaktivan

ne, na tvom, dijeliš datoteke, ne i procese

osim ako u skripti nije napravljeno da nešto radi u istom folderu di je exe file il tak nešto.

ak je stavljeno npr.   del "%SystemDrive%\Documents and Settings\%username%\Start Menu\Programs\nesto.txt

onda će ić na tvoj sistemski disk i tvoj username, pošto je pokrenuto na tvom računalu. 

potpisujem se
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2009 16:36 (h51ph).
15 godina
neaktivan
iza.coska kaže...

Kad se komp upali snimis screenshot cijelog desktopa i stavis ko background, maknes sve shortcuteve i sve sa desktopa negdje u neki direktorij i na kraju sakrijes start meni. Komp ce izgledati normalno sa svim ikonama i start menijem ali kada klikas nista se nece desavat. To su meni cimeri napravili, rekli su mi tek kada sam ubacio cd od wina da imdem napravit reinstall.

Drugi cimer je isto dobio, prvo smo mu izvukli jednu plocicu rama pa je imao samo 512 pa su meu neke igre trzale, trebalo mu je para dana dok nije pokopcao.

Taj isti cimer je dobio i sljedece: uzeli smo mu kabal od napajanja i jednu nozicu (ona koja se steka u zid) precizno obljepili selotejpom tako da se ne vidi na prvi pogled. On upali komp i nece kanta i nece, monitro i sve ostalo radi kanta nece, rastavi on kantu kao mi smo ga isli opet sje..., nije ista nasao,... tako je on skoro cijeli dan rastavljao komp, cak j e i rastavio produzni kabal da vidi dali je ispravan. Nakon nekoliko puta sta je ustekavao i istekavao kabal iz uticnice selotejp se zgulio i komp je cudotvorno proradio, onda smo mu rekli!

Treci cimer: njemu smo pocupali tipke sa tastature i preslozili (naravno prvo smo uslikali tastaturu za svaki slucaj), ali smao slova tak da ne skuzi. Proslo je vec tjedan ili dva i mi zaboravili na to, ide cimer pisati neki seminar i sav u cudu veli da neko nije normalan ili on ili komp (ne moze pisati teksta da ne glada u tastaturu), sta god napise ispadne samo nabacana hrpa slova. Nakon jedno 10-15 min se sjetio probati sa drugom tastaturom, a nakon jos 10-15 min je skuzio da smo mi prckali po tome!

...

Jao takvih cimera...
16 godina
h51ph kaže...
osim ako u skripti nije napravljeno da nešto radi u istom folderu di je exe file il tak nešto.

to znas sloziti? :)
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina

ja sam sad napravio nes kao ovo i dali ja mogu napraviti kad on stisne na OK da mu se otvori neki program ovo sam napravio onako bezz

xfire=msgbox("zasto opet palis xfire bas si glup stisni OK za nastavak",74,"Xfire")

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2009 20:54 (MarioVk).
16 godina
protjeran
Capitan Hook kaže...

ja napravio jednu koja ti radi mlrd. ikona na desktopu i usput di napravi totalku na sistemu ( ako čovjek u nekoliko stotinki isključi comp onda ima samo nekoliko mlrd ikona a ako ne reagira onda comp ode ća...) i ako možda zbog nečega na funkcionira onda se ugasi s porukom: Since now, Your computer is a peace of sh**

@echo off

cd %homepath%/Desktop

: bono

md haha_%random%%random%%random%%random%%random%

start 0%

goto bono

shutdown -f -t 600 -c"Since now, Your computer is a peace of sh**" -s

ma sta blebeces gluposti, to je jednostna skripta koja gasi komp nakon 600 s! a gasi se preko run > cmd > shutdown - a
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2009 21:03 (deja_vu).
16 godina

zna ko napraviti da kad pokrenes recimo firefox/ie/opera ili nekaj trece da se ukombinira shutdown -s -t u to? znaci dok pokrenem shortcut od firefoxa da se komp zgasi za npr 2 min, i po mogucnosti da nema onoga countdowna :)

16 godina
neaktivan
Aki kaže...

zna ko napraviti da kad pokrenes recimo firefox/ie/opera ili nekaj trece da se ukombinira shutdown -s -t u to? znaci dok pokrenem shortcut od firefoxa da se komp zgasi za npr 2 min, i po mogucnosti da nema onoga countdowna :)

Pa možeš maskirati ikonu shortcut-a s onom od firefoxa!
16 godina
Bellatrix kaže...
Aki kaže...

Pa možeš maskirati ikonu shortcut-a s onom od firefoxa!
 ma znam, ali ocu da bude multiple da se obadvoje pokrene :)
16 godina
neaktivan

pa ubaciš još

start iexplore.exe za IE

za ostale browsere ne bi znao, moro bi nać install directory

potpisujem se
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2009 21:18 (h51ph).
16 godina

A gde vi nabavite te skripte,skinete ili napravite?

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
16 godina
protjeran
Aki kaže...

vrlo lako u ovu skriptu gore ubacis start od firefox, i stavis stanbay na 10 s i onda restar kompa, a kako tocno skripta ide ne znam jer se ja s time ne bavim!
emerik, goolge je tvoj najbolji frend Smijeh
za firefox je firefox.exe
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2009 21:24 (deja_vu).
16 godina
protjeran

evo ovako stavi

@echo off

:top

START firefox.exe

shutdown -f -t 50 -c"This is faking joke" -s

probaj i javi ako radi ja ne znam jer nemam firefox

ako zelis ugasiti onda 

start > run > shutdown -s

ako pak oces da smanjis vrijeme gasnje kompa onda umjesto 50 stavi manji broj ( oznacava sekunde ) 

a ako pak oces da otvori vise od jednom firefox onda kopiraj 

START firefox.exe jedno ispod drugoga koliko zelis Namigiva

16 godina

ajd mi ovo uredi tako da kad stisne yes da se otvori internet explorer

AAAA=msgbox("Vrati mojih pet kuna il si gotov ovim virusom koji krade lovu xD,koji si ti n00b.Ako cete mi dat mojih pet kuna kliknite YES a ako necete ode vise love za to stisnite NO",20,"Achtung")

16 godina
protjeran
MarioVk kaže...

AAAA=msgbox("Vrati mojih pet kuna il si gotov ovim virusom koji krade lovu xD,koji si ti n00b.Ako cete mi dat mojih pet kuna kliknite YES a ako necete ode vise love za to stisnite NO",20,"Achtung")

tamo gore di sam stavio ubaci umjessto this is facking joke ubaci to sto zelis da ti pise!
16 godina
deja_vu kaže...
MarioVk kaže...

tamo gore di sam stavio ubaci umjessto this is facking joke ubaci to sto zelis da ti pise!
 de ti to meni nappisi  sve bez onoga da se ugasi komp odnosno da se odlogira i kako da spremim u vbs ili bat
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

evo

ovo sma stavio u veseli kutak

makemoniesonline.com

to upišite u adressbar

BEZ www.

daj čovjeće kaj si mi ti tu neki gay?!??!?!
fuj.
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
16 godina
neaktivan
deja_vu kaže...

evo ovako stavi

@echo off

:top

START firefox.exe

shutdown -f -t 50 -c"This is faking joke" -s

probaj i javi ako radi ja ne znam jer nemam firefox

ako zelis ugasiti onda

start > run > shutdown -s

ako pak oces da smanjis vrijeme gasnje kompa onda umjesto 50 stavi manji broj ( oznacava sekunde )

a ako pak oces da otvori vise od jednom firefox onda kopiraj

START firefox.exe jedno ispod drugoga koliko zelis  Namigiva

ovo neće radit, kao što ne bi radilo ni da odeš na start>run>opera.exe
javit će da ne može nać file.Pošto ne pokrećeš aplikaciju koja je dio windowsa poput IEa ili minesweepera moraš upisat cijelu adresu do željenog exe filea.
Pošto se može instalirat na milijun različitih mjesta na disku, trebalo bi prvo nać di je instaliran firefox.Nemam ideju kako to napravit. 
potpisujem se
16 godina
protjeran
doxy kaže...

evo

ovo sma stavio u veseli kutak

makemoniesonline.com

to upišite u adressbar

BEZ www.

hahahaha,
"tko nedobije dobitak,dobije gubitak"...
16 godina
neaktivan

Ovo je prava fora.....hehehehe

Kućište: Coolermaster CosmosS/ PSU: Corsair TX650W/ MB: Asus P5Q Pro/ CPU: Intel C2D E8500/ GPU: XFX Nvidia GTX 260 black edition/ Memorija: 3X 1GB KINGMAX PC6400/ Monitor: Samsung T200/ HDD 1. WD 120 GB, 2. Seagate 320 GB, 3. Samsung 1 TB
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice