Umro Patrick Swayze

poruka: 13
|
čitano: 1.254
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Umro Patrick Swayze

Patrick Swayze, američki glumac koji se proslavio plesnim filmom "Dirty Dancing" 1987., umro je u ponedjeljak u dobi od 57 godina nakon više od godinu i pol borbe s rakom gušterače, objavila je njegova publicistica a prenose američke TV mreže.

"Patrick Swayze danas je mirno preminuo uz članove svoje obitelji, nakon hrabrog suočavanja s iskušenjima svoje bolesti u zadnjih 20 mjeseci", rekla je u priopćenju objavljenom u ponedjeljak navečer njegova publicistica Annett Wolf.

Ni jedna druga pojedinost vezana uz njegovu smrt nije objavljena.

Obožavatelji simpatičnog glumca bili su pripravni za takav ishod već više od godinu dana, otkako je tabloid "National Enquirer" na naslovnici presudio: "Patrick Swayze ima još pet tjedana života."

Američki tabloidi, koji se prodaju u samoposluživanjima odvojeno od ozbiljnog tiska, obilato su eksploatirali Swayzev rak, često stavljajući na naslovnicu njegov bolešću iscrpljen lik.

On je prkosio predviđanjima, iako je bio pragmatičan oko svojih izgleda i iskren kada je govorio o iskušenjima u borbi protiv takve pogubne bolesti koja obično ubija 95 posto žrtava u roku od pet godina.

"Možete se kladiti da ću proći kroz pakao", rekao je Barbari Walters 8. siječnja u prvom TV intervjuu otkako mu je rak dijagnosticiran.

Swayze kojeg je 1991. magazin People proglasio "Najprivlačnijim muškarcem", bio je dovoljno čvrst da izdrži agresivno liječenje i radi šest dana u tjednu na snimanju 13 nastavaka TV serije "The Beast", premijerno prikazane 15. siječnja.

I ranije u karijeri, glumac se borio sa zdravljem, uključujući i lom obje noge pri nesreći na jahanju, dok je 1998. snimao film "Pisma ubojice".

Pored navike da puši tri kutije cigareta na dan, Swayze je bio alkoholičar, čija se ovisnost pogoršala nakon što mu je 1982. umro obožavani otac.

Nakon samoubojstva njegove sestre 1994., otišao je na rehabilitaciju i kasnije se sklonio iz Hollywooda, kupivši jedan ranč u Kaliforniji i jedan u Novom Meksiku, gdje je sa ženom uzgajao stoku.

c/p sa www.tportal.hr

Pokoj mu duši....

Patrick Patrick
a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2009 15:49 (Mentalist).
17 godina
Umro Patrick Swayze

Steta...Plač R.I.P.

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
17 godina
neaktivan
Umro Patrick Swayze

R.I.P.

Najbolji film - "Road House", 1989

E8200, GA-P35-DS3, GF8800GT 512MB, PC2-8500 1066MHz 4 GB
17 godina
neaktivan
Umro Patrick Swayze

R.I.P.

Normal's overrated!
16 godina
neaktivan
Umro Patrick Swayze

e stvarno mi je žao. odličan je glumac bio, sestra mi je ludila za njime.

svaka mu čast, dugo se borio sa bolesti, a uz to je snimao filmove/serije stalno.

R.i.P

16 godina
neaktivan
Umro Patrick Swayze

Ne mogu reći da mi je žao ili da mi nije žao čovjeka jer ja i on nismo imali baš nikakve veze (Namigiva), ali nikad me se nije dojmio kao glumac...

They took our jobs!
17 godina
neaktivan
Umro Patrick Swayze

Meni je najbolji bio u seriji Sjever i Jug i u filmu Black dog.

R.I.P.

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
16 godina
neaktivan
Umro Patrick Swayze

Odličan glumac.Počivao u miru.

oko za oko,pasta za zube
16 godina
Umro Patrick Swayze

odlican glumac,,jako volim gledati njegove filmove.. Počivao u miru božjem...

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2009 20:08 (start).
17 godina
neaktivan
Umro Patrick Swayze

Neka mu je laka zemlja...

Čak sam dva puta bio primoran gledati Prljavi ples sa bivšom curom, jer je veliki fan  filma  kojeg je pregledala najmanje 20 puta. cccc

U životu nisam vidio da netko zna čitav dijalog u filmu kao što je ona znala. U sekundu precizno  zna tko će i šta će reći. Ufff Neodlučan

Sjever i Jug je bila dobra serija.

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
16 godina
neaktivan
Umro Patrick Swayze

Rest in Peace

Dobar glumac i dobar covjek...

“Let’s put a smile on that face!” xfire - gabrielgraysylar
16 godina
neaktivan
Umro Patrick Swayze

U filmu "Duh" je tako dobro glumio...

Šteta.

Pokoj mu duši.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
16 godina
neaktivan
Umro Patrick Swayze

R.I.P Patrick

Peace in your soul brother!

Punk's not dead!!!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice