Tražim ime filma...

poruka: 10
|
čitano: 2.466
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Tražim ime filma...

Film je kao nekakav dokumentarac, govori o tome kako su kršćanski likovi "ukradeni" iz egipatske mitologije... itd itd... postavio sam link videa s google videos na ovom forumu ali tražilica šteka pa nemogu naći :L

Edit://

http://video.google.com/videoplay?docid=5544415535479274995&hl=en&emb=1#

Eto. Zeitgeist

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: "Mozda ipak nije kao drazen petrovic ali ipak igra kao super zvijezda"
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.10.2010 23:26 (Top Bugovac).
17 godina
neaktivan
RE: Tražim ime filma...
Top Bugovac kaže...

Film je kao nekakav dokumentarac, govori o tome kako su kršćanski likovi "ukradeni" iz egipatske mitologije... itd itd... postavio sam link videa s google videos na ovom forumu ali tražilica šteka pa nemogu naći :L

evo, možda

http://www.imdb.com/title/tt1166827/

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
13 godina
protjeran
Tražim ime filma...

Trazim filmove ovakve:

1.Kad ljudi idu na drugu planetu da istrazuju nesto a da ih gore neko ubija ili nesto tako...osim apolo 18

2.Kad nesto unistava zemlju vulkani,zemljotresi,more,poplave,vjetrovi...ne cudovista...ocim filma dan posle sutra gledo sam ga 

14 godina
neaktivan
Re: Tražim ime filma...
fraps kaže...

Trazim filmove ovakve:

1.Kad ljudi idu na drugu planetu da istrazuju nesto a da ih gore neko ubija ili nesto tako...osim apolo 18

2.Kad nesto unistava zemlju vulkani,zemljotresi,more,poplave,vjetrovi...ne cudovista...ocim filma dan posle sutra gledo sam ga 

http://www.bug.hr/forum/topic/filmovi-tv-serije-glazba/pronadimo-zajedno-film/47277.aspx

tu napiši, prije će ti neko pomoći tu

Da te volim dusa zna,draga moja BiH
13 godina
protjeran

retardirano kopiram ovo sto sam piso pise nedozvoljen html kod a prekucam opet ccc

13 godina
neaktivan
Tražim ime filma...

pozdrav.......eo ovako nekako ide radnja : dva prijatelja iz amerike odu na odmor mislim u tursku ili izrael... i  jednog od njih zavede neka cura i dogovore se da  mu ona pokaže neko selo u  brdima.....uglavnom  ta cura   ima cilj da ga dovuče u  selo i da ga ubije njen brat ili muža da mogu prodat njegove organe

15 godina
neaktivan
fraps kaže...

Trazim filmove ovakve:

1. Mission To Mars, Pitch Black

2. Dantes Speak

16 godina
neaktivan
Tražim ime filma...

tražim ime filma, uglavnom u filmu je radnja o grupi ovisnika, znači konzumiraju sve moguće droge..film sam zapamtio po tome što im je dijete umrlo jer su oni svi bili toliko nadrogirani da su ga zaboravili hraniti..ne sjećam se previše jer sam filma gledao na tv-u prije dosta godina :/

Mr.MojoRisin
17 godina
kazo99 kaže...

tražim ime filma, uglavnom u filmu je radnja o grupi ovisnika, znači konzumiraju sve moguće droge..film sam zapamtio po tome što im je dijete umrlo jer su oni svi bili toliko nadrogirani da su ga zaboravili hraniti..ne sjećam se previše jer sam filma gledao na tv-u prije dosta godina :/

Trainspotting?

16 godina
neaktivan
Tražim ime filma...

ma to bitch, već sam i zaboravio da sam ovo postavio na bug..hvala to je taj film ;)

Mr.MojoRisin
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice