The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.485.986
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
wyks kaže...
chutac kaže...

Nego, zar nije "pitanje" za izlazak kako si ti napisao pre bahato?

Prijateljica sa najvećim sisama u društvu je rekla da je to najbolji način za pozivanje na spoj.

Jer TI pozivaš NJU na MJESTO zbog RAZLOGA.

Ako nemaš razlog ni mjesto zašto bi išla sa tobom?

Ionako provodi vrijeme sa prijateljicama tako da gljivi oko toga gdje otići gubiti vrijeme, pa ne želi sa dečkom raditi isto.

Zato ako još imaš sumnji/straha sjeti se da je ovaj način: APPROVED BY TITS!

Kužim, ali kad vidim ovu curu ne pomislim "Gle curetka! Baš da vidim šta će ispast" nego "Jooj, htio bih biti s njom..."

Normalno, ako vidim da je neki luđak ne bih, ali ovako, po viđenju, ne bih se bunio {#}

Tako da ne želim biti napadalačni nastrojen da ne bih sj€bao nešto, a u biti više sjebavam time što ništa ne radim...

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
17 godina
chutac kaže...
 Kužim, ali kad vidim ovu curu ne pomislim "Gle curetka! Baš da vidim šta će ispast" nego "Jooj, htio bih biti s njom..."

Tako da ne želim biti napadalačni nastrojen da ne bih sj€bao nešto, a u biti više sjebavam time što ništa ne radim...

Pa onda bi morao imati neke ideje gdje otići na spoj i kako provesti to vrijeme.

I direktno rečeno mjesto, vrijeme i razlog nije napadački.

- Hej razmišljao sam, bi li možda htjela, ako nisi zauzeta i ako imaš slobodnog vremena, pa bi li htjela izaći sa mnom negdje van?

- Ok, imam neke okvirne planove, pa kada bi izašli?

- Pa, ne znam, kada si slobodna.

- Ovisi gdje mislimo ići i kada?

- Subota možda? U grad ili negdje gdje želiš?

- U subotu već idem van ali možda popodne samo ne dugo.

- Ali ja sam mislio ako bi htjela navečer da odemo?

- Ma, ok ali zauzeta sam u subotu navečer.

- A možda u petak ako hoćeš?

- Petak vjerojatno, ali nemam prijevoz pa gdje bi onda išli?

- Ne znam, gdje bi se tebi išlo, možemo na kavu? Ima jedan kafić tamo dalje od centra u onom kvartu.

- Joj to mi je daleko jer onda bi morala ranije kući. Ne znam nisam baš slobodna.

- Znači ništa ovaj tjedan?

- A kad imam već planove za vikend.

- Onda se čujemo kada si slobodna.

- Bok

ILI

- Bok, u subotu navečer idemo na kavu, nađemo se na Trgu u 19:00, ima u Radićevoj odličan kafić. (Ako nisi siguran da te zna, onda kažeš - Bok ja sam Krševan i bilo bi jako zabavno/htio bih da se bolje upoznamo, nađemo se na Trgu u subotu u 19:00 pa onda u "Super" kafić)

Onda- ili kaže NE

- ili kaže može

- ili kaže da ne može u subotu pa se dogovorite za petak ili neki drugi dan.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Sad kad to tako napišeš baš se vidi da bih ispao jadan.

Hvala :)

"Bok ja sam Krševan i bilo bi jako zabavno/htio bih da se bolje upoznamo, nađemo se na Trgu u subotu u 19:00 pa onda u "Super" kafić"   izgleda lijepo :)

Još jedno pitanje.

Da ju pustim da odgovori prije nego kažem da bih htio da se bolje upoznamo ili ne?

Čini mi se nekulturno samo da kažem bez da cura može reći kako se zove...{#}

15 godina
wyks kaže...

ILI

- Bok, u subotu navečer idemo na kavu, nađemo se na Trgu u 19:00, ima u Radićevoj odličan kafić. (Ako nisi siguran da te zna, onda kažeš - Bok ja sam Krševan i bilo bi jako zabavno/htio bih da se bolje upoznamo, nađemo se na Trgu u subotu u 19:00 pa onda u "Super" kafić)

Onda- ili kaže NE

- ili kaže može

- ili kaže da ne može u subotu pa se dogovorite za petak ili neki drugi dan.

lupas gluposti, sta da si ti cura i da ti tako neki frajer uleti s kojim nikad prije nisi razgovarao, sigurno bi rekao moze? sta ona zna kakve su mu namjere, ko zna sta ce luda zenska glava zakljucit iz toga "hmm mozda me oce silovat, radje ne"

"100% me hoce opljackat, blok" "koji stalker, kakav manijak, gad" blok opet

onaj gore kolega, ne znam mu sad nick, ugl sto je dobio puno TU mu je dao dobar savjet i nek njega slusa, ako tebe poslusa najvise sto moze dobit je  prijava na policiji

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Samo malo, zar nisu obojica rekli isto?

17 godina
win4crazzy kaže...

onaj gore kolega, ne znam mu sad nick, ugl sto je dobio puno TU mu je dao dobar savjet i nek njega slusa, ako tebe poslusa najvise sto moze dobit je  prijava na policiji

Koliko sam shvatio viđaju se po hodnicima.

Kad sam ja bio u Srednjoj otprilike se znalo bar nešto o učenicima u smjeni, mi muški o zgodnim curama, a one o frajerima.

Naravno da ovisi o njemu, ako zna da ga cura nema pojma tko je, možda imaju neku zajedničku aktivnost, pa se tamo upoznaju, popričaju, pa nek onda odluči.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
15 godina
chutac kaže...
Valjda ce se ukazati prilika :|

Pa nemoj doć s štapom ili sjekirom pred nju. Gle, ionak će mala imat sto pitanja u glavi, taman joj još ti trebaš doć s pitanjem "hoćeš li izać samnom na kavu da se upoznamo?". Ovo "upoznat je preopširan pojam, možda joj za valentinovo budeš "supač frendić koji joj piše zadaće".

Drugo, odmah joj se pali sve na 3ghz, "joj šta ako ispadnem laka, pa možda bih trebala odbit pa ić drugi put, neznam šta da obučem, moram nokte sredit/obrijat noge, speglat najdražu majcu," dok si reko keks, mala više nezna ni šta si je pitao. Ja sam isto već zaboravio.

To mora bit po loju, iz šale, samo dođi do nje s tom lizalicom (pa makar bila pred 10 frendica, samo ćeš ispast veći frajer i dignuti joj ego do neba - zamisli da tebe pita van pred tvojih 5 frendova - da je najružnija bi joj rekao "ok") i reci "dođi popodne/ u 6/ __na trg/__ (odaberi mjesto - negdje di nećete bit pred ekipom iz škole ali da ima ljudi okolo), idemo na kavu" i odi ća. A šta će ti reć na to? Jednostavno je, direktno si joj znao do znanja da si zainteresiran i da ne misliš pisat zadaće.. Taman da te i pita zašto, samo se nasmješi i odi ća.

Ako se gledate po hodniku vjerojatno očekuje da ćeš je pozvat. Nemoj čekat do uskrsa. Pozvao si je na kavu, nisi je zaprosio... I ti nju još stigneš odhebat ako ispadne neka telasta klinka, nisi još ništa potpiso.

chutac kaže...

Nemaš šta sj€bat jer si ionako zatreskan u nju i umjesto da ste večeras na cugi tu bauljaš po forumu (tako je). I plati cugu, nemoj bit tikvan. Nemoj da priča sutra frendicama da ste platili po pola..

Budi kul, nemoj previše pričat o sebi i kako si ti frajer, vodi je negdje di možete brzo nešto pojest ako si u Zg (tipa McD ili one kobasice po trgovima), gladna će bit samo dodatno nervozna. To ti govorim da se ne zalegnete negdje na kavu 4 sata, malo muvinga će dobro doć da se mala zagrije. I opušteno.

Nemoj bit nametljiv ili se hvaliti - već si je zadivio i nemoraš više. Malo je zafrkavaj (nemoj bit brutalan), malo pričajte nešto ozbiljno, ako voli pse i ti voliš pse (nađi par stvari di se poklapate da bude sretna, ako ne voliš pse - od tog trenutka voliš pse). Imaj stav, al nemoj bit tupan pa ak FUL voli cucke reć da bi od njih radio kobasice koliko ih mrziš. Nemoj je pitat jel ima dečka, dal joj se sviđaš.. HELLO, izašla je van s tobom, sviđaš joj se i nema dečka. Al prvo je pozovi pa ćeš dalje lako. (malo sam popio pa sori na tldr)

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
15 godina
neaktivan
wyks kaže...
win4crazzy kaže...

onaj gore kolega, ne znam mu sad nick, ugl sto je dobio puno TU mu je dao dobar savjet i nek njega slusa, ako tebe poslusa najvise sto moze dobit je   prijava na policiji

Koliko sam shvatio viđaju se po hodnicima.

Kad sam ja bio u Srednjoj otprilike se znalo bar nešto o učenicima u smjeni, mi muški o zgodnim curama, a one o frajerima.

Naravno da ovisi o njemu, ako zna da ga cura nema pojma tko je, možda imaju neku zajedničku aktivnost, pa se tamo upoznaju, popričaju, pa nek onda odluči.

Je, dobro si shvatio.

Isto tako, znaju se imena zgodnih cura.

Rekao bih da ona zna kako se zovem jer znam da imam dvije-tri njene frendice na Faceu i ako želi znati tko sam, zna.

Zajedničku aktivnost ne znam jel imamo jer nisam nikada stupio u kontakt s njim, a uhoda nisam.

To mi preostaje saznati iz razgovora, ako ga bude...

Meni je i dalje čudno to "Bok. Nemam sad vremena pa se u subotu nađemo tu i tu, tad i tad. Vidimo se :)"

"Bok. Nađemo se u subotu tu i tu" je kao da kažem "Ajmo u subotu van da te "šarmiram"."

15 godina
neaktivan
ivan dragi kaže...
chutac kaže...
Valjda ce se ukazati prilika :|

Pa nemoj doć s štapom ili sjekirom pred nju. Gle, ionak će mala imat sto pitanja u glavi, taman joj još ti trebaš doć s pitanjem "hoćeš li izać samnom na kavu da se upoznamo?". Ovo "upoznat je preopširan pojam, možda joj za valentinovo budeš "supač frendić koji joj piše zadaće".

Drugo, odmah joj se pali sve na 3ghz, "joj šta ako ispadnem laka, pa možda bih trebala odbit pa ić drugi put, neznam šta da obučem, moram nokte sredit/obrijat noge, speglat najdražu majcu," dok si reko keks, mala više nezna ni šta si je pitao. Ja sam isto već zaboravio.

To mora bit po loju, iz šale, samo dođi do nje s tom lizalicom (pa makar bila pred 10 frendica, samo ćeš ispast veći frajer i dignuti joj ego do neba - zamisli da tebe pita van pred tvojih 5 frendova - da je najružnija bi joj rekao "ok") i reci "dođi popodne/ u 6/ __na trg/__ (odaberi mjesto - negdje di nećete bit pred ekipom iz škole ali da ima ljudi okolo), idemo na kavu" i odi ća. A šta će ti reć na to? Jednostavno je, direktno si joj znao do znanja da si zainteresiran i da ne misliš pisat zadaće.. Taman da te i pita zašto, samo se nasmješi i odi ća.

Ako se gledate po hodniku vjerojatno očekuje da ćeš je pozvat. Nemoj čekat do uskrsa. Pozvao si je na kavu, nisi je zaprosio... I ti nju još stigneš odhebat ako ispadne neka telasta klinka, nisi još ništa potpiso.

chutac kaže...

Nemaš  šta sj€bat jer si ionako zatreskan u nju i umjesto da ste večeras na cugi tu bauljaš po forumu (tako je). I plati cugu, nemoj bit tikvan. Nemoj da priča sutra frendicama da ste platili po pola..

Budi kul, nemoj previše pričat o sebi i kako si ti frajer, vodi je negdje di možete brzo nešto pojest ako si u Zg (tipa McD ili one kobasice po trgovima), gladna će bit samo dodatno nervozna. To ti govorim da se ne zalegnete negdje na kavu 4 sata, malo muvinga će dobro doć da se mala zagrije. I opušteno.

Nemoj bit nametljiv ili se hvaliti - već si je zadivio i nemoraš više. Malo je zafrkavaj (nemoj bit brutalan), malo pričajte nešto ozbiljno, ako voli pse i ti voliš pse (nađi par stvari di se poklapate da bude sretna, ako ne voliš pse - od tog trenutka voliš pse). Imaj stav, al nemoj bit tupan pa ak FUL voli cucke reć da bi od njih radio kobasice koliko ih mrziš. Nemoj je pitat jel ima dečka, dal joj se sviđaš.. HELLO, izašla je van s tobom, sviđaš joj se i nema dečka. Al prvo je pozovi pa ćeš dalje lako. (malo sam popio pa sori na tldr)

Pitao si ranije. Ja imam 17 godina, ona 15-16, neznam. Prije 15

Prvi citat:

Ili ću joj biti dečko ili ne. Sigurno joj neću biti potrčko!

Probat ću tim pristupom makar umro. Bar ne ću morat ocjene ispravljat! Ili ću izać s njom.   Win-Win

Drugi citat:

Platio bih ja, bio bih kuluran, pristojan i sve, ali bih se i zajebavao. Nije mi strano.

Da ju vodim u McD pa da kredu dižem! Ah, well.

Ovo da ju ne pitam jel joj se sviđam i jel imam dečka je smisleno. Nisam niti mislio to pitati :)

Znam i da moram voliti sve što i ona i to(dobro, ne baš sve, ali nešto bar).

Nije meni ni problem izaći i biti na spoju nego ju pitati.

I samo ti piši, kao što si rekao, da imam nešto preče, ne bih bio ovdje :)

14 godina
neaktivan
chutac kaže...

Ne kužim zašto kad je ona 2 godine mlađa znači prvi razred.. Probaj se sjetit kako si ti gledao na maturantice kada si bio u prvom razredu i još zamisli da ti je jedna prišla i pozvala te van pred frendovima? Osjećao biš se tako dobro i naravno da ne biš razmišljao niti sekunde {#}

battlelog: Xtream_Nick
15 godina
neaktivan
nick54312 kaže...
chutac kaže...

Ne kužim zašto kad je ona 2 godine mlađa znači prvi razred.. Probaj se sjetit kako si ti gledao na maturantice kada si bio u prvom razredu i još zamisli da ti je jedna prišla i pozvala te van pred frendovima? Osjećao biš se tako dobro i naravno da ne biš razmišljao niti sekunde  {#}

Ehh, da :)

Ipak, osjećam se kao da je ona iznad mene, a vjerovatno ona to isto misli za mene...

Bem ti sve!

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Nisam sve čitao ali po meni bi uredu bilo to ovak izvest:

prvo kad imaš priliku pokreneš razgovor s njom,taman da se malo zahebavaš (nezz,neku dosjetku nabaciš, pitaj frenda da ti bude wingman pa zajedno neš izvedite tako da dobiješ priliku razgovarati s njom),nakon toga je lijepo pitaš dal je slobodna npr. u subotu pa da odete na kavu (tako joj pokazuješ da to nije samo prijateljska kava nego da se nadaš da bude neš više).

Nemoj je forsirat sa "vidimo se u subotu u 7 u XYZ kafiću", to je napadno, daj joj prostora da sama odluči kad i gdje joj najbolje paše...

I ako ti kaže da, super 99.9% da nakon toga nećeš završit u friendzoni.

Ako kaže ne,hebaj ga ovo ti je barem bio trening pa ćeš lakše pristupat curama, iako ne postoji formula koja pali kod svih cura sve su one različite te zahtijevaju različiti pristup.

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
16 godina
The Friendzone Club

znate sto je najveci problem ovdje? to sto vi imate vise od 20 godina i pokusavate pomoc kolegi koji nema ni 18, a cura mu ima 15(tj simapatija bolje receno), nemojte mislit da cu vrijedat ali vi blage veze nemate kako danas to funkcionira pogotovo kod tako mladih cura. kao prvo, ako je cura zahrijana za njega(zakljucio sam da je jer jer reko tako u prvom postu) nema sanse da dode do friendzona osim ako ce se ponasat kao frend. drugo mislim da bi joj se trebo javit na fejs s porukom "Ej" ili "bok", i onda ceka odgovor, ona odgovori isto to, znaci odogvori ej, ti sad nju pitas kaj radis ili neku slicnu glupost tako da zapocnes neki razgovor, posto je mlada i prvi razred pocet ce se sigurno zalit kako joj je lose u skoli, ti samo kazes ma joj da znam kak ti je i dopisujes se lagano, na kraju kad vidis da si se dosta dopisivo napises nesto tipa "oces da odemo na cugu jedan dan?", ona ce rec mogli bi, ti kazes "sto kazes na petak navecer poslije skole?", ona kaze ajde moze, ti kazes "super, nademo se pred skolom(ili navedes neko drugo mjesto) u 8-9 navecer". i to je faking to. mislim ovakvih razgovora sam odradio milijun, ja ti imam 17 godina i znam situaciju u kojoj si, svaka cast starijim clanovima ali danas stvari drukcije idu. i kad jednom izades na cugu i upoznas ju bolje sve je lakse, odma ces vidit na cugi sto ona o tebi misli, skuzit ces, ako vidis da je zagrijana, nema straha vise, jer kad se mala zagrije to ti je to, mos se onda i malo dopisivat preko fejsa, pozoves ju da odete na cugu opet za par dana i to je to, nakon 2-3 tjedna eto veze(naravno ako si pasete).

12 godina
neaktivan
mar123 kaže...

znate sto je najveci problem ovdje? to sto vi imate vise od 20 godina i pokusavate pomoc kolegi koji nema ni 18, a cura mu ima 15(tj simapatija bolje receno), nemojte mislit da cu vrijedat ali vi blage veze nemate kako danas to funkcionira pogotovo kod tako mladih cura. kao prvo, ako je cura zahrijana za njega(zakljucio sam da je jer jer reko tako u prvom postu) nema sanse da dode do friendzona osim ako ce se ponasat kao frend. drugo mislim da bi joj se trebo javit na fejs s porukom "Ej" ili "bok", i onda ceka odgovor, ona odgovori isto to, znaci odogvori ej, ti sad nju pitas kaj radis ili neku slicnu glupost tako da zapocnes neki razgovor, posto je mlada i prvi razred pocet ce se sigurno zalit kako joj je lose u skoli, ti samo kazes ma joj da znam kak ti je i dopisujes se lagano, na kraju kad vidis da si se dosta dopisivo napises nesto tipa "oces da odemo na cugu jedan dan?", ona ce rec mogli bi, ti kazes "sto kazes na petak navecer poslije skole?", ona kaze ajde moze, ti kazes "super, nademo se pred skolom(ili navedes neko drugo mjesto) u 8-9 navecer". i to je faking to. mislim ovakvih razgovora sam odradio milijun, ja ti imam 17 godina i znam situaciju u kojoj si, svaka cast starijim clanovima ali danas stvari drukcije idu. i kad jednom izades na cugu i upoznas ju bolje sve je lakse, odma ces vidit na cugi sto ona o tebi misli, skuzit ces, ako vidis da je zagrijana, nema straha vise, jer kad se mala zagrije to ti je to, mos se onda i malo dopisivat preko fejsa, pozoves ju da odete na cugu opet za par dana i to je to, nakon 2-3 tjedna eto veze(naravno ako si pasete).

teorija je dobra, no praksa ne mora slusat teoriju i to je onaj najveci problem kod ovakvih stvari 

16 godina
The Friendzone Club

kazem ti, istu stvar radim ja, i sto drugih frendova. kazem postujem starije clanove(20+ godina) ali oni su na sasvim drukciji nacin "lovili" cure nego mi danas, jer same cure su danas drukcije, prije su cure mozda htjele bas da ih se uzivo pozove, danas ih to bas i ne brine. i ovi uleti koje ste mu predlozili na fejsu, ovo da direkt odma uleti ajmo mi na cugu, pa ljudi jesti vi normalni? nijedna cura ako joj to posaljes te nece vise pogledat, nego odma block jer ce mislit gle debila u prvoj poruci mi je poslo da oce van samnom, to pali kod cura koje znate vec jer kod nepoznatih se samo mozete trajno shebat.

jos jednom kazem, u friendzonu ce upast samo ako tu curu on uopce ne zanima, ako ju zanima nema friendzone.

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Meni je najveci problem ne to kj bi ona mene odbila ili nezz kj napravila vec to sta bi se sa njom jos sreto u skoli itd....

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

@chutac,jednostavno joj daj link od ove teme {#}

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Mar, ima puno smisla sto si rekao :)

Ti si dosad jedini koji misli isto sto i ja o takvom napadnom pitanju.

Meni se fejs cini na toliko "ucinkovitim" kao pitanje uzivo, ali i dalje mi se cini boljim nego naredba da se nadjemo.

Vidit cu sta cu jos.

Ili uzivo u utorak(tad imam sat kraj njenog razreda pa ju mozda uhvatim) ili ako ne tada, onda fejs pa kud puklo da puklo :)

Ne da mi se vise mozgati sta cu, kako cu, kada cu.

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Kivicu, to bi ju usrecilo, garant :)

14 godina
neaktivan

@Mar123

Da jednim djelom se slažem s tobom, ali da stariji članovi nemaju pojma kako to danas ide je pogrešno totalno.. Ako ti sa 17 godina (kojih btw. imam i ja) želiš stariju curu (3-4-5 godina stariju) jednostavno nema ti druge nego upoznat je uživo i ponašat se ovako kako Ivan piše.. Fejs i ovakav pristup kao što si sad napisao jednostavno neće upalit, jer zašto bi se cura koja je 3-4 godine starija od tebe dopisivala s tobom (u njenim očima kao mali maloljetnik koji je još jako neiskusan) i gubila vrijeme na tebe kad sigurno ima puno pametnijeg posla za radit? Fejs je tu da se poslije dogovorite di, kad i kako i to kratko u par rečenica, a ne da joj dosađuješ svaki dan jer će te od*ebat i možeš zaboravit da ćete ikad ponovit prošlu subotu :)

Ali naravno ako želiš mlađu kao u slučaju ovog šta mu treba pomoć i još ako je zagrijana za tebe mislim da jednostavno ne može s*ebati. Mislim da čak i ako samo priđe do nje i kaže bok da bi ova bila toliko sratna da bi čak i mami ispričala kako je upoznača cool starijeg dečka u školi haha {#}

battlelog: Xtream_Nick
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ne bih se ja s njom dopisivao po cijele dane i sl.

Ponekad, a uglavnom bih ju zvao van pa onda mozemo pricati i raditi ponesto :)

16 godina
neaktivan

Kolega trebas ko grom iz vedra neba : OŠ il NEŠ {#}

Pa nek bude jesi ili nisi

15 godina
neaktivan
AnNaL kaže...

Kolega trebas ko grom iz vedra neba : OŠ il NEŠ  {#}

Pa nek bude jesi ili nisi

15 godina
nick54312 kaže...

@Mar123

Da jednim djelom se slažem s tobom, ali da stariji članovi nemaju pojma kako to danas ide je pogrešno totalno.. Ako ti sa 17 godina (kojih btw. imam i ja) želiš stariju curu (3-4-5 godina stariju) jednostavno nema ti druge nego upoznat je uživo i ponašat se ovako kako Ivan piše.. Fejs i ovakav pristup kao što si sad napisao jednostavno neće upalit, jer zašto bi se cura koja je 3-4 godine starija od tebe dopisivala s tobom (u njenim očima kao mali maloljetnik koji je još jako neiskusan) i gubila vrijeme na tebe kad sigurno ima puno pametnijeg posla za radit? Fejs je tu da se poslije dogovorite di, kad i kako i to kratko u par rečenica, a ne da joj dosađuješ svaki dan jer će te od*ebat i možeš zaboravit da ćete ikad ponovit prošlu subotu :)

Ali naravno ako želiš mlađu kao u slučaju ovog šta mu treba pomoć i još ako je zagrijana za tebe mislim da jednostavno ne može s*ebati. Mislim da čak i ako samo priđe do nje i kaže bok da bi ova bila toliko sratna da bi čak i mami ispričala kako je upoznača cool starijeg dečka u školi haha {#}

Gle, nemamo mi pojma (26 god inače) - (jedem krafnu, u marketu rekao - dajte mi 4 krafne od ČOKOLADE, za sada je i druga od marmelade (pas mater {#})).

Ako momak pita na forumu o informatici za savjet o curama, očito mu treba help.

Čupac, možete pričat i preko blututa, poanta je da budeš siguan u sebe (a nisi), barem da ostaviš takav dojam! pa kud puklo. Kako ćeš ti to izvest, to ćeš na kraju ti odlučiti, ali imaj samopouzdanja. Na to se pale sve žene, uostalom pogledaj na koga se pale klinke u tvojoj školi, na bahate i drske debile. Zato budi pristojan ali malo bahat. Preko fejsa je to teže napraviti. Kad se zbarite pitaj jel bolje što si joj uletio "live" ili bi prije izašla s tobom da si pitao preko fejsa. Pitaj sve iz njenog razreda.

Čenses ar, bilo koji momak bi joj prišao preko fejsa, e pa ti nemoj. Budi faca. Zašto bi bio ko "svi ostali". I ovaj tvoj mar i nick12534 bi je barili preko fejsa, a ti budi frajer pa je zbari "live". Preko fejsa može taman bit na wc školjki, ili peglat veš, ili se taman posvađala s batlerom.. ovako u živo - gle nema isusa da ti kaže ne. Za kavu ti nikada ni jedna neće reć ne, odi po cesti hodaj i uleti s tom spikom bilo kojoj i bar 90%(osim one koje su fakat zauzete - imaju dečka..).

Osim ako ne izgledaš kao Worf ili ak si ogavno ružan, čim te gleda, prošo si taj dio.

I ona gleda romantične ljubi bubi komedije. Kad je tamo pepljugu netko zaprosio preko maila ili fejsa.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
15 godina
neaktivan
ivan dragi kaže...
nick54312 kaže...

@Mar123

Ali naravno ako želiš mlađu kao u slučaju ovog šta mu treba pomoć i još ako je zagrijana za tebe mislim da jednostavno ne može s*ebati. Mislim da čak i ako samo priđe do nje i kaže bok da bi ova bila toliko sratna da bi čak i mami ispričala kako je upoznača cool starijeg dečka u školi haha  {#}

Gle, nemamo mi pojma (26 god inače) - (jedem krafnu, u marketu rekao - dajte mi 4 krafne od ČOKOLADE, za sada je i druga od marmelade (pas mater {#})).

Ako momak pita na forumu o informatici za savjet o curama, očito mu treba help.

Čupac, možete pričat i preko blututa, poanta je da budeš siguan u sebe (a nisi), barem da ostaviš takav dojam! pa kud puklo. Kako ćeš ti to izvest, to ćeš na kraju ti odlučiti, ali imaj samopouzdanja. Na to se pale sve žene, uostalom pogledaj na koga se pale klinke u tvojoj školi, na bahate i drske debile. Zato budi pristojan ali malo bahat. Preko fejsa je to teže napraviti. Kad se zbarite pitaj jel bolje što si joj uletio "live" ili bi prije izašla s tobom da si pitao preko fejsa. Pitaj sve iz njenog razreda.

Čenses ar, bilo koji momak bi joj prišao preko fejsa, e pa ti nemoj. Budi faca. Zašto bi bio ko "svi ostali". I ovaj tvoj mar i nick12534 bi je barili preko fejsa, a ti budi frajer pa je zbari "live". Preko fejsa može taman bit na wc školjki, ili peglat veš, ili se taman posvađala s batlerom.. ovako u živo - gle nema isusa da ti kaže ne. Za kavu ti nikada ni jedna neće reć ne, odi po cesti hodaj i uleti s tom spikom bilo kojoj i bar 90%(osim one koje su fakat zauzete - imaju dečka..).

Osim ako ne izgledaš kao Worf ili ak si ogavno ružan, čim te gleda, prošo si taj dio.

I ona gleda romantične ljubi bubi komedije. Kad je tamo pepljugu netko zaprosio preko maila ili fejsa.

True that.

Jebiga, potrudit ću se da ju ulovim negdje da popričamo, tj. da dogovorimo izlazak.

I sad sam shvatio nakon što si rekao da moram ostaviti dojam da sam siguran u sebe(tj. da budem siguran u sebe) zašto si rekao ne da ju pitam nego da velim gdje ćemo se naći.

16 godina
nick54312 kaže...

@Mar123

ma oke za stariju curu, to je druga prica jer onda ta cura spada u tu "staru gardu", tj spada u kategoriju 20+, no njegova izabranica ima kolko 15-16? pa to je djete.

kazem, nisam ja htio nista lose rec kad sam reko da stariji ovdje nemaju pojma nego sam htio rec da danas to ide na malo drukciji, gluplji i bezvezniji nacin, nije vise fora se javljat curama uzivo, sve ide preko fejsa, to vam je modernizacija, svidalo se to nama ili ne.

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Čini mi se da je jedna cura bacila oko na mene.....e sad jedini problem je što sam stariji 6 godina od nje.....ona ima 16.....što vi kažete na tu razliku?????

15 godina
Steel123 kaže...

Čini mi se da je jedna cura bacila oko na mene.....e sad jedini problem je što sam stariji 6 godina od nje.....ona ima 16.....što vi kažete na tu razliku?????

mladje je sladje, nego ako je cura mentalno zrela, ne moras brinut za godine :D

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
17 godina
Steel123 kaže...

Ne.

14 godina
odjavljen
Steel123 kaže...

Don't, lel

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.12.2013 20:30 (footballer).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice