Ukucajte u wordu Q33NY, zacrni i povećaj na 48 i stavi u font wingdings i čekaj rezultat...
Sto mislite o tom, teorija zavjere ili nečiji crni humor?
zanimljivo.....
Ukucajte u wordu Q33NY, zacrni i povećaj na 48 i stavi u font wingdings i čekaj rezultat...
Sto mislite o tom, teorija zavjere ili nečiji crni humor?
zanimljivo.....
LooL. Pa netko je imao viška vremena pa se poigrao s znakovima koje taj font nudi
http://img168.imageshack.us/img168/1248/image2ml6.jpg
Evo nadam se da mi netko iz američke vlade neće doći na vrata...
Loool. Vidi stvarno
Mislis da se neko samo bezazleno poigro sa fontovima?
Zašto? najava budućih napada na blizance ili...
O ovome sam citao vec i zakljuceno je da ono Q33NY nista ne znaci.
To je kao broj prvog aviona koji je udario u tornjeve.
Nije, ali eto dobro zvuči.
I onda netko kaže da su ove teme korisne... ccc..
A dobro tema nije korisna ali je ovako za nasmijat se jako dobra
To sam već prije vidio, i jako dobra stvarčica... bas kewl...
Da, zgodno je i da u trenutku napada vecina zidova koja je radila u wtc-u nije taj dan dosla na posao ili su kao "zakasnili".
Da, zgodno je i da u trenutku napada vecina zidova koja je radila u wtc-u nije taj dan dosla na posao ili su kao "zakasnili".
Ima jos nesto zanimljivo....Ta prica je dosla iz amerike jos prije par godina o tim slovima, ali znate kako su slova z i y na engleskoj tj americkoj tastaturi zamijenjena? Pokusajte uraditi to i sa natpisom pa ubacite u word i stavite na wingdings slova..... znaci ne Q33NY nego Q33NZ
e tako bi vec moglo proci :)
Z i Y su i na američkoj i na engleskoj tipkovnici na istom mjestu, nešto si pobrkao
Z i Y su i na američkoj i na engleskoj tipkovnici na istom mjestu, nešto si pobrkao
Onda probajte NYC; barem se odnosi na grad - kao što rekoh ovo gore nema veze sa napadom na twinse.