Sve o ljubavi i o njenim problemima.

poruka: 69
|
čitano: 25.829
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozz vidim svima pomognete sa nekim savjetima ,e ovako jest da moj problem nije samo o ljubavi sve je krenulo prije godinu zivilo smo idealan zivot (imali dobre prihode otac dobro radio )sve je bilo super i odjenom rastava roditelja ,bas tad sam bio sa jednom curom koju sam upozno na moru ,i zaljubio sam se do usiju volio sam je  vise od svega mastao o zendbi snjom  i tak ni na trenutak nisam pomislio da se ta cijela stuacija moze na gore okrenit ,i odjednom ta rastava ko grom iz vedra neba ,onda prekid sa curom odnosi se  nam se zahladnili onda i financijska situacija slaba postala,u i tom periodu mi nije bilo ni do ceg ,ali pokusavao sam zaboravit na probleme i nac na novu curu  trudio sam se da prekrijem osmijehom to sve sto mi se dogada kuci ,ali mi je frend govorio da se primjeti na meni da nesto nije ok ,i skojom god curom da se spetljam ta man kad se ja zagrijem i pomislim nesto ce da bude a te su veze trajale po nekolko dana ,i onda prekid,i tako meni sve to dosadi izgubim vjeru u ljubav kad mi neide kod jedne ,i razmisljo sam kad dodem kuci zasto me tako odbijaju ,pomisli na tenutak da nisam neddo bog posto gay a da ni sam to neznam ,hhah a to definitvno nisam ali nekako neosjecam prije i nepomislim na curu ,dok opet snekom ne petljam ali opet nije to to ko prije e sad kako da vratim zivnem malo ,dobar sam momak ,a da napomene da sam odrasto u nekom okreuzenuu gdje su me svi ponizavali u djetinjstvu uvijek sam ja bio smotan i tako to ,a i neam bas nekog iskustva sa curama a nikome nije ucio nicemu odrasto sam u neki psovkama i tak to ,ali ja zelim biti dobar momak pozitivac ,a i nemam neke prijatelje samnom su sam kad ima para i pred nekim curama me uvijek ponizavaju ,i tako sam se spetljo sa jednom i tamo i vamo prekinem snjom i nakon nekoliko dana zaznam da je sa njom moj najboljui frend od djetinjstva za koga sam mislio da mi nikad nebi tako nesto uradio nije mi zbog cure i plus je jos svasta reko za mene naravno ruznog nikome ono necjeni a ja bi sad se htio promijenit i izgradit autoritet odjebo sam takve sve jarane od sebe ,idem super skolu imam posao zelio bi se promijenit biti dobar momak kojeg ce cijenit imat curu ponovo se zaljubit ,uvijek sam bio ko curica bojo se sitnice i danas dan jer me moj otac nije nauci da budem ppravo musko i nece da zna za mene poslije rastave a i nesto me ni on izgleda nevoli po svemu to ta vidim ,,,,,,,,,,,,,,pitam se da li sam ja pogrijesio stalno o tome svemu razmisljam a nemam ni trenutno jarana stalno radim kuca poso ,ako izidem gdje nekad to je cudo i poslije toga mi se desi 100 losi stvari ako mi se nesto dobro desi danas sutra  ako se smijem zabavljam ce mi se desi 10 losi ovijek se brinem o svemu o svima ,ali isto tako to nemogu izbit iz glave sto sam sebi umislio za gay prije kad vidim neku curu odma me povuce  a sad nisat kad vidim neku i osjecaji u meni krenu krenem se uzbudivat sjetim se toga ,pa vas molim da mi pomognete sa savjetom kako da se rijerim to ga svega i zaboravim na sve al sada trenutno nema ni jendog prijatelja kako da ih nadem budem poznat u drustvu da se zaabavljam citav zivot mislim negativno kako nema srece u zivotu .nadam se da ce te mi pomoci lijep pooz

12 godina
neaktivan
Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?
12 godina
neaktivan

znam da ovo nije bas tema vezano uz ovo moje ali et nadam se da ce te mi pomoci sa savjetom i svojim misljenjem e ovako

da krenem od pocetka 

nikad nisam imao prijatelja ,nisam se bas druzio rditelji su mi malo bili strogi nisu htijeli da kojim slucajem upadnem u lose drustvo

uvijek sam ja od samog rodenja u svojoj familiji bio onako da kazem doljnji dok moji rodaci oni su uvijek bili u centru paznje ,a tako  su me i roditelji dozivljavali ,sjecam se jednom kad  mi je jedan daljni stariji rodak pito imal cura ,i tako to moji za to culi i napali na mene kako je to za mn rano i tako to ,a sestre su uvijek bile u centru paznje ,a ja sam uvijek bio slabic ,kok su svi i u skoli ponizavali tukli ,nikad nisam imo svoje neko ja ,cak ga nemam ni sad ,a  krajem osmog razreda na ekskurziji sam upozno jednu curu iz drugoga grada u koju sam se ludo zaljubio msm da sam je cak volio vise od samog sebe a i ona je men stvarno volila bili smo 2 god. zajedno  mastali smo o svemu kad je covijek zaljubljen bas je u nekim oblacima ,i kad odjednom u porodici mi se desi rastava stari a rastava ko rastava bilo je burno svade i to ,otac se ozenio , ja volim svog oca ali on se nije bas igrao samnom ,ili me ucio nekim stvarima kao ono sto bi trebo otac  sina naucit i bit uz njega ali kad vidim  kako ocevi mojih rodaka vjeruju u njih i uce ih i postuju njihova misljenja neako se ono glupo osjecam ,a mu mn je otac dobar ali malo nagal covijek nista nisam mogo dobro od njega pokupit jer je pravio probleme a  , sto se tice mame  ona je malo bolja ko mama ali ponasa se kao da imam 5 god,i danas dan me znaju nekad ono da kazem ismijat pred rodbinom prijateljima i gdje, se meni svi smiju ,a ja sta cu sve mislim bit ce bolje ,situacija ce se promijenit ,pa tako da cu se i ja promijenit da iz ono smotanog,sutljivog ,i bez drustva ,da cu se promijenit u jednog dobrog momka ,koji ce volit ,i kog ce volit i cijenit ,i koji ce imat cura i taj neki momacki zivot ,ali ta  rastava me bas ono pogodila sve se raspalo onda financijski problemi ,a mislio sam da cu se promijenit izlazit , dobro oblacit bit sa dobrim curama  drustvom ,otac je fino radio i mislio sma imat cu pare da se promijenim ,da promijen im svoj nacin yivota na bolje,a kad ono ta rastava a ona imao sam jednog prijatelja odma tu do mene skojim sam se druzio od malena a sta cu nisam imo  skima mora covijek sa nekim se druzit on nije bio bas uzorno dijete ,pusi ,pije i tak ali nisam jer sam protvi cigara i alkohola,i mislio sam da imam frenda ,ali me je on uvijek u drustvu ponizavo a pogotovo pred svojim rodacima koji su mu cesto dolazili ,a ja sta cu sve sutim mislim ima bar malo nekog iskrenog prijateljstva ,a kad je  ozenio curu koja je bila samnom ,i dok je bila samnom bio je  sa nama sjedili zajedno ja mu sve govorio ,e kad je on nju ozenio tad me je bas pogodilo najbolji jaran i to zadnji saznam i dodem njega pitam jel istina on se meni smije kaze da si pravi jaran nista m nebi reko ,a nije mi krivo zbog cure jebo to ,krivo mi je sto sam mislio da imam frenda ,a dovoljno sto sam i ovako prolazio pakao ,sve mi se srusilo i to sve u kratkom vremenu cijeli moj svijet ,nisam neki vjernik  razmisljo sam o svemu zasto se meni to desilo ,mozda mi je bog sve to dato zato da  shvatim da nemoze biti onako kako ja mastam vec kako on odredi,i nekako kako sam prosao kroz to sve izgubim voljju za curom bio sam poslije sa curama imo veze ali nije to to cijelo vrijeme bio je u glavio bio sam taj pakao kroz koji sam prosao ,a dok mi se to nije desilo imo sam nekih cura ,a kako mi se to desilo sve su me nekako odbijale ,nece da se druze samnom ,i ja se svaki dan preispitivo sta je to samnom cak sam jednom pomislio da nisam kojim slucajem posto gay a da to ni sam neznam ,a li kako sam to sebi ubacio uglavu nikao izbit iz glave ,stalno sebi nabijam neki ko teret sa tim ,a nemam bas skim ni popricat kad svako vodi svoj zivot ,a ja sam u nekoj masti ,molim vas ak mi mozete pomoc sa sa savjetom kako da izbacim sve to iz glave ruzno sto mi se desilo ,da imam vjeru u sebe da promijenim svoj zivot ,nabolje ali ja svaki dan sve isto razmisljam ,e da me nebi krivo shvatili ja nisam gay boze sacuvaj sam sam izgubio volj kroz to sve ali nikako da izbacim tu pomisao iz glave  desavaju  mi se lose stvari a stalno se preispitujem da nisam nesto lose uradio pa me bog kaznjava ,a sad mi treba savjet kako imat vjeru u sebe neko svoje JA ,ponovo volit ,i prevazic sve to , sad uskoro punim 18 god. a bas se tom nekako veselim  ,ali posto sam u losoj finacijskoj situaciji sva ta radost pada u vodu  kad pogledam svoje tu komsiije vrsnjake kako su od tate dobilei auto kako imaju najbolje  cure jer imaju pare  a ja sve sjedim kod kuce jer nemam  novaca bas ni za odjece lijepe ,ni za cim .to je bila moja neka  prica pa vas molim za neki savjet da mi pomognete jednostavrno neznam sat da radim nisam pametan unaprijed hvala  :)

16 godina
neaktivan
Re: Sve o ljubavi i o njenim problemima.

Oprosti, ali nemam snage to čitati tako neuredno .. 

GL&HF
12 godina
neaktivan

prosti nisam imo kad gledat na pravopis jednostavno kreno sam pisat i nisam stao :)

16 godina
moderator

Vjerujem da si dovoljno star da znaš barem osnove pravopisa.

Hajde sad lijepo editiraj tekst gore da se može pročitati i usput upotrijebi interpunkcijske znakove.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
14 godina
neaktivan

1) Ti rođaci su ti kreteni. Odmakni se od takvih ljudi. Svatko tko ti govori kako bi trebao živjeti je kreten koji ne zna šta će sa vlastitim životom

2) Mišljenje drugih ljudi nikad te ne treba brigati jer ti živiš svoj život zbog sebe a ne zbog toga šta će drugi misliti

3) Cura ko cura taj što ti je mazno ti nije nikakav prijatelj, odmakni se od njega

4) Čuj sprdaju me?? Pa nedaj se sprdati! Reci im, Odhebi, idi u 3 pi*** materne, odmakni se od takvih ljudi! Sve što se tebi događa sam si dozvolio, osim te rastave na koju nisi mogao utjecati

5) Počni se bavit nečim u životu..Počmi svirat neki glazbeni instrument, čitaj neku literaturu, pokušavaj biti dobar đak u školi (ovo će ti se sigurno isplatiti u buducnosti), pokusavaj se zainteresirati za nesto u zivotu...Zivi zivot hebemu mater, a ne mislit se hoce li me netko sprdati ili sta ce netko reci, i izbaci si iz glave da uopce imas probleme, jer ti problemi sigurno nisu nerjesivi. Na rastavu gledaj pozitivno, puno je gore ostati u losem braku nego razvesti se...

6) Ako nemas privlacnost prema istom spolu, nisi homoseksualac, nema veze sto nisi imao curu na duze vrijeme ili nesto tako...I pusti boga, on sigurno nema prste ni u cemu, jer je Boga nemoguce spoznati u stvarnom zivotu{#}

12 godina
neaktivan

znam sve razumijem al nema bas sad vremena  da ispravljam ,a nismo na pismenom iz bosanskog a volio bi da procitas i da mi das savjet neki .poz

12 godina
neaktivan

e bas ti hvala , bas mi je ovo trebalo i pomoglo a ne kad kad neko spomene gay zgadi mi se to ,jos sad kad procitam da sam ja to napiso nisam neznam sta mi je bilo da to sebi umislim ,a da fino ucim inace sam masinac  po struci ,cncn masine i tako vrlo sam dobar u time a dok me sve to nije zadesilo bavio sam se i kikboksom a sam kad sam procitao ovaj  tvoj odgovor ,on mi je valjda vratio tu neku izgubljenu volju a trudit cu se jos vise za skolu a i nastavit cu da se bavim  kik boksom i teretanom ,i oprosti na pravopisu ,i znacima .lijep pozdrav

14 godina
odjavljen

Čisto da ti nešto napomenem, NHF.

Kad stavljaš zareze, stavljaj ih riječ prije i onda razmak: Ovako, a ne ,ovako.

I kad stavlja 'i' nikad nemoj ispred stavljati zarez. Malo me "bode" u oči, ništa drugo, nemoj se ljutiti {#}

12 godina
neaktivan

uvijek sav od kako znam za sebe zivio onako kako drugima pase ,i sluso njihova misljenja .

14 godina
neaktivan
Van gog kaže...

uvijek sav od kako znam za sebe zivio onako kako drugima pase ,i sluso njihova misljenja .

Onda budeš imao ovakvih problema dok god budeš živ

14 godina
odjavljen

Prijatelju, ovo je samo dobronamjerni savjet.

15 godina
Van gog kaže...

e bas ti hvala , bas mi je ovo trebalo i pomoglo a ne kad kad neko spomene gay zgadi mi se to ,jos sad kad procitam da sam ja to napiso nisam neznam sta mi je bilo da to sebi umislim ,a da fino ucim inace sam masinac  po struci ,cncn masine i tako vrlo sam dobar u time a dok me sve to nije zadesilo bavio sam se i kikboksom a sam kad sam procitao ovaj  tvoj odgovor ,on mi je valjda vratio tu neku izgubljenu volju a trudit cu se jos vise za skolu a i nastavit cu da se bavim  kik boksom i teretanom ,i oprosti na pravopisu ,i znacima .lijep pozdrav

Baš sam ti to htio napisat... Počni raditi malo na svome tijelu, ono osnovne vjezbe (sklekovi, trbusnjaci itd). To će ti izgradit puno samopouzdanja i dat će ti neki motiv jer kad si malo krupniji i cure te gledaju na neki drugi način :) I uhvati se neke aktivnosti, kickbox, kako si i sam rekao. Tu ćeš upoznat mnoštvo drugih ljudi i novo društvo, plus zaokupirat će ti glavu pa nećeš mislit na gluposti. Poslušaj Ranka, trgni se i popravi svoj život. Sretno {#}

...The South Will Rise Again... White -h- boys
12 godina
neaktivan

Ok razumijem i izvinjajem se .

12 godina
neaktivan

Bio sam treniro ,ali onda su mi se svi smijali kako ja da budem u  tom u kik oksu a trener se jako hvalio samnom jer sam stvarno jak imam neku snagu ,ali kako su me smijali odusto sam e sad cu ponovno pocet ,a valjda ce se financijska situacija promijenit .hvala ti :)

12 godina
neaktivan

Bio sam treniro ,ali onda su mi se svi smijali kako ja da budem u  tom u kik oksu a trener se jako hvalio samnom jer sam stvarno jak imam neku snagu ,ali kako su me smijali odusto sam e sad cu ponovno pocet ,a valjda ce se financijska situacija promijenit .hvala ti :)

14 godina
odjavljen

Nemoj se brinuti što ti drugi govore. Snaga uma, ako ti misliš da si slab onda ćeš i biti slab... 

12 godina
neaktivan

A imat cu to na umu i mislit cu pozitivno a dosad sam uvijek podcjenivo sve i ako neko kaze da sam slab ili nesto smotan il tak to ja to prihvatim i sam u sebe se povucem i onda sve drugo pada u vodu sad tek vidim da sam dobar momak spotencijalom sam trebam to iskoristit :)

14 godina
odjavljen

Pa kad ti netko tako nešto kaže jednostavno mu kaži 'dobro' ili nešto takvo. Ako te netko "24/7" vrijeđa zanemari ga, takvi su najčešće glupi i jednostavno su "ljubomorni" na druge.

15 godina
Van gog kaže...

Zanemari šta ti ko govori. Ja sam imao rođaka koji je uvijek bio mršav, žgoljav, visok i dosadilo mu je bit samo još jedan obični momak u društvu. I krenuo je u teretanu, u par miseci je ostvario takav napredak na sebi, da si je podigao samopouzdanje samo tako. Cure su ga počele primjećivati i davale mu komplimente... A njemu su se isto tako rugali u početku da on ne može ić u teretanu jer je mršav, a kad je sebe izgradio, svi su se zadivili i pitali ga kako je to uspio. Tako da samo nastavi i ne obaziri se na druge ljude koji ti ne žele dobro. Zacrtaj si u glavi neki cilj i ne odustaj dok ga ne dostigneš bez obzira na ikoga, a kad ga dostigneš, zadaj si viši cilj!

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2013 22:13 (Coder256).
12 godina
neaktivan

Odsad cu da dajme sve od sebe u svemu i potrudit se da ostvarim sto bolji cilj a nadam se da i ocu :)

15 godina

Nadamo se i mi... {#}

12 godina
neaktivan

jesam malo slab sa financijama ,pa nemam za teretane ali vjezbat cu kod kuce  evo bas sam se odma bacio na vjezbanje i odsad svaki dan dok mi se nepopravi financijski stalak ,a imam oko 70 a da bi nabio misicnu masu trebo bi se udebljat ali neznam kako jel znate vi kako bi se mogo u kratko vrijeme udebljat ,ako moze savjet i oko toga :)

14 godina

Kolko vidim miran si izvana a goriš iznutra.

A i ne poštuješ se.

Preporučam ti da kreneš u teretanu

Već nakon par tj se budeš osječao bolje.

Što se tiće društva u teretani lako stekneš prijatelje.

Govorim ti iz vlastitog iskustva jer sam na taj način  postigao nešto.

napredak sa 61kg na 83kg u 2godine ali ono što mi je punooo više značilo jest samopouzdanje.

Jedi 5 put na dan.

Doručak ti je najbitniji.

unosi više od 3000kalorija dnevno

Spavaj više od 8 sati(dobro je i spavati po danu nakon teretane)

No niti jedno od toga ti nebude pomoglo ako ti istinski nebudeš htio napredak,govorim o mjesecima bez napredka ili slično tome.

voltaža a.k.a. napon, amperaža a.k.a. struja, omaža a.k.a. otpor, vataža a.k.a. snaga, hercaža a.k.a. frekvencija, (mega, giga)bajtaža a.k.a. kapacitet memorije, kelvinaža a.k.a. temperatura
16 godina
neaktivan

Imaš temu i za to na našem dragom nam BOL forumu .. :) 

GL&HF
14 godina

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/kako-se-udebljati/103575.aspx

Tema koju sam pokrenuo u svojem početku.

voltaža a.k.a. napon, amperaža a.k.a. struja, omaža a.k.a. otpor, vataža a.k.a. snaga, hercaža a.k.a. frekvencija, (mega, giga)bajtaža a.k.a. kapacitet memorije, kelvinaža a.k.a. temperatura
14 godina
odjavljen

Teretana, teretana, teretana...

Pa čovjek mora imati drugih prioriteta osim da se nabilda.

15 godina
Van gog kaže...

jesam malo slab sa financijama ,pa nemam za teretane ali vjezbat cu kod kuce  evo bas sam se odma bacio na vjezbanje i odsad svaki dan dok mi se nepopravi financijski stalak ,a imam oko 70 a da bi nabio misicnu masu trebo bi se udebljat ali neznam kako jel znate vi kako bi se mogo u kratko vrijeme udebljat ,ako moze savjet i oko toga :)

Ovako u grubo ću ti reć da ne idemo previše u offtopic. Više jedi ali pazi da se ne udebljaš previše (smanji slatko, fast food... aj aj možeš si tu i tamo dopustit malo cokolade :)), ideš polako jer ništa ne ide na brzinu, a ako se udebljaš smanji malo i to je to. Zasada možeš raditi sklekove (razne vrste), trbušnjake, čučnjeve (par debelih knjiga u torbu i torbu na ramena), dipseve... Za više informacija, javi se u temu rast mišića i visina, tamo ekipa ima dobre savjete.

12 godina
neaktivan

Slab sam nazalost sa financijama a vjezbam bas sam se odma bacio na vjezbanje ,a nepostujem se jesam tako odgojen i citav sam zivot kraj ljudi  koji su mi lose govorili a ja ih sluso e sad cvrsto zelim promijenit nesto za promjenu i vjezbat .

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice