Streljana Zg

poruka: 4
|
čitano: 2.796
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Streljana Zg

Pozz ljudi.

Zanima me dal u Zg(najbolje centar negdje) ima nekakva streljana(pravo oružje) a da se može pucati bez da si član (kluba)? 

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.10.2017 22:17 (Dex.pwn).
11 godina
Re: Streljana Zg

@Dex.pwn

Jedino mi LAS pada na pamet.(nije u centru ZGB), al' nije ni vukohebina....

Iako se u pravilu traži da si član streljane, odi iskeširaj pare, pa buš i pucao do mile volje.

Ak' si pak cop/zaštitar ili tome slično ne moraš nužno bit član streljane, ali ako misliš pucati od više od jedmaput mjesečno. Iskeširaj pare(mislim da je godišnja 600 kuna za građanstvo), te pucaj do mile volje. Dakako, plaćaš municiju, al' nemaš dodatnih troškova.

Cijena izgleda da je velika, al' teretane se primjerice kreću po 200-300 mjesečno, a ovdje plaćaš za cijelu kuki, 600 kuna.

Kreni bilo kako, vidi, te odluči...

Oni kaj pucaju vele da je to fakat predivna zanimacija, al' eto nije baš jeftina....

Panzerkampfwagen.Dinamo Zagreb.Matija.Leaving or dead, always ahead...
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.10.2017 21:57 (PzKpfw).
14 godina
odjavljen
A dozvole? Nemam ih, to bi ni bio prvi put da pucam iz vatrenog oružja. Nije da sam njub, al nije da sve osnove znam.
11 godina

@Dex.pwn

Ne moraš imati nikakve dozvole da bi pucao na streljani. Moraš samo po defaultu biti član streljane. Da, kasnije ako hoćeš, apliciraš za dozvolu za gun. Najbolje da se raspitaš na licu mjesta....

Panzerkampfwagen.Dinamo Zagreb.Matija.Leaving or dead, always ahead...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice