citam sad na indexu, White house objavio video deportacije ilegalnih imigranata uz neku rock pjesmu.
Istina da je glupo da sluzbeni WH trolla ljude, no međutim citam komentare ispod i svi psuju na Trump-a, jebu mu majku.
Realno tog debila i treba psovat, medutim ovo mu je jedini dobar potez u ovom mandatu uz DOGE, sve ostalo je kriminalno i svejedno ljudi ga psuju zbog toga.
i onda malo razmisljam, kako nekom može smetati deportacija ilegalnih imigranata, ti ljudi su samim ilegalnim ulaskom postali kriminalci. Nemas nikakve kontrole tko ti ulazi u drzavu i sto radi i svejedno se boris za njihova "prava"
wtf
Možda zato što je vecina nas ljudska bića sa empatijom a ne krvoločna čudovišta koja se raduju tuđoj nesreći?
S time da su u zadnjih mjesec dana mimo zakona zadržavali i ljude sa vizama i ljude koji su dolazili na kongrese.
Pa kad ti već osnovna ljudskost nije urođena, Svjetsko prvenstvo ti je blizu, mogu li se onda i naši navijači deportirati u El Salvador?
Da li sam ja podrzao drzanje ljudi sa pravovaljanim vizama?
Ilegalce nitko ne tuče, ne drži gladnim ni žednim nego ih se na normalan i civiliziran nacin vraca u njihove drzave.
Kada ishode dozvole i uđu legalno u državu bit će dobrodošli.
Uostalom, pri posjetu SAD-u vidio sa svu čar njihove ilegalne imigracije, vjeruj mi ne želiš to u svom kvartu