Izmislio bi stvar koja ce promijeniti ljude na nacin da vise ne koriste sve dobre izume i tehnologije za kontrolu ljudi i profit, vec za dobrobit covjecanstva.
Što bi htjeli da bude izumljeno
- poruka: 215
- |
- čitano: 38.054
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Uređaj kojim bih mogao ošamariti ljude preko interneta.
ideja s bash.org?
živim za dan kad omoguče teleportaciju ljudi bar na 100km, ne da mi se više voziti ni biti vožen
Izmislio bi stvar koja ce promijeniti ljude na nacin da vise ne koriste sve dobre izume i tehnologije za kontrolu ljudi i profit, vec za dobrobit covjecanstva.
Kaj se bira Miss Bug Foruma?
puno toga.... bioničke ruke, al mis da su po pokretima i svemu kao ljudske, da
zaminin ove svoje polomljene...
Očito. Konkurencija je jaka. Sad sve ovisi što će biti na talent show-u.
Ne shvacam sta si htjeo reci sa ovime?
vremeplov i uređaj za teleportaciju
hahahahah taj uređaj bi bio bas zakon ja bi stalno stiskao na maximum snagu lmao....
Teleportiranje....
Ne shvacam sta si htjeo reci sa ovime?
Lol dude nikad nisi gledao kako misice odgovaraju na pitanja. Ovo što si napisao je kao da si citirao neku plavušu koja se natječe u završnoj rundi Miss Universe i upravo odgovara na pitanje iz naslova teme.
ja bih da se izumi komp. u obliku lece sam stavis na oko ides na net igras i setas.
Lol dude nikad nisi gledao kako misice odgovaraju na pitanja. Ovo što si napisao je kao da si citirao neku plavušu koja se natječe u završnoj rundi Miss Universe i upravo odgovara na pitanje iz naslova teme.
Et' priznajem, own3d, stvarno zvucim poput misice, ali zelja je na mjestu. No eto sto bih ovako "normalnije zelio" - da izmisle neke virtualne poligone za vjezbanje, poput onoga u matrixu, recimo. Pa da mozemo razbaciti koju unreala uzivo, i onda kuci na hladnu pivu :D. Vidio bi onda kako informaticari nisu sportski gradjeni :D
ja bih da se izumi komp. u obliku lece sam stavis na oko ides na net igras i setas.
i pokupi te auto
E to bib bilo fora da smo prograbilni ko ovi u matrixu.samo zoveš frenda i kažeš "e aj daj me nauči da vozim avion"I opa evo već znaš
Automobil koji koristi vodu umjesto goriva loool.
Kolko ja znam to je vec izumljeno, samo su ameri to zataskali, jer kakva je onda zarada, ako ce svi moc uzet malo vode i natocit u auto i auto ide??? Nazalost, nista od toga
Hologram, ko na star treku
Tableta za mršavljenje i za debljanje koja u trenu postize željenu težinu
Automobil koji koristi vodu umjesto goriva loool.
Kolko ja znam to je vec izumljeno, samo su ameri to zataskali, jer kakva je onda zarada, ako ce svi moc uzet malo vode i natocit u auto i auto ide??? Nazalost, nista od toga
Onda na zračni pogon (O2).
Kratko i jasno: "STROJ PROTIV RECESIJE I KRIZE"...(!!!)
hahhahahhaha ovaj mi je legendaran hahahahahahah
hahhahahhaha ovaj mi je legendaran hahahahahahah
uh ovo bi vec moglo napravis ruku onak neku ustekas preko usb-a spoji se na internet i onda kad pricas s nekim mozes se rukovat osamarit udarit
USB naprava za motanje jointa
Pa nešto slično i postoji, rolica.
USB naprava za motanje jointa
LoL!
Et' priznajem, own3d, stvarno zvucim poput misice, ali zelja je na mjestu. No eto sto bih ovako "normalnije zelio" - da izmisle neke virtualne poligone za vjezbanje, poput onoga u matrixu, recimo. Pa da mozemo razbaciti koju unreala uzivo, i onda kuci na hladnu pivu :D. Vidio bi onda kako informaticari nisu sportski gradjeni :D
Ne bi ti se dalo :D
E koja zamrla tema, ajmo ljudi, izumite HEPEEEEEEK više! I auto na O2 da nam posrče i ovo malo kisika šta je ostalo... :D
Volio bih da izmisle jeftinu komercijalnu varijantu tableta za nadomjestak hrane i također takve tablete za nadomjestak sna.Samo razmislite koliko bi vam to vremena oslobodilo.
Ali naravno neki ljudi bi i dalje htjeli jesti i spavati,ali bi barem oni koji to ne žele poput mene imali izbora.Ovako je koma.Znate li koliko sbi prosječan čovjek bio uspješniji samo u prosječnom životu da ima toliko vremena,imao bi dovoljno vremena da bude dobar na poslu,sredi osobne probleme i da još ima slobodno vrijeme.
teleportiranje ljudi na male i velike udaljenosti
Money Maker.
slazem se, za kucnu upotrebu :-D
Da si mozak mogu prikopcat na PC i spremit sve informacije u trenu, a ne satima buljit u knjige i citat, prelose.
Lightsaber !
Zving zving..
naravno, kloniranje sa ubrzanim rastom i brain backup.
Da mogu lijepo ko Bender, kad se potrošim, lijepo backup i
u novo klonirano kućište.