Što bi htjeli da bude izumljeno

poruka: 215
|
čitano: 38.062
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Izmislio bi stvar koja ce promijeniti ljude na nacin da vise ne koriste sve dobre izume i tehnologije za kontrolu ljudi i profit, vec za dobrobit covjecanstva.

A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing.
17 godina
neaktivan
RE: Što bi htjeli da bude izumljeno
dncrmt kaže...

Uređaj kojim bih mogao ošamariti ljude preko interneta.

ideja s bash.org?

link

živim za dan kad omoguče teleportaciju ljudi bar na 100km, ne da mi se više voziti ni biti vožen

!mpact35 kaže...

Izmislio bi stvar koja ce promijeniti ljude na nacin da vise ne koriste sve dobre izume i tehnologije za kontrolu ljudi i profit, vec za dobrobit covjecanstva.

Kaj se bira Miss Bug Foruma?

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.8.2009 15:40 (ZC_Someone).
16 godina

puno toga.... bioničke ruke, al mis da su po pokretima i svemu kao ljudske, da

zaminin ove svoje polomljene...

Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
!mpact35 kaže...

Očito. Konkurencija je jaka. Sad sve ovisi što će biti na talent show-u.

Normal's overrated!
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
!mpact35 kaže...

Ne shvacam sta si htjeo reci sa ovime?

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.8.2009 15:55 (!mpact35).
16 godina
neaktivan

vremeplov i uređaj za teleportaciju

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina
neaktivan

hahahahah taj uređaj bi bio bas zakon ja bi stalno stiskao na maximum snagu lmao....

[url=http://"http://www.mybannermaker.com/link.php?nurl=http%3A%2F%2Fbelisce-gaming.ucoz.com%2F"][img width=400 height=49]http://img3.imageshack.us/img3/8711/mybanner4a32b4bfe5e10.png[/img][
16 godina
neaktivan

Teleportiranje....

Forever MUFC
17 godina
neaktivan
!mpact35 kaže...
ZC_Someone kaže...
!mpact35 kaže...

Ne shvacam sta si htjeo reci sa ovime?

Lol dude nikad nisi gledao kako misice odgovaraju na pitanja. Ovo što si napisao je kao da si citirao neku plavušu koja se natječe u završnoj rundi Miss Universe i upravo odgovara na pitanje iz naslova teme.

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
15 godina

ja bih da se izumi komp. u obliku lece sam stavis na oko ides na net igras i setas.

15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Lol dude nikad nisi gledao kako misice odgovaraju na pitanja. Ovo što si napisao je kao da si citirao neku plavušu koja se natječe u završnoj rundi Miss Universe i upravo odgovara na pitanje iz naslova teme.

Et' priznajem, own3d, stvarno zvucim poput misice, ali zelja je na mjestu. No eto sto bih ovako "normalnije zelio" - da izmisle neke virtualne poligone za vjezbanje, poput onoga u matrixu, recimo. Pa da mozemo razbaciti koju unreala uzivo, i onda kuci na hladnu pivu :D. Vidio bi onda kako informaticari nisu sportski gradjeni :D

16 godina
protjeran
loky4i4 kaže...

ja bih da se izumi komp. u obliku lece sam stavis na oko ides na net igras i setas.

i pokupi  te autoNamigiva

cim dulje na linuxu to bolje za moje zivce i zdravlje nadam se da ce te i vi to shvatiti PO PREPORUCI DOKTORA LUKE KOVACA
16 godina

E to bib bilo fora da smo prograbilni ko ovi u matrixu.samo zoveš frenda i kažeš "e aj daj me nauči da vozim avion"I opa evo već znašCool

16 godina
neaktivan
fabijan654321 kaže...

Automobil koji koristi vodu umjesto goriva loool.

Kolko ja znam to je vec izumljeno, samo su ameri to zataskali, jer kakva je onda zarada, ako ce svi moc uzet malo vode i natocit u auto i auto ide??? Nazalost, nista od toga

16 godina
neaktivan

Hologram, ko na star treku

16 godina

Tableta za mršavljenje i za debljanje koja u trenu postize željenu težinu

12 mjesec je blizu
15 godina
protjeran
Pinc kaže...
fabijan654321 kaže...

Automobil koji koristi vodu umjesto goriva loool.

Kolko ja znam to je vec izumljeno, samo su ameri to zataskali, jer kakva je onda zarada, ako ce svi moc uzet malo vode i natocit u auto i auto ide??? Nazalost, nista od toga

Onda na zračni pogon (O2).

Evo ide nevjesta preljepa je zaista
16 godina
neaktivan

Kratko i jasno: "STROJ PROTIV RECESIJE I KRIZE"...(!!!)

http://spaceforum.forumsmotion.com Gmail: ivan.stoposto@gmail.com MSN: ivan_babic_95@hotmail.com
16 godina
neaktivan
dncrmt kaže...

hahhahahhaha ovaj mi je legendaran hahahahahahah

15 godina
razer1911 kaže...
dncrmt kaže...

hahhahahhaha ovaj mi je legendaran hahahahahahah

uh ovo bi vec moglo napravis ruku onak neku ustekas preko usb-a spoji se na internet i onda kad pricas s nekim mozes se rukovat osamarit udarit

16 godina
neaktivan

USB naprava za motanje jointa

Vir prudens non contra ventum mingit...
17 godina
neaktivan

Pa nešto slično i postoji, rolica.

Μολὼν λαβέ! "Daj mi dim da ugasim svijetlo dana, daj mi jedan dim."
16 godina
neaktivan
MaterAos kaže...

USB naprava za motanje jointa

LoL!Smijeh

Did protons and electrons create the earth,or did Allah meditate and create it's birth? Is everyday in this place a curse,or should I pray on my knees and ebrace it's dirt?
16 godina
neaktivan
!mpact35 kaže...
ZC_Someone kaže...

Et' priznajem, own3d, stvarno zvucim poput misice, ali zelja je na mjestu. No eto sto bih ovako "normalnije zelio" - da izmisle neke virtualne poligone za vjezbanje, poput onoga u matrixu, recimo. Pa da mozemo razbaciti koju unreala uzivo, i onda kuci na hladnu pivu :D. Vidio bi onda kako informaticari nisu sportski gradjeni :D

Ne bi ti se dalo :D

E koja zamrla tema, ajmo ljudi, izumite HEPEEEEEEK više! I auto na O2 da nam posrče i ovo malo kisika šta je ostalo... :D

14 godina
neaktivan

Volio bih da izmisle jeftinu komercijalnu varijantu tableta za nadomjestak hrane i također takve tablete za nadomjestak sna.Samo razmislite koliko bi vam to vremena oslobodilo.

Ali naravno neki ljudi bi i dalje htjeli jesti i spavati,ali bi barem oni koji to ne žele poput mene imali izbora.Ovako je koma.Znate li koliko sbi prosječan čovjek bio uspješniji samo u prosječnom životu da ima toliko vremena,imao bi dovoljno vremena da bude dobar na poslu,sredi osobne probleme i da još ima slobodno vrijeme.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
16 godina
neaktivan
Re: Što bi htjeli da bude izumljeno

teleportiranje ljudi na male i velike udaljenosti

pozdrav iz Slavonije
13 godina
neaktivan
Re: Što bi htjeli da budem izumljeno
The_Chosen_One kaže...

Money Maker. Smijeh

slazem se, za kucnu upotrebu :-D

14 godina
neaktivan

Da si mozak mogu prikopcat na PC i spremit sve informacije u trenu, a ne satima buljit u knjige i citat, prelose.

13 godina
neaktivan

Lightsaber !

Zving zving.. {#}

17 godina

naravno, kloniranje sa ubrzanim rastom i brain backup.

Da mogu lijepo ko Bender, kad se potrošim, lijepo backup i

u novo klonirano kućište.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice