Što bi htjeli da bude izumljeno

poruka: 215
|
čitano: 36.549
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Što bi htjeli da budem izumljeno

LOL

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.5.2008 4:08 (Ag3nt).
16 godina
neaktivan
RE: Što bi htjeli da bude izumljeno

Naravno replikator bi dobro došao u svakom kučanstvu, ali i teleport ne bi bio loš.

Mislim da Star trek najbolje opisuje što bi ljudi željeli napraviti.

Sometime the best defense is to attack!
16 godina
neaktivan

Tihi usisavač.

ššššš... znate ovaj zvuk?
zvuk surfanja internetom!
16 godina
Ag3nt kaže...

LOL

LOL je vec izmisljen =)
16 godina
neaktivan

Gilrmaker

Kreiraju curu po svom izboru :P

Nadam se da nitko nema isti avatar kao ja..ako ima sry nisam znao
16 godina
neaktivan

Ova želja za putovanjem u budućnost i prošlost je veoma zanimljiva kao i sve teorije o tome itd. Kad bi se to moglo, propale bi sve kladionice i burze, vremensku prognozu bi mogli znati točno u sekundu... moje mišljenje da kad bi to bilo moguće, cijeli planet i sve živo i neživo na njemu bi istu sec bilo uništeno.

Zbog sve većih cijena nafte i goriva volio bih da se izumi stroj za teleportaciju koji bi se napajao preko dve AA baterije koje bi trajale vječno( znači da se izume i baterije koje bi jednim punjenjem trajale vječno) i koji ne bi bio veći od mobitela, a da može teleportirati neograničeno velike i kompleksne objekte na neograničenu udaljenost. Ovim uređajem bi se prekinula bilo kakva emisija štetnih plinova u atmosferu, prijevoz bi skoro bio besplatan itd. a što se tiče putovanja brzinom warpa u neke druge galaksjie, zašto? Kad možemo teleporitrati cijelu zemlju gdje želimo. Cool

Athlon64 3800+ @2400, 2×1gb Transcend Asus8800gt, AsusA8N SLI,
16 godina
neaktivan
Superbeast kaže...

Gilrmaker

Kreiraju curu po svom izboru :P

A holodek za ostvarivanje najluđih seksualnih perverzija.Smijeh
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
16 godina
protjeran
Core2Duo2 kaže...

Bežični prijenos električne energije.... pogusit cemo se od kablovaOsmijeh

Bilo je jednom na vijestima da je jedan lik uspio sa udaljenosti od jednog metra (valjda, sad se i ne sjećam dobro) uspio bežično upaliti zidnu lampu koja nije bila spojena na struju preko žice, samo je imala taj neki "odašiljaš". Davno je bilo, sad se i ne sjećam.
16 godina
protjeran

Eh, da, zaboravih,želim da izume stvar koja će, kada se unese određeni kod (kao seriali na današnjim igricama) koji se treba kupiti, onda se spoji na mrežu i pročita šta taj kod treba značiti, a zatim, ako smo recimo kupili kod za PS3 onda taj uređaj izgradi PS3. No, naravno, da se kodovi mogu crackati pa možemo imati što god želimo!!! Smijeh

Posjetite moj forum: hidenentertainmentforums.freeforums.org Ulogirajte se kako biste mogli dl-ati.
16 godina
neaktivan
HappyD kaže...
Core2Duo2 kaže...

Bilo je jednom na vijestima da je jedan lik uspio sa udaljenosti od jednog metra (valjda, sad se i ne sjećam dobro) uspio bežično upaliti zidnu lampu koja nije bila spojena na struju preko žice, samo je imala taj neki "odašiljaš". Davno je bilo, sad se i ne sjećam.
 Odi u tehnički muzej u Zagrebu i vidjet ćeš taj pokus sa 5-10m. Ti čak držiš nmormalnu žarulju u ruci a ona svijetli. To je Tesla izumio prije puno vremena. Jedini problem kod njegove primjene (kako su mi objasnili ako se dobro sjećam ) jest da jači signal poništava slabiji znači bežično šalješ "energiju" za TV da radi, a ne možeš primiti TV signal za sliku jer ga ovaj jači poništi.
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.5.2008 23:51 (Paolo2612).
16 godina
protjeran
Paolo2612 kaže...
HappyD kaže...
Core2Duo2 kaže...

Odi u tehnički muzej u Zagrebu i vidjet ćeš taj pokus sa 5-10m. Ti čak držiš nmormalnu žarulju u ruci a ona svijetli. To je Tesla izumio prije puno vremena. Jedini problem kod njegove primjene (kako su mi objasnili ako se dobro sjećam ) jest da jači signal poništava slabiji znači bežično šalješ "energiju" za TV da radi, a ne možeš primiti TV signal za sliku jer ga ovaj jači poništi.
 Cool... Nisam znao da je to čak i u muzeju... A u vezi ovoga da se ne može primiti TV signal... Zato imamo kabelsku! Smijeh
16 godina
neaktivan

Fuzijska nuklearka i električni automobili sa gorivim ćelijama.

16 godina
protjeran
Hummer kaže...

Naravno replikator bi dobro došao u svakom kučanstvu, ali i teleport ne bi bio loš.

Mislim da Star trek najbolje opisuje što bi ljudi željeli napraviti.

Pogodi odakle 70% ovih ideja Namigiva
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.5.2008 20:36 (HappyD).
16 godina
neaktivan

Neku stvar za jest da ti napises ime jela i da ti onda to izbaci XD

Kevin Mitnick RULZZZZ
16 godina

Vau, kad malo bolje pogledam temu, 90 % onog sta bi ljudi zeljeli postoji kao fikcija u Star Treku.

To je stvarno revolucionarna i vizionarska serija i vrlo je moguce da ce dalja boducnost i izgledati tako. (mozda ce brodovi malo ljepse izgledati i biti vise aerodinamicni :P )

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 Mb OC 2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
16 godina
protjeran
Zabushant kaže...

Ako ćemo u SF - stanični regenerator.

Da, pa regeneriraš stare stanice, ili ubiješ stanice raka i ubaciš nove, zdrave
16 godina
Psiho246 kaže...

Vau, kad malo bolje pogledam temu, 90 % onog sta bi ljudi zeljeli postoji kao fikcija u Star Treku.

To je stvarno revolucionarna i vizionarska serija i vrlo je moguce da ce dalja boducnost i izgledati tako. (mozda ce brodovi malo ljepse izgledati i biti vise aerodinamicni :P )

Ako se prije toga ne unistimo i ubijemo, jer kak je krenulo...
"Tako je" - povikse seljaci i slozno glavama razbise zid
16 godina
protjeran

E, da, i ljepljivija majoneza jer mi ovako stvari sa sendviča (recimo kulen) samo skliznu. Sa ovom majonezom bi se sve držalo na sendviču! Smijeh

Posjetite moj forum: hidenentertainmentforums.freeforums.org Ulogirajte se kako biste mogli dl-ati.
16 godina
protjeran
bubach1211 kaže...

Ova želja za putovanjem u budućnost i prošlost je veoma zanimljiva kao i sve teorije o tome itd. Kad bi se to moglo, propale bi sve kladionice i burze, vremensku prognozu bi mogli znati točno u sekundu... moje mišljenje da kad bi to bilo moguće, cijeli planet i sve živo i neživo na njemu bi istu sec bilo uništeno.

Zbog sve većih cijena nafte i goriva volio bih da se izumi stroj za teleportaciju koji bi se napajao preko dve AA baterije koje bi trajale vječno( znači da se izume i baterije koje bi jednim punjenjem trajale vječno) i koji ne bi bio veći od mobitela, a da može teleportirati neograničeno velike i kompleksne objekte na neograničenu udaljenost. Ovim uređajem bi se prekinula bilo kakva emisija štetnih plinova u atmosferu, prijevoz bi skoro bio besplatan itd. a što se tiče putovanja brzinom warpa u neke druge galaksjie, zašto? Kad možemo teleporitrati cijelu zemlju gdje želimo. Cool

Da, samo da teleporter ne bude jedan od onih koji nas ubiju i kloniraju na neko pedeseto mjesto... XD
16 godina
neaktivan

Hologram, tj. holodek iz Star Treka!Smijeh

Ozbiljno...
16 godina
neaktivan

Pošto je microsoft napravio svoj "microsoft surface" jedino mi treba mikrovalna s bar 2 gige rama i to je to

16 godina

Kakve koristi od vracanja u proslost pa da nedaj Boze tamo zaglavim i ostanem bez interneta. Ja bi da kloniramo Nikolu Teslu pa da nam izumi dzepno racunalo velicine kutije cigara koje prikljucimo na LCD i zaigramo Crysisa na maksimalnim postavkama :D.

16 godina
neaktivan
systemize kaže...

Kakve koristi od vracanja u proslost pa da nedaj Boze tamo zaglavim i ostanem bez interneta. Ja bi da kloniramo Nikolu Teslu pa da nam izumi dzepno racunalo velicine kutije cigara koje prikljucimo na LCD i zaigramo Crysisa na maksimalnim postavkama :D.

Ma da Tesli to kažeš i nezna ni što je matična,a kamoli crysis!Namigiva
ššššš... znate ovaj zvuk? zvuk surfanja internetom!
16 godina

S takvim IQ brzo bi se on prilagodio, pa zivo je bar 100 godina ispred svog vremena

16 godina
neaktivan

mukte novo računalo

IBM ( I Blame Microsoft)
16 godina
neaktivan
lzgr kaže...
systemize kaže...

da nema Tesle ne bi bilo matične ploče
http://www.freewebs.com/horagio/
16 godina
neaktivan

teleporter, replikator, warp pogon, naravno besplatan i ekološki izvor energije, lijek za sve bolesti,

may the force be with you!
16 godina
neaktivan

Intel QX9880 Black Edition s početnim množiteljem 25, a maksimalnim 50 i taktom 5.0GHz i da košta 1000kn

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2008 15:58 (ya-sam-ya).
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...
lzgr kaže...
systemize kaže...

...

da nema Tesle ne bi bilo matične ploče
 Već bi neko drugi bio zaslužan za to.
ššššš... znate ovaj zvuk? zvuk surfanja internetom!
16 godina
neaktivan

nisam siguran dali je navedeno dobro bi bilo i izmisliti neki stroj koji ti učita znanje mislim zamjena za štrebanje. Možda bi škola tada bila ljepša

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice