LOL
Što bi htjeli da bude izumljeno
- poruka: 215
- |
- čitano: 36.549
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Naravno replikator bi dobro došao u svakom kučanstvu, ali i teleport ne bi bio loš.
Mislim da Star trek najbolje opisuje što bi ljudi željeli napraviti.
Tihi usisavač.
zvuk surfanja internetom!
LOL
Gilrmaker
Kreiraju curu po svom izboru :P
Ova želja za putovanjem u budućnost i prošlost je veoma zanimljiva kao i sve teorije o tome itd. Kad bi se to moglo, propale bi sve kladionice i burze, vremensku prognozu bi mogli znati točno u sekundu... moje mišljenje da kad bi to bilo moguće, cijeli planet i sve živo i neživo na njemu bi istu sec bilo uništeno.
Zbog sve većih cijena nafte i goriva volio bih da se izumi stroj za teleportaciju koji bi se napajao preko dve AA baterije koje bi trajale vječno( znači da se izume i baterije koje bi jednim punjenjem trajale vječno) i koji ne bi bio veći od mobitela, a da može teleportirati neograničeno velike i kompleksne objekte na neograničenu udaljenost. Ovim uređajem bi se prekinula bilo kakva emisija štetnih plinova u atmosferu, prijevoz bi skoro bio besplatan itd. a što se tiče putovanja brzinom warpa u neke druge galaksjie, zašto? Kad možemo teleporitrati cijelu zemlju gdje želimo.
Gilrmaker
Kreiraju curu po svom izboru :P
Bežični prijenos električne energije.... pogusit cemo se od kablova
Eh, da, zaboravih,želim da izume stvar koja će, kada se unese određeni kod (kao seriali na današnjim igricama) koji se treba kupiti, onda se spoji na mrežu i pročita šta taj kod treba značiti, a zatim, ako smo recimo kupili kod za PS3 onda taj uređaj izgradi PS3. No, naravno, da se kodovi mogu crackati pa možemo imati što god želimo!!!
Fuzijska nuklearka i električni automobili sa gorivim ćelijama.
Naravno replikator bi dobro došao u svakom kučanstvu, ali i teleport ne bi bio loš.
Mislim da Star trek najbolje opisuje što bi ljudi željeli napraviti.
Neku stvar za jest da ti napises ime jela i da ti onda to izbaci XD
Vau, kad malo bolje pogledam temu, 90 % onog sta bi ljudi zeljeli postoji kao fikcija u Star Treku.
To je stvarno revolucionarna i vizionarska serija i vrlo je moguce da ce dalja boducnost i izgledati tako. (mozda ce brodovi malo ljepse izgledati i biti vise aerodinamicni :P )
Ako ćemo u SF - stanični regenerator.
Vau, kad malo bolje pogledam temu, 90 % onog sta bi ljudi zeljeli postoji kao fikcija u Star Treku.
To je stvarno revolucionarna i vizionarska serija i vrlo je moguce da ce dalja boducnost i izgledati tako. (mozda ce brodovi malo ljepse izgledati i biti vise aerodinamicni :P )
E, da, i ljepljivija majoneza jer mi ovako stvari sa sendviča (recimo kulen) samo skliznu. Sa ovom majonezom bi se sve držalo na sendviču!
Ova želja za putovanjem u budućnost i prošlost je veoma zanimljiva kao i sve teorije o tome itd. Kad bi se to moglo, propale bi sve kladionice i burze, vremensku prognozu bi mogli znati točno u sekundu... moje mišljenje da kad bi to bilo moguće, cijeli planet i sve živo i neživo na njemu bi istu sec bilo uništeno.
Zbog sve većih cijena nafte i goriva volio bih da se izumi stroj za teleportaciju koji bi se napajao preko dve AA baterije koje bi trajale vječno( znači da se izume i baterije koje bi jednim punjenjem trajale vječno) i koji ne bi bio veći od mobitela, a da može teleportirati neograničeno velike i kompleksne objekte na neograničenu udaljenost. Ovim uređajem bi se prekinula bilo kakva emisija štetnih plinova u atmosferu, prijevoz bi skoro bio besplatan itd. a što se tiče putovanja brzinom warpa u neke druge galaksjie, zašto? Kad možemo teleporitrati cijelu zemlju gdje želimo.
Hologram, tj. holodek iz Star Treka!
Pošto je microsoft napravio svoj "microsoft surface" jedino mi treba mikrovalna s bar 2 gige rama i to je to
Kakve koristi od vracanja u proslost pa da nedaj Boze tamo zaglavim i ostanem bez interneta. Ja bi da kloniramo Nikolu Teslu pa da nam izumi dzepno racunalo velicine kutije cigara koje prikljucimo na LCD i zaigramo Crysisa na maksimalnim postavkama :D.
Kakve koristi od vracanja u proslost pa da nedaj Boze tamo zaglavim i ostanem bez interneta. Ja bi da kloniramo Nikolu Teslu pa da nam izumi dzepno racunalo velicine kutije cigara koje prikljucimo na LCD i zaigramo Crysisa na maksimalnim postavkama :D.
S takvim IQ brzo bi se on prilagodio, pa zivo je bar 100 godina ispred svog vremena
mukte novo računalo
teleporter, replikator, warp pogon, naravno besplatan i ekološki izvor energije, lijek za sve bolesti,
Intel QX9880 Black Edition s početnim množiteljem 25, a maksimalnim 50 i taktom 5.0GHz i da košta 1000kn
...
nisam siguran dali je navedeno dobro bi bilo i izmisliti neki stroj koji ti učita znanje mislim zamjena za štrebanje. Možda bi škola tada bila ljepša