Evo ovako zanima me sta se moze u zagrebu jos zanimljivo radit s ekipom osim nocnih izlazaka,kina i shoppinga.Da li znate neko zanimljivo mijesto da sad nije ni puno para,neka dobra mijesta za voznju biciklom,setnje i takve stvare.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imaš prosvjede na Cvjetnom trgu
osim prosvjeda (
) imaš npr bundek za šetnju i zajebanciju po klupicama, za bicikl se malo rastegneš do sljemena (do žičare imaš malo više pola sata vožnje) pa ak do tada odustaneš od vožnje na sljeme od umora - vozi se po šumi oko žičare, ima zanimljivih stazica. također, biciklom možeš proći cijelu maksimirsku šumu jer i tamo ima nebrojeno staza..
jesi mislio na Zagreb možda?
i to svaka 2 dana i još besplatno!
To je jedino dobro šta naša vlada ima.
To je jedino dobro šta naša vlada ima.
to oni bice organiziraju zabavu pred izbore umijesto koncerata :P
Otišli smo u way off topic.
Evo ovako zanima me sta se moze u zagrebu jos zanimljivo radit s ekipom osim nocnih izlazaka,kina i shoppinga
Imas i Lisinski. Krasna dvorana, uzmes curu pa se tamo pravis vazan kako se kuzis u klasicnu glazbu. Ja sam moju zenu tako upoznao i........sad se kajem 
samo da ona ne citaj ovaj forum :)
Otišli smo u way off topic.
i sad se covjek zapita dali oporba placa policiji?
Evo danas imaš utakmicu Dinamo:Hajduk na Maksimirskom stadionu, slobodno nabavi kartu
Evo danas imaš utakmicu Dinamo:Hajduk na Maksimirskom stadionu, slobodno nabavi kartu...
...i šljem
koliko jos mislite spominjate te prosvjede i vladu,ima sigurno tema o tim prosvjedima pa ako nije problem tam raspravljajte.Jadno kako u zagrebu nema bas puno mogucnosti,sve sta ste nabrojali sam bio,osim lisinski al to nije moja furka:)
Na dinamovim tekmama se vise zivciram nego da uzivam u nogometu.Jedino sljeme to je super mijesto sa ekipom se zezat,prosetat malo rekreacije.