Sta zagreb nudi

poruka: 14
|
čitano: 1.885
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Sta zagreb nudi

Evo ovako zanima me sta se moze u zagrebu jos zanimljivo radit s ekipom osim nocnih izlazaka,kina i shoppinga.Da li znate neko zanimljivo mijesto da sad nije ni puno para,neka dobra mijesta za voznju biciklom,setnje i takve stvare.

17 godina
odjavljen
Sta zagreb nudi

Imaš prosvjede na Cvjetnom trgu

18 godina
Re: Sta zagreb nudi

osim prosvjeda ({#}) imaš npr bundek za šetnju i zajebanciju po klupicama, za bicikl se malo rastegneš do sljemena (do žičare imaš malo više pola sata vožnje) pa ak do tada odustaneš od vožnje na sljeme od umora - vozi se po šumi oko žičare, ima zanimljivih stazica. također, biciklom možeš proći cijelu maksimirsku šumu jer i tamo ima nebrojeno staza..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
neaktivan
Sta zagreb nudi
karamba!
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2011 13:45 (Omega_vu).
16 godina
neaktivan

jesi mislio na Zagreb možda?

Na sreću nitko nije preživio (c) Saša Kopljar
16 godina
protjeran
Kordy kaže...

i to svaka 2 dana i još besplatno!

I will go on until the end
17 godina
SUPER :) kaže...
Kordy kaže...

To je jedino dobro šta naša vlada ima.

Pliz regajte se i osvojite Steelseries nagrade - http://steelseries.com/10?code=3I8qJfn8
16 godina
protjeran
Mitch kaže...
SUPER :) kaže...
Kordy kaže...

To je jedino dobro šta naša vlada ima.

to oni bice organiziraju zabavu pred izbore umijesto koncerata :P

17 godina
Predizborna kampanja im je predobra. Čovjek bi reko da ne gube na kampanji, al im policija zbog prosvjeda ruši proračun :D

Otišli smo u way off topic.
Pliz regajte se i osvojite Steelseries nagrade - http://steelseries.com/10?code=3I8qJfn8
18 godina
neaktivan
cale kaže...

Evo ovako zanima me sta se moze u zagrebu jos zanimljivo radit s ekipom osim nocnih izlazaka,kina i shoppinga

Imas i Lisinski. Krasna dvorana, uzmes curu pa se tamo pravis vazan kako se kuzis u klasicnu glazbu. Ja sam moju zenu tako upoznao i........sad se kajem {#}

samo da ona ne citaj ovaj forum :)

Od žarke želje da budem u pravu preskačem pročitati postove, previđam i trollam - (s)izgoreo
16 godina
protjeran
Mitch kaže...
Predizborna kampanja im je predobra. Čovjek bi reko da ne gube na kampanji, al im policija zbog prosvjeda ruši proračun :D

Otišli smo u way off topic.

i sad se covjek zapita dali oporba placa policiji?{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2011 15:03 (SUPER :)).
16 godina
neaktivan

Evo danas imaš utakmicu Dinamo:Hajduk na Maksimirskom stadionu, slobodno nabavi kartu{#}

Dompa
16 godina
protjeran
Dompa kaže...

Evo danas imaš utakmicu Dinamo:Hajduk na Maksimirskom stadionu, slobodno nabavi kartu...{#}

...i šljem{#}

17 godina
Sta zagreb nudi

koliko jos mislite spominjate te prosvjede i vladu,ima sigurno tema o tim prosvjedima pa ako nije problem tam raspravljajte.Jadno kako u zagrebu nema bas puno mogucnosti,sve sta ste nabrojali sam bio,osim lisinski al to nije moja furka:)

Na dinamovim tekmama se vise zivciram nego da uzivam u nogometu.Jedino sljeme to je super mijesto sa ekipom se zezat,prosetat malo rekreacije.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice