Srednja skola

poruka: 11
|
čitano: 4.453
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Srednja skola
pitanje

uskoro cu morati odluciti u koju cu srednju ja sam napravio listu al nedostaju mi podatci za skole bio sam na njihovim stranicama al nsiam vidio da imam informacije koliko primaju ucenika i koji je bodovni prag, zanimaju me PULSKE srednje skole:

OPĆA GIMNAZIJA

PRIRODOSLOVNO MATEMATICKA GIMZNAZIJA

EKONOMSKA

TEHNICKA

Bolje pitat i bit glup 5 minuta, nego šutit i bit glup ostatak života Na pitanja u vezi Hardwera i Softwara ne odgovaram na PM, pomozimo i drugima, pitajte na forumu
17 godina
neaktivan
Srednja skola
prihvaćeno rješenje

ako hoces u prirodoslovno matematicku gim pula ja ti idem tamo i dobra je skola

istina nije lagano al full naucis... trenutno sam ti 1 razred pa ev...ako te zanimaju pragovi napisem ti ih na pp za prijesnjih par godina

i da u matematicku ces UVIJEK upast jer nikad ne napune sva mjesta

16 godina
neaktivan
Srednja skola

TEHNIČKA:srednja škola sesvete

odlična škola nije teška ima zezancije

imaš dva smjeta tehničar za raćunalstvo i elektro tehničar

evo ako hoćeš

17 godina
neaktivan
RE: Srednja skola
Radeon PRO kaže...

...

OPĆA GIMNAZIJA

PRIRODOSLOVNO MATEMATICKA GIMZNAZIJA

EKONOMSKA

TEHNICKA

Osobno odabrao sam tehnicku skolu u svoje doba (racunalni tehnicar u strojarstvu) i naucio tonu togu.
Strukovne skole imaju prednost sto ce te (mozda) nauciti stvarima kojima se mozes bavit odmah po zavrsetku skole, dok kod gimnazija (i slicnih) dobijes gomilu teorije koja ti moze jako malo koristiti u 'zivotnoj praksi'.
Evo na primjer, ja sam zavrsio za racunalnog tehnicara u strojarstvu, pa znam sastavit racunalo, raditi na tokarskom stroju ( strojevima i alatima opcenito ), razumim se odlicno u automobile, pisati jednostavnije CNC programe, modelirati 3D .... dok moja cura koja je zavrsila gimnaziju zna sve o pjesnicima i slikarima, a nikad nece shvatiti princip rada stvari/strojeva/automobila/svjeta oko nje! Cool
Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
16 godina
neaktivan
mate kaže...

TEHNIČKA:srednja škola sesvete

odlična škola nije teška ima zezancije

imaš dva smjeta tehničar za raćunalstvo i elektro tehničar

evo ako hoćeš

Evo i ja ti tu skolu preporucujem...i sam idem tamo tako da....imas par gadnih profesora ali to nije nista........haha......
Prije sam bio umišljen sad sam savršen
17 godina
Srednja skola

Hm ja sam si bio napravio odabir već u šestom razredu osnovne i proveo ga u djelu. Završio sam elektrotehničku srednju - zanimanje elektrotehničar (u Osijeku doduše, ali sve su iste :D) i toplo ju preporućujem. To je škola di zbilja nešto i možeš naučiti i daje super podlogu za tehničke fakultete. Gimnazije su meni  šuplje, samo štreb štreb štreb (a to  niko baš ne voli) i nakraju ne naučiš ništa korisno, glavno da znaš da se konj aleksandra velikog zvao bukefal i slične budalaštine, te da znaš sve žive i nežive povijesne datume i hrvatske i ine pjesnike. Nevidim pretjerane koristi u tome, osim ako želiš okušati sreću kao Mirko Miočić u raznim igrama na sreću.

"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma (car)
17 godina
neaktivan
Srednja skola

Ja se dvoumim između opće gimnazije u Ivancu i matematičko-prirodoslovne u Varaždinu. Ova u Ivancu mi je bliže (2km), za razliku od ove u Varaždinu (20 km), al rađe bi išao u Varaždin. Više volim fiziku i matku, a i zamjeril sam se skoro svima koji budu išli u gimnaziju u Ivancu  Belji se. Ne znam zašto u svim temama svi vrijeđaju gimnaziju. U njoj se ništa vrijedno ne nauči, ne valja ništa, šrot.... Ipak, za nju treba najviši prosjek i najviše stečenmog znanja i osnovnoj, moji starci su je završili, nakon toga faks i oba imaju pristojne plaće i posao. Ne vidim šta fali. Ako ništa drugo, bar se u njoj dobije malo kulture da ne vrijeđate druge školske ustanove. Sva su zanimanja jednako vrijedna i teško da bi svijet funkcionirao bez njih. Istina, sa gimnazijom ne dobivaš zanimanje, ali iz svakog područja dobiješ više informacija da se kasnije odlučiš. Osnovna škola je bzvz jer većina učitelja se uopće ne trudi učenicima pokazati sve čari predmeta kojeg predaju. Konkretno, ja sam se odlučio za gimnaziju jer još nemam pojma šta ću raditi u skoroj budućnosti, a i radi mature koju nam je dodijelio Herr Šupak Von Primorac.

Najgore u životu jest biti prosječan
17 godina
Srednja skola

Pa kada se završi tehnička škola (bilo koji smjer) odmah možeš ići na HZZ tražiti posao, a šta će netko raditi poslije završene gimnazije, a ne želi ići na fax?

Ne mislim da su oni iz gimnazije glupi itd. već samo im je problem što poslije srednje moraju upisati neki fax...

Ja sam sada 4. razred elektrotehničar i kad završim sa srednjom mislim upisati FOI u VŽ!

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
16 godina
neaktivan

ja bih ti preporucio gimnaziju ako poslije planiras upisati pravo ili tako nesto, a ako ne onda tehnicku

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
Horagio kaže...

... Ne znam zašto u svim temama svi vrijeđaju gimnaziju. U njoj se ništa vrijedno ne nauči, ne valja ništa, šrot.... Ipak, za nju treba najviši prosjek i najviše stečenmog znanja i osnovnoj, moji starci su je završili, nakon toga faks i oba imaju pristojne plaće i posao. Ne vidim šta fali. Ako ništa drugo, bar se u njoj dobije malo kulture da ne vrijeđate druge školske ustanove. Sva su zanimanja jednako vrijedna i teško da bi svijet funkcionirao bez njih...

Gle ja osobno mislim da malo pretjeruješ. Druga su vremena bila kad su tvoji roditelji išli u školu, onda si se mogao zaposlit s gimnazijom jer posla je bilo hvala bogu za svakoga tko je želio raditi, danas to baš i nede tako lako. A i to da za gimbu treba najveći prosjek ocjena, koliko si siguran u to? Istina da treba visok ali evo ti primjer kad sam ja upisivao razred (elektrotehničar) lik koji je imao najmanji broj bodova i bio zadnji na upisnoj listi je imao 56 bodova. ja sam bio sa 58 na sredini, a njih čak 5 je imalo preko 60 bodova zbog različitih natjecanja itd.
"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma (car)
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.1.2009 13:08 (nCh!).
17 godina
Srednja skola

preporučujem elektrotehničku školu...ja sam drugi razred trenutno...nečeš puno naučiti o informatici ako si mislio ali se puno toga nauči...ima par teskih predmeta (mjerenja u elektrotehnici, strojevi) ali ovisi o profesoru...ako mislis ic danje na neki tehnički fakultet ini na to a ako mislis ic na neki drugi npr. građevina, veterina bilo sta onda idi opću gimnaziju

jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P MSN> leo_labin@hotmail.com
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice