Srednja škola pomoć HITNO

poruka: 60
|
čitano: 12.755
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

ovako kad se ide na upise može li se u jednoj školi prijaviti za više smjerova ili samo jedan? (ako može koliko?)

18 godina
RE: Srednja škola pomoć HITNO
Treba_do_neba kaže...

ovako kad se ide na upise može li se u jednoj školi prijaviti za više smjerova ili samo jedan? (ako može koliko?)

Lol.Kad sam ja isao samo za jedan. :)) Mislim da je tako i ostalo.

Zivim u Starigradu,selu sa 1150 stanovnika.
16 godina
neaktivan

Mozes za vise pa u koji te prime.(i ja sad idem)

mp14
16 godina
protjeran

Ja se sad isto upisujem u srednju i najvjerojatnije idem za tehničara za računalstvo ili elektrotehničar.

Što se tiče upsa možeš samo u jednu školu i to 3 smjera u toj školi.

Nadam se da sam ti pomogo.

90% Of teens would cry if they saw the jonas brothers on the empire statebuilding about to jump. if your the 10% who would grab a chair with some popcorn shouting jump "jump fagots jump!!!
17 godina
neaktivan

Na upisu te pitaju koji smjer želiš ići i da li si se odlučio za još koji ako ne upadeš u taj prvi znači možeš se upisati u više smjerova samo to napomeni ako tamo zaborave. A opet ako upadneš u neki i nisi zadovoljan možeš se na početku godine i premjestiti u drugi ako ima mjesta.

P.S. još te pitaju želiš li ići s nekim u razred ako ide netko od tvojih frendova pa pokušaju ispuniti takve želje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2009 10:46 (Seky).
16 godina
neaktivan
Seky kaže...

Na upisu te pitaju koji smjer želiš ići i da li si se odlučio za još koji ako ne upadeš u taj prvi znači možeš se upisati u više smjerova samo to napomeni ako tamo zaborave. A opet ako upadneš u neki i nisi zadovoljan možeš se na početku godine i premjestiti u drugi ako ima mjesta.

P.S. još te pitaju želiš li ići s nekim u razred ako ide netko od tvojih frendova pa pokušaju ispuniti takve želje.

znači mogu slobodno ići za par smjerova pa ako upadnem u neki

16 godina
neaktivan

Može se upisat i u više škola i u više smjerova i onda u koji upadneš biraš koji ćeš upisat.:D

17 godina
neaktivan

Slobodno se upišeš u više smjerova ali jedan je "glavni" znači imaš kao prvi drugi treći...petnaesti ovisi koja škola. Ako ne upadneš u taj prvi smjer stave te u drugi ako ne upadeš niti u drugi stave te u treći i tak dok te ne smjeste negdje ako ima mjesta.

18 godina

Mislim to mi nekak nema smisla upisat se u vise smjerova.Kaj ak te prime u sve? :)) Kada sam ja prije kojih 8 godina upisivao bio je moguc samo jedan.I to si jos bio sretan ako si upao s obzirom na konkurenciju.Ako je ovo moguce da mozes upisat vise onda fakat imate srece :D

17 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

Mislim to mi nekak nema smisla upisat se u vise smjerova.Kaj ak te prime u sve? :)) Kada sam ja prije kojih 8 godina upisivao bio je moguc samo jedan.I to si jos bio sretan ako si upao s obzirom na konkurenciju.Ako je ovo moguce da mozes upisat vise onda fakat imate srece :D

Nećete primiti u sve, pročitaj ponovno moj post.

Npr. ovak je bilo kod mene jedan frend je htio ići za tehničara za računalstvo i naupisu su ga pitali želi li se upisati u još koji smjer ako ne upadne u ovaj.

znači on je kao broj jedna stavio: Tehničar za računalstvo

kao broj dva: tehničar za mehatroniku

pošto nije imao dosta bodova za računalstvo upao je u mehatroniku, a da je imao dosta bodova za računalstvo u mehatroniku ga nebi primili jer mu je ovo bio broj 1.

16 godina
neaktivan

ok razumio sam hvala svima

16 godina

ja sam se prosle godine upisivo i moglo se upisat u samo jedan smijer u samo jednoj školi.

ali, ako ne upadnes imas druge rokove kod upisa(jesenski, itd...

a vi što pričate više smijerova pa koji upadneš to je bilo kod upisa u fakultet...

P.S.neznam jel se što mjenjalo ove godine...

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2009 12:58 (LUNAT1C).
18 godina
Seky kaže...
ukay1000 kaže...

Nećete primiti u sve, pročitaj ponovno moj post.

Npr. ovak je bilo kod mene jedan frend je htio ići za tehničara za računalstvo i naupisu su ga pitali želi li se upisati u još koji smjer ako ne upadne u ovaj.

znači on je kao broj jedna stavio: Tehničar za računalstvo

kao broj dva: tehničar za mehatroniku

pošto nije imao dosta bodova za računalstvo upao je u mehatroniku, a da je imao dosta bodova za računalstvo u mehatroniku ga nebi primili jer mu je ovo bio broj 1.

Tako je danas kolko vidim.Kada sam ja isao ako nisi upao onda su te pitali dal oces ovo i ovo,imaju slobodno :D

17 godina
neaktivan

Ovo im je više u interesu ostneš u njihovoj školi svaki učenik mora platiti na početku godine onu neu naknadu, tak da im se to itekako isplati.

@LUMINAT1C ja ti govrim kako je bilo kod mene.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2009 13:04 (Seky).
16 godina
neaktivan

može li se na kraju jedan smjer ili više??
sad ste me zbunili

17 godina
neaktivan

Koja škola?

16 godina
neaktivan
Treba_do_neba kaže...

sad ste me zbunili

pa cekaj u cemu je problem ali nemas dovoljno bodova ili nesto??....evo ovako ja mislim da se to moze ali zasto to ''riskirat''.....imas 1. upisni rok 2.upisni rok i jesenski upisni rok.....jedino se mozes moliti da ima mjesta u tome smjeru...koliko imas bodova i koju skolu planiras upisati?

17 godina
neaktivan

Ja planiram rač. tehničar za strojarstvo,imam 40 bodova,šta mislite, dal ću upast?

16 godina
neaktivan
Razer Mamba kaže...
Treba_do_neba kaže...

sad ste me zbunili

pa cekaj u cemu je problem ali nemas dovoljno bodova ili nesto??....evo ovako ja mislim da se to moze ali zasto to ''riskirat''.....imas 1. upisni rok 2.upisni rok i jesenski upisni rok.....jedino se mozes moliti da ima mjesta u tome smjeru...koliko imas bodova i koju skolu planiras upisati?

imam 38 bodova škola elektorotehnička  zna ko koji je najlošiji smjer da upadnem ?

17 godina
neaktivan

Kod nas u Ruđeru smo mogli staviti par smjerova na upisu i to je to. Nezz kako je tamo.

16 godina
neaktivan
Seky kaže...

Kod nas u Ruđeru smo mogli staviti par smjerova na upisu i to je to. Nezz kako je tamo.

valjda je zakon za svih jednak

17 godina
neaktivan
Treba_do_neba kaže...
Seky kaže...

Nadaj se jer bi to tebi koristilo...

16 godina
neaktivan

zna li neko koji je najlošiji smjer u elektrotehničkoj školi

16 godina
neaktivan
Treba_do_neba kaže...
Seky kaže...

neznam sad iz kojeg si ti grada ali nasao sam neke bodovne pragove

http://www.ss-elektrotehnicka-zg.skole.hr/nastava/predmeti

e sad neznam mozes ici i u tehnicku skolu sto nije nimalo losa...

16 godina
neaktivan

ne mislim ići u elektrotehničku u rijeci http://www.sser.hr/index.php?page=upisi

svaki smjer treba 36 bodova ali di se s 38 može upast? zna ko?

16 godina
neaktivan
Treba_do_neba kaže...

ne mislim ići u elektrotehničku u rijeci http://www.sser.hr/index.php?page=upisi

omg tehnicar za racunalstvo samo 36 bodova?!?

nemoguce....

a pogledaj sto pise

Ljestvica poretka dobiva se zbrajanjem školskih ocjena i najveći broj bodova je 60, a najmanji 24.
Ako dva ili više kandidata imaju jednak zbroj ocjena, prednost ima učenik s boljim uspjehom iz MATEMATIKE i FIZIKE.

Smijeh ja ti zelim samo srecu.....ali ako imas 38 bodova ...koliko je fizika i matematika 3-2 :D

16 godina
neaktivan
Razer Mamba kaže...
Treba_do_neba kaže...

omg tehnicar za racunalstvo samo 36 bodova?!?

nemoguce....

a pogledaj sto pise

Ljestvica poretka dobiva se zbrajanjem školskih ocjena i najveći broj bodova je 60, a najmanji 24.
Ako dva ili više kandidata imaju jednak zbroj ocjena, prednost ima učenik s boljim uspjehom iz MATEMATIKE i FIZIKE.

Smijeh ja ti zelim samo srecu.....ali ako imas 38 bodova ...koliko je fizika i matematika 3-2 :D

3-3 u 7 i 8

16 godina
neaktivan
Treba_do_neba kaže...

3-3 u 7 i 8

ajde onda sretno u upisu i daj Boze da udes Smijehali stvarno premali bodovni prag :D :D :D

16 godina
neaktivan
Razer Mamba kaže...
Treba_do_neba kaže...

3-3 u 7 i 8

ajde onda sretno u upisu i daj Boze da udes Smijehali stvarno premali bodovni prag :D :D :D

čudim se kako je kod vas tako velik Izlanuo se

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2009 14:10 (Treba_do_neba).
16 godina
neaktivan
Treba_do_neba kaže...
Razer Mamba kaže...
Treba_do_neba kaže...

3-3 u 7 i 8

čudim se kako je kod vas tako velik Izlanuo se

pa nisam ja iz zagreba ono sam slucajno nasao googlao bezveze ali kod nas u splitu je bodovni prag za racunalstvo 53 boda,a elektrotehnicar 44 i ostale povise 41....

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice