Snimanje filma u kinu zaključana tema

poruka: 13
|
čitano: 2.251
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Snimanje filma u kinu

svi znamo na torentu one verzije filma snimane u kinu pa mene sad zanima kako oni to snime, jel samo unesu kameru i stsvr snimat?

Imam ja tu u gradu kino u kojem na predstavi bude najvise 10 ljudi pa sam mislio to radit.

17 godina
neaktivan
Snimanje filma u kinu

Bani s kamerom, postavi je negdje i udri, samo neznam što će ti, ako misliš uploadat trackere uvijek će postojati cam verzija bolja od tvoje.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
16 godina
neaktivan
Snimanje filma u kinu

a čemu?

do momenta kad film dođe kod nas u kina na netu će bit već dostupna barem jednako loša kopija (ako ne i hd rip)

kod mene normalno radi.....(osim usranog apple iJpeg-a)
18 godina
Snimanje filma u kinu

Možda bi čovjek snimao "Larin izbor: Izgubljeni princ". Toga garant nema na torrentima još {#}

17 godina
Re: Snimanje filma u kinu
izith kaže...

Možda bi čovjek snimao "Larin izbor: Izgubljeni princ". Toga garant nema na torrentima još {#}

da pa zbog tog i pitam, jer ja sam veliki fan larinog izbora, jednostavno nemogu bez toga.

pa evo sad vidimo da recimo batman jos nije dosao u cam verziji na torente a evo vec je 4 dana proslo odkad je izaso.

a evo i jedno malo glupo pitanje(nebi to radio nego cisto informativno), jel se moze ukrast taj film u kinu, neznam na cemu oni to dobiju, vidio sam da pustaju preko pc-a na projektor znaci da bi se teoretski dalo nesto izvest.

18 godina
neaktivan
Snimanje filma u kinu

možda usnimiš i hrvatskog jamesa holmesa {#}

Spiridon Kopicl
17 godina
neaktivan
mar123 kaže...

a evo i jedno malo glupo pitanje(nebi to radio nego cisto informativno), jel se moze ukrast taj film u kinu, neznam na cemu oni to dobiju, vidio sam da pustaju preko pc-a na projektor znaci da bi se teoretski dalo nesto izvest.

Film je u DCP formatu koji rijetko koji PC player podržava (ovako napamet se ne mogu sjetiti nijednog), a osim toga je enkriptiran. Uglavnom ništa ne bi mogao s njim. http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Cinema_Package

17 godina
Snimanje filma u kinu

a kako oni to pustaju?

17 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan
mar123 kaže...

a kako oni to pustaju?

To su serveri namjenjeni za te potrebe, dolby, doremi, i sl. Kao ovaj link iznad. DCP (digital cinema package) se sastoji od audio, video, titl datoteka muksanih u mxf datoteke, te nekoliko xml datoteka koje objašnjavaju što je sadržaj tog paketa, način prikaza, ključeve, itd.. Ti serveri su spojeni na net, a ako je sadržaj kriptiran (ne mora biti, traileri npr), tada bez KDM-a (key delivery message) ne možeš play-ati taj DCP. A KDM je različit za svaki server, što će reći da s jednim ključem možeš film prikazivati samo u jednom kinu. Pa postoji authorized device list hardware-a za koji su namjenjeni - čitaj i projektor mora biti uparen sa serverom za play. Svojevemeno sam imao neku ideju, pa sam pokušavao razbiti/generirati ispravan KDM, ali 0 bodova od toga. Ako je sadržaj kriptiran - zaboravi, ako nije možeš ga pretvoriti u neki drugi 'gledljiviji' format..

DigiMagic kaže...

Film je u DCP formatu koji rijetko koji PC player podržava (ovako napamet se ne mogu sjetiti nijednog)

Npr. Fraunhofer easyDCP player..

15 godina
Snimanje filma u kinu

Zanima i mene kako to uraditi, može li se samo banuti u kino sa kamerom i snimati ili će te stražari izbacit?

17 godina
Snimanje filma u kinu

lako unjet kameru, ja gotovo stalno u kinu ruksak nosim, naravno niko ga ne pregledava, mos unjet sta god ti stane u njeg, samo neznam kako bi unjeo nesto da tu kameru stabiliziram tj. da se ne mice. postolje neko.

18 godina
moderator
Snimanje filma u kinu

Mislim, ono... Ekipa... Ova rasprava izgleda kao da se pokušavate dogovoriti na koji način opljačkati banku. {#} Podsjeća na jednu epizodu Seinfelda gdje je neki mutni tim Jerryju tutnuo kameru u ruke pa nek snima. Dajte nemojte takve stvari raditi na forumu. {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice