Slanje poštom

poruka: 16
|
čitano: 4.787
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Slanje poštom
pitanje

Pozdrav Kontaktirao me jedan tip iz Šibenika o kupnji rama..e sad  posto ja nikad nisam slao poštom neznam koja je cijena poštarine kad šaljem pouzećem.kako to idje ako netko zna nek mi objasni????

Napojnica je ulaganje u buducnost
17 godina
neaktivan
RE: Slanje poštom
El Maniachi kaže...

Pozdrav Kontaktirao me jedan tip iz Šibenika o kupnji rama..e sad  posto ja nikad nisam slao poštom neznam koja je cijena poštarine kad šaljem pouzećem.kako to idje ako netko zna nek mi objasni????

oko 20-25 kn i još su meni jednom muzeli 17 kn kao usluga za prjenos novca...ako on ne da pare nema ni paketa ...tako da ti mora doć lova jer inaće nema njemu paketa
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah º°¨ ¸„ø¤º°¨„ø¤º°¨°º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ º¤ø„¸ ¨°º¤ø„ ¸APOCALYPTICA º¤ø„¸ ¸„ø¤º°¨¸„ø¤º „¸¨°º¤ø„¸¸„ ¸„ø¤º „¸¨° Last fm:ivan_kunjasic..My space:Ivan Kunjasic ☻/ /▌ Metallica / \
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2010 18:29 (sk8 4 life).
17 godina
neaktivan
Slanje poštom
autorov komentar

hajde netko??

17 godina
neaktivan
El Maniachi kaže...

hajde netko??

hey...objasnio sam ti gore ^
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah º°¨ ¸„ø¤º°¨„ø¤º°¨°º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ º¤ø„¸ ¨°º¤ø„ ¸APOCALYPTICA º¤ø„¸ ¸„ø¤º°¨¸„ø¤º „¸¨°º¤ø„¸¸„ ¸„ø¤º „¸¨° Last fm:ivan_kunjasic..My space:Ivan Kunjasic ☻/ /▌ Metallica / \
17 godina
neaktivan
autorov komentar

a sad kad gledan to mi je uopce neisplativo...izadje me 50 kn ....za memoriju na kojoj cu zaradit 100 kn..

17 godina
Slanje poštom

tako puno da te izađe? ma ne vjerujem...

odi i pitaj u pošti kako bi bilo najbolje da pošalješ pa neka ti kažu. ali ne bi trebalo izaći previše jer nit je to neki paket nit ima neku težinu sami rami.

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa. ...:::www.lan-wars.com:::...
17 godina
neaktivan
autorov komentar
Pero Dinamit kaže...

odi i pitaj u pošti kako bi bilo najbolje da pošalješ pa neka ti kažu. ali ne bi trebalo izaći previše jer nit je to neki paket nit ima neku težinu sami rami.

da stavrno..
17 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

ma mogao bi on to u kuvertu ali preko poduzeća on je siguran da će doć lova a ovako on dobije pismo da lovu ne pošalje a posuzećem on treba platit da bi uzeo ram...a možda bi city expres bio jeftiniji ???
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2009 20:52 (sk8 4 life).
16 godina
neaktivan
Slanje poštom
prihvaćeno rješenje

Ma ništa te ne dođe ako pošalješ da primatelj plaća pouzećem...

primatelj plaća poštarinu 15 kn plus 100 kn RAM...

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2009 21:25 (Jurra).
17 godina
neaktivan
Slanje poštom
autorov komentar

e evo ja san posla 23. u njega je doslo 24.. 25 i 26 oni ne salju.... pa oonda pon nema uto nema evo danas je srida i jos nije doslo.....sta cu sad?

17 godina
protjeran
El Maniachi kaže...

e evo ja san posla 23. u njega je doslo 24.. 25 i 26 oni ne salju.... pa oonda pon nema uto nema evo danas je srida i jos nije doslo.....sta cu sad?

oprostit se s ramima i novcima

a čekaj
možda još doše do sutra
www.ddoxy.blogspot.com I am the Lord, master of the sword
17 godina
neaktivan
Slanje poštom
autorov komentar

a viđet ćemo

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2009 15:44 (El Maniachi).
18 godina
Slanje poštom
prihvaćeno rješenje

zna proć i do tjedan dana....ajde ne diži paniku!

-Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with experience -
16 godina
neaktivan
Slanje poštom
prihvaćeno rješenje

Nije kriv on nego pošta. Budi bez brige paket nije mogao podići bez plaćanja...

16 godina
neaktivan
Slanje poštom

Zna li netko da li se moze slati neki paket, u mom slucaju procesor, u Bosnu s onim pouzecem, znaci da kupac plati kad primi paket i kolika bi mi bila postarina za mene, a mislim i da on nesto treba platiti. Evo bio bih zahvalan ako bi netko mogao odgovoriti cim prije

STošA rUleZ (_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪ
17 godina
neaktivan
Slanje poštom
autorov komentar

Eh kad se sitim, ovo je bilo prvo slanje pouzecem :P 

Sad ja ucim druge :)

Odi na google i upiši SEARCH...:)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: