Osobe koje nemaju mogucnosti ili sredstva za uplatiti novac mogu barem izmoliti koji Očenaš za EP-a (ili neku drugu molitvu, ukoliko ste pripadnik neke druge vjeroispovjesti).
Osobe koje nemaju mogucnosti ili sredstva za uplatiti novac mogu barem izmoliti koji Očenaš za EP-a (ili neku drugu molitvu, ukoliko ste pripadnik neke druge vjeroispovjesti).
A sta ako je netko ateista?
P.S.
Komentirati cu ovu akciju, iako je jako dobra i u osnovi plemenita, prilicno je teska za realizaciju iako djeluje jednostavna.
Dakle, mozda ako ti je netko blizu, da ti da. Ovo slanje, sumnjam da ce ici.
P.P.S.
Kada je u saobracajnoj nesreci poginuo jedan clan gamers.ba zajednice (16 godina, ja mislim) netko je i uslikao sve s G.ba koji su dosli i opcenito sprovod. Nisu svi u mogucnosti doci.
Zato bi bilo dobro da se skupi bar za vijenac na kojem piše "od BUG-zajednice" ili tako nešto...
Ja ću dati novac, ali koliko će ljudi slijediti moj primjer, neznam...
A sta ako je netko ateista?
P.S.
Komentirati cu ovu akciju, iako je jako dobra i u osnovi plemenita, prilicno je teska za realizaciju iako djeluje jednostavna.
Dakle, mozda ako ti je netko blizu, da ti da. Ovo slanje, sumnjam da ce ici.
P.P.S.
Kada je u saobracajnoj nesreci poginuo jedan clan gamers.ba zajednice (16 godina, ja mislim) netko je i uslikao sve s G.ba koji su dosli i opcenito sprovod. Nisu svi u mogucnosti doci.
Ateistima nije valjda problem reći (napisati) počivao u miru, kad vec ne vjeruju ni u što...
Zato bi bilo dobro da se skupi bar za vijenac na kojem piše "od BUG-zajednice" ili tako nešto...
Ja ću dati novac, ali koliko će ljudi slijediti moj primjer, neznam...
Pa i hoće, za to i skupljam novac. Ostatak ću dati njegovoj obitelji jer im je uistinu potreban.
edit: a za mentalista, ovo slanje ide i više nego dobro, zasada. A tko može doći neka dođe, bit će mi drago a bilo bi i njemu.
edit2: dodan i drugi paypal, za svaki slučaj

Naravno, pokušati ću.
Od mene uplaceno koliko sam mogao.....
Obadva maila vrijede za paypal?
Obadva maila vrijede za paypal?
NE samo onaj koji je naznaćen u prvom postu
to jest, javi se onom na jedan od mailova pa će ti reći an koji trebaš
Zadnjih par mijeseci imam novcanih problema (ne samo ja nego cijela obitelj) ali za ovo moram nesto izdvojit pa bilo makar simbolicno, tko zna mozda bas mojih par kuna pomogne za nesto, jednostavno nemam puno ali to sto imam dati cu za ovo.
Jel se mogu pare i kasnije uplatiti?
(danas nevjerujem da ću stići)
Jel se mogu pare i kasnije uplatiti?
(danas nevjerujem da ću stići)
Naravno, nije bitno kada. Hvala
Uplatio sam neku sitnu lovu s naslovom - Za Igora.
Evo vratio sam se sa pogreba. Uslikao sam vijenac koji sam kupio od prikupljenog novca. Platio sam ga 150 kuna, ostatak ću uplatiti njegovoj obitelji.
ne vidim procitat, sto pise na njemu ?
Evo vratio sam se sa pogreba. Uslikao sam vijenac koji sam kupio od prikupljenog novca. Platio sam ga 150 kuna, ostatak ću uplatiti njegovoj obitelji.
ne vidim procitat, sto pise na njemu ?
Posljednji pozdrav dragom Igoru, prijatelji s BUG foruma.
Posljednji pozdrav dragom Igoru, prijatelji s BUG foruma.
Također. Svaka čast.
Ako netko treba pomoć ja sam uvijek tu!
Samo neka mi neko pošalje broj računa na PP, hvala.
također, ako može broj računa na pp!