Noćna Mora ostala je bez glavnog glumca.. umro je legenda nad legendima.. neka počiva u miru..
Ševa 1943-2010. :(((
Noćna Mora ostala je bez glavnog glumca.. umro je legenda nad legendima.. neka počiva u miru..
Ševa 1943-2010. :(((
Ševa R.I.P
Neeeeeeeeee
Ti malo iz Urala, ha?
To je kao da kažeš srušili su berlinski zid heheh! Naravno šteta, ali to i nije neka nova vijest... Umro je još prošli tjedan ako se ne varam.
znam znam.. 5.5.2010. šteata velika šteta....
Žao mi ga je, al si je sam kriv, alkohol ga je sredio. Ševa će biti i ostati kralj.
znam, umro je prije tjedan dana negdje. Ponakada sam pogledao Noćnu moru jer mi je bilo dosadno pa mogu reć da se i nasmiješ sa njima xD
RIP
Ševa je uvijek bio i bit ce car...........
Počivaj u miru legendo.
Na ovom forumu sam malo zakasnio kao i svi, ali sam im poslao mail sućuti na Z-1
Volio sam i volim Noćnu moru. Cijeli je YT krcat njihovim uratcima koje ekipa i dan danas gleda. Pa, i ona mlađa.
Poslije odlaska Ševe, sve je krenulo prema gašenju More....
Bilo je par pokušaja povratka na stare staze, te sada i ovaj posljednji koja ekipa radi sa istom i sličnom ekipom, al' po meni su to samo loše kopije, Malnarove more.
Volio sam P. Raosa jako gledati(njega i čitam ), a od likova Jarana.
Da, R.I.P., našŠeva&Malnar.
Dašak demokracije i slobode u vremena idiotizma, te surove stvarnosti Hrvatistana.
Teško je naći boljeg čovjeka od Ševe, istinski domoljub koji je volio i Hrvate, Srbe, Bosance, Rome itd. Odrastao je u teškom siromaštvu, ono malo što je imao dijelio je sa drugima. Pitanje je da li će se ikad roditi takav Hrvat, domoljub, a prije svega čovjek. Namjerno često spominjem ovo domoljublje i hrvatstvo jer se svi pozivaju na to, to su glavne teme danas, a 99% bi ih prodalo državu za par kuna.