Reforme u RH

poruka: 3
|
čitano: 545
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Reforme u RH

Kako je zbog korone prisutno da treba napraviti reforme od vrha do dna možemo svi napisati neke svoje ideje i zamisli što i kako i što je najbitnije zašto...

Iskreno smatran da nema nista od reformi bar ne dok su na vlasti hdz sdp odnosno da je uhljebljenje usluge i što  sve ne toliko jako da šanse da se naprave neke reforme su minimalne jer bi puno likova koji nemaju dana rada ali imaju iskustvo iz fotelja odjednom bili prisiljeni radit za placu u realnim uvjetima aka bili bi baustelci.... 

13 godina
Re: Reforme u RH
Horatio_Hornblower kaže...

Kako je zbog korone prisutno da treba napraviti reforme od vrha do dna možemo svi napisati neke svoje ideje i zamisli što i kako i što je najbitnije zašto...

Iskreno smatran da nema nista od reformi bar ne dok su na vlasti hdz sdp odnosno da je uhljebljenje usluge i što  sve ne toliko jako da šanse da se naprave neke reforme su minimalne jer bi puno likova koji nemaju dana rada ali imaju iskustvo iz fotelja odjednom bili prisiljeni radit za placu u realnim uvjetima aka bili bi baustelci.... 

Ništa od reformi dokle god prosječni Hrvat ima za benzin, cigare i alkohol. Na to smo se sveli još davnih dana, a što se tiče društva, politike i sličnog operiramo po principu "glava u pijesak".

Mišljenja sam da sve što je valjalo (možebitni pokretači promjena) je otišlo van (svaka im čast na tome), a ovo što je ostalo spada pod prethodno navedene antropoide među koje ubrajam i sebe.

Ovi koji se još uvijek nisu odvažili pobjeći, a svakako bi htjeli jer jedan je život, pate u tišini jer su iz ovog ili onog razloga (nerijetko obitelj i prijatelji - vrlo jaki razlozi, imho) zarobljeni u ovom limbu.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
13 godina
neaktivan
Reforme u RH

Da fascinantno je to ja sam isao na more i pristao sam biti pomorac jer iskreno na kopnu nisam nasao posao oni intervjui u splitu sto su bili bili su ili namjesteni ili nerealni... 

Ako dolazis na neki posao dolazis da ucis cca 2 godine tek nakon toga si produktivan na tom poslu pogotovo u visoko tehnološkim funkcijama...  A ovdje (Split)  ako nije namjesten natjecaj onda moras imati 5 godina iskustva i uvjek u nekim interesantnim poslovima (dobra placa ili drzavna firma) dosao bih do zadnjih krugova pa onda dovidenja....

Prije nego sam isao na brod dobio sam ponudu u brodosplita cca 5000kn a kao kadet sam isao 3 mjeseca kasnije na brod za 1700€... Iako ne cvate cvijece tu sto se tice novaca jer platis livence brevete drzavu ja sam 3 godine placao sve to i evo sad sam 1.4 trwbao u ameriku ali je otkazano gdje bi prvi put prakticki mogao ustediti svoj novac.... 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice