Ovako uskoro imam razgovor za poso.Tvrtka trazi radnika za servisiranje plinskih bojlera bez radnog iskustva.Ja imam potrebnu srednju skolu za to al nemam pojma o servisiranju plinskih bojlera.Rekla mi je zenska sa biroa da nista nebrinem da ce nam tamo sve objasnit.Nas ima par prijavljenih i svako ide na razgovor i svi smo u istoj poziciji.Pa bi ja sad da mi neko ko se razumije u to objasni najosnovnije sta treba radit samo da na razgovoru mogu rec da sam na praksi jedanput servisiro plinski bojler sa profesorom.Jel ipak doc tam i rec na razgovoru nisam to nikad radio nema smisla opce.hvala unaprijed.
Razgovor za posao
- poruka: 11
- |
- čitano: 3.144
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ne kontam se u bojlere ali znam sta potencijalni poslodavac voli cuti.
Reci da si to radio par puta na praksi i znas o cemu se radi, ali bi sigurnosti radi volio to proci jos jednom-dvaput s nekim iskusnijim. Pa da si glup ko ku*ac - gledaj sta cika brko radi i naucit ces.
Uglavnom - poanta je da se ti njemu istaknes od svih tih ljudi sa svojim samopouzdanjem i hladnocom dok ce se ostali zderat sta da naprave/kazu.
Play it cool
Uvijek moraš pokazati svoju želju za učenjem i zanimanjem za zanimanje.
"POSO" eh.
"POSO" eh.
rec
servisiro
radit
opce
dobro pa ne konkurira za direktora "Holdinga" iako ima sve predispozicije za to :)
Imam taj plinski bojler i sam u stanu pa cu nac semu tog spajanja i malo to prokontat,valjda budem skonto:) ak skontam onda nema problema dalje:)
Imam taj plinski bojler i sam u stanu pa cu nac semu tog spajanja i malo to prokontat,valjda budem skonto:) ak skontam onda nema problema dalje:)
samo polako i smireno. uvjeren sam da ces dobiti posao.
al svakako nam javi jesi dobio poso...
Dajte jel ima ko shemu spajanja bojlera i pritom nemislim spajanje na struju to znam 3 zice spojit neg vodu te sve cjevi sta se spajaju?Dal ima ko shemu bio bi zahvalan
bojler ko bojler, nema tu sheme ...to se od spaja "od oka" kako bi se reklo