Putovanje u London i "Finger brake dance"

poruka: 5
|
čitano: 1.187
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Bok svima

Da li ste već ikad probali brake dance? A finger brake dance?

Pogledajte video:

Jeste, dobro ste vidjeli, to je ples sa prstićima. A kako dolazimo do putovanja u London?

Jednostavno. Ako imate dovoljno volje i slobodnog vremena da naučite brejk dens sa prstićima i na snimite jednu koreografiju sa time, onda možete osvojiti nevjerovatno putovanje u London. Samo pošaljite video snimak Sony Ericssonu i već učestvovate!

Njihov zvanični portal za natjecanje: https://www.youtube.com/sonyericsson

Ostale detalje možete pogledati na gornjem linku takođe.

Samo požurite, jer nagradna igra je pri kraju.

Ako imate neko pitanje slobodno postavite!

Uspešno!

17 godina
neaktivan
RE: Putovanje u London i "Finger brake dance"

Ma daj hodi sa tin ćaPlač.... Prste sam si polomio dok sam gledao tutoriale......nije to za mene.......Kako god da sam to radio uvijek bih na kraju završio sa kažiprstom i malim prstom u zraku.....

Life taker and heart breaker
16 godina
neaktivan

ajao the geek nemoj to tako...nije to tako opasno ja bi rekla da zajebancija sve ....samo pgledaj ima snimak i kako se radi polako mislim da tebi to treba :)

nema od čega da ti se prste polome:)

dok neprobas nikad nećes ni saznati dali je to za tebe ili nije  i nikad se nezna možda na karju ti ćes da putujes u LONDON :))

16 godina
neaktivan

:D

Pa to je normalno, ako radiš ovo po prvi put. Mora da se vježba.

Mada nije "najpametniji" ples, ali možda će to biti u "modi" za deset godina... :D Tko zna?

Sećam se, da pre deset godina nisam misilo, da warcraft neće preživjeti više od pet godina, i gledaj sada. World of warcraft... najbolja igra koju sam ikad mogao igrati. Ipak, nije ista kategorija warcraft i finger dens... :-)

17 godina
neaktivan

JOOOOOJBelji se..Ovo što sam rekao je bila šala...... Ustvari je to dosta fora i zgodno da se krati vrijeme na satu. Ja sam to probao i stvarno treba vježba da se neki pokreti napravi, ali kada ih se skuži mogu malo plesati dok mi se učitava nova mapa na codu.....

Life taker and heart breaker
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice