Dosta cesto kada se nakon duzeg sjedenja ili lezanja ustenem zavrti mi se u glavi i imam osjecaj da su se onesvjestit.Cesto se znam uhvatit za nesto od straha da ne padnem.Jos nikad nisam se onesvjestio radi tog.To mi je pocelo u zadnje vrijeme se desavat.Dal iko zna sta bi to bilo,pretpostavljam da je sa tlakom nesto,dal visoki ili niski?:)
Problemi sa zdravljem
- poruka: 20
- |
- čitano: 7.671
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
niski tlak, bavi se sportom i jedi masno.
Dosta cesto kada se nakon duzeg sjedenja ili lezanja ustenem zavrti mi se u glavi i imam osjecaj da su se onesvjestit.Cesto se znam uhvatit za nesto od straha da ne padnem.Jos nikad nisam se onesvjestio radi tog.To mi je pocelo u zadnje vrijeme se desavat.Dal iko zna sta bi to bilo,pretpostavljam da je sa tlakom nesto,dal visoki ili niski?:)
Meni je to postala svakodnevnica, ništa strašno
Mene također isto hvata vrtoglavica kad se dignem (recimo iz kreveta i sl.).
Također - zna me ponekad probadat u dijelu srca,al mislim da je to zanemarivo.
Da, nemaš brige. Recimo ja s visokim tlakom imam dosta veće probleme nego vi hipotenzičari
Meni se to dogada, ali rijetko, i nije bas tako strasno, samo mi bude crno malo pred ocima. Nikad se nisam time zabrinjavao. Bavi se sportom, jedi zdravo i postupno ce se smanjivati.
Meni već tako godinu i pol:) Pogotovo ako dugo ležiš i čitaš nešto, pa ti jastuk lagano prekine dotok krvi u mozak(lagano!), i onda kad se naglo digneš osjetiš vrtoglavicu i skoro padneš, nakon 3-4 sekunde sve nestane, ništa strašno, moja svakodnevnica!:)
Ja sam jednom na taj nacin izgubio svijest (inace mi je kao vama -crno pred ocima), bio sam sretan pa se nisam zaletio prema stepenicama.
kod doktora idi da ti izmjeri tlak i btw http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/razgovor-posao/131950.aspx
tema kako uletiti sa spikom curama?nhf
Nerazumijem tu tvoju cinicnost!Sta je lose u tome da za prvi razgovor za posao (prvi u zivotu) potrazim savjet na forumu???:S
Nisam ja ni u ludilu mislio da vi forumasi mene ucite preko foruma slozit bojler pa da ja onda vama idem po kucama i radim sranja:)Nego cisto radi razgovora za poso da znam sto reci sto ne i u biti dobio sam dobre savjete!Sigurno ce mene odma poslat da tebi idem slagat bojler!
ovo je IT orijentiran forum,nhf(guglaj)
A zasto onda postoji ova tema Ostalo??Prostor za teme koje (još) nemaju svoj forum - od računalnih do priča iz stvarnog života (AFK)
pronasla sam tabletu u obliku srca sa pecatom "srce probodeno strijelom", roza boje i sjajna... zna li neko sta je to?
Čvakni si neku tableticu. Sjedneš pola sata pred tv, čekaš reklame, svaka treća su neki "ljekovi". Tamo ćeš valjda naci nesto za sebe :D.
Ako ne uspijes, odi kod lječnika, on će ti prepisat već nešto. Ipak su lječnici stalno na nekim seminarima koji su plaćeni od farmaceutskih kompanija. "Seminarima" na luksuznim destinacijama.
E ljudi,imam jedno pitanje za vas.Zna mozda netko gdje mogu
naci Hrvatski forum oko zdravlja gdje se mogu registrirati?
Ako netko zna,molio bih ga da linka stranicu.Hvala
Ovako imam 15 godina i normalni sam po svemu tinejdžer ali toliiko imam problema sa skolom odnosno odlaskom u nju. Uvijek prije skole mi je jako muka pa onda imam mekanu stolicu i nakraju 2-3 puta povratim. Upado sam u nesvjest vise puta u skoli neznam sta mi je bio sam kod doktora on kaze ti si zdrav , mama samo ponavlja sta je doktor reko molim vas netko pomoziteee :/
Ovako imam 15 godina i normalni sam po svemu tinejdžer ali toliiko imam problema sa skolom odnosno odlaskom u nju. Uvijek prije skole mi je jako muka pa onda imam mekanu stolicu i nakraju 2-3 puta povratim. Upado sam u nesvjest vise puta u skoli neznam sta mi je bio sam kod doktora on kaze ti si zdrav , mama samo ponavlja sta je doktor reko molim vas netko pomoziteee :/
Ajde u doktora za glavu...psihijatra ili psihologa.