Problem se računalom

poruka: 7
|
čitano: 1.265
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem se računalom

ovak,ja upalim komp   kučište normalno radi ali se monitor ne pali samo titra lampica da je upaljen ,a svakih 5 sekundi se u kučištu čuje neki zvuk(bip)...nadam se da sam vam dovoljno rekao jer neznam dal ću vam moći odg.hvala unaprijed...još nešt čitać disketa stalno neš učitava i kad ga ja isključim (izvadim kablove) onda negdi oko 4-5 puta bipa pa stane 5 sec i onda ponovo...

17 godina
neaktivan
RE: Problem se računalom

Moguće da je otišla grafička. A možda je samo ispala iz ležišta.

A moguće i RAM da je otišao k vragu :D

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.9.2009 17:04 (paintb0x).
16 godina
neaktivan
Problem se računalom

Najsigurnije bi bilo provjeriti da li su sve komponente dobro priključene i učvršćene.

oko za oko,pasta za zube
16 godina
neaktivan
Problem se računalom

ma sve je spojeno evo sad sam sve dobro pregledo i očistio ga cjelog ,(nije problem u monitoru jel sam ga spojio na laptop i radi normalno)...

17 godina
Problem se računalom

mozda se neka komponenta pregrijava... ja sam imao problem prije par mjeseci da je komp pistao onako neprekidno - piiiiiii, sve sam provjeravao,testirao,benchao - sve je radilo normalno i onda mi je dopi*dilo i otkopcal sam fucking speaker

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.9.2009 21:36 (Batista).
16 godina
neaktivan
Problem se računalom

još nešto sam primjetio dok ugasim komp naprijed mi svjetli crvena lampica a komp ugašen a prestane dok ga iskljućim iz struje ,ako vam to šta znaći...

16 godina
neaktivan
RE: Problem se računalom

ja sam imao isti slucaj i kad odnio odnio comp na servis otisla mi graficka i ram.uglavnom jedno te dvije kmponente ti je riknula.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice