ovak,ja upalim komp kučište normalno radi ali se monitor ne pali samo titra lampica da je upaljen ,a svakih 5 sekundi se u kučištu čuje neki zvuk(bip)...nadam se da sam vam dovoljno rekao jer neznam dal ću vam moći odg.hvala unaprijed...još nešt čitać disketa stalno neš učitava i kad ga ja isključim (izvadim kablove) onda negdi oko 4-5 puta bipa pa stane 5 sec i onda ponovo...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moguće da je otišla grafička. A možda je samo ispala iz ležišta.
A moguće i RAM da je otišao k vragu :D
Najsigurnije bi bilo provjeriti da li su sve komponente dobro priključene i učvršćene.
ma sve je spojeno evo sad sam sve dobro pregledo i očistio ga cjelog ,(nije problem u monitoru jel sam ga spojio na laptop i radi normalno)...
mozda se neka komponenta pregrijava... ja sam imao problem prije par mjeseci da je komp pistao onako neprekidno - piiiiiii, sve sam provjeravao,testirao,benchao - sve je radilo normalno i onda mi je dopi*dilo i otkopcal sam fucking speaker
još nešto sam primjetio dok ugasim komp naprijed mi svjetli crvena lampica a komp ugašen a prestane dok ga iskljućim iz struje ,ako vam to šta znaći...
ja sam imao isti slucaj i kad odnio odnio comp na servis otisla mi graficka i ram.uglavnom jedno te dvije kmponente ti je riknula.