Problem oko preglasne glazbe ( susjedi) zaključana tema

poruka: 22
|
čitano: 6.180
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem oko preglasne glazbe ( susjedi)

pozz svima

evo taman se danas ustanem i upalim zvučnike i slušam 10 min i susjeda mi kuca na prozor da ugasim  , to je vec 5 put u 3 dana da mi ser... kaze da ce mi zvat policiju ovo ono , nisam baš upoznat s tim zakonima al mislim da je kučni red od 9-13   i od 22 - . sve između tog nije znaci po nekoj logici meni policija nemoze nista ako ja i dalje puštam glasno glazbu ,..

je da imam jak hi - fi sistem ( 2 towersa , 2 zvučnika od linije 2 subwoofera , i 2 pojačala) ali šta bi ja sad trebo to sve prodat zato što susjedi smeta,

razmišljo sam o izolaciji ali mi je to jako skupo nemam za to novaca

može kakav prjedlog što bih trebao radit

MaTeO
14 godina

Prije svega zelim reci kako nisi fer sto glasno pustas glazbu.Zamisli da susjedov klinac pusta glasno glazbu a ti zamolis da malo smanji a on to nece.

Sto malo ne popustis.?

Zar nebi bilo bolje da si sa susjedima u dobrim odnosima?Nego trazite probleme gdje ih nebi trebalo bit.

Mozda su ljudi stariji pa bi i htjeli odspavat malo preko dana a nemogu u svojem vlastitom stanu.

Ne znam da li shvacas sta zelim reci,i ja isto volim slusati glazbu glasno ali moras imati obzira prema drugim ljudima.

Lijep pozdrav

15 godina
neaktivan

ma susjeda ima 20 godina , i živi sama u stanu , ja sam popustio i iskljucio sam obadva subwoofera , i ostavio sam upaljene vokale , i ona opet ser...

MaTeO
14 godina

Ja da sam ti ja bi posjetio susjedu.Kazes da ima 20 godina ? A mozes mi reci koja adresa ?Dogovorili bi se mi odmah. {#}

15 godina
neaktivan
RE: Problem oko preglasne glazbe ( susjedi)
crni_031 kaže...

ma susjeda ima 20 godina , i živi sama u stanu , ja sam popustio i iskljucio sam obadva subwoofera , i ostavio sam upaljene vokale , i ona opet ser...

ako ne živiš u stambenoj zgradi sa drugim ljudima onda imaš pravo preko dana puštati muziku...ali probaj samo sebe ubaciti u tu poziciju..sigurno nebi bilo ugodno...pa jednostavno stavi slušalice i deri kolko hočeš..

''Znam da ništa ne znam.''
15 godina
crni_031 kaže...

i ti misliš na glazbu,fail

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
15 godina
Hmmm,to susjeda namjerno tebi govori da stisas ,pa se ti naljutis i odes dole kod nje,hmm i semica neka.Preporucujem ti da pustas muziku.

BTW: kuca je zakon,nemoze mi niko nista.
Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
15 godina

koliko je starija od tebe,jeli slobodna,ima vremena za glazbu

17 godina

Najbolje da ti to pozoveš lepo na kafu i da tako radiš na izgradnji dobrosusedskih odnosa. Mimo toga ne možemo bog zna šta da ti kažemo, vidimo da si probao da napraviš ustupak (isključio subwoofere), ali koliko to na kraju ispadne tiho ili glasno ne znamo. Poštovanje kućnog reda s tvoje strane je za pohvalu, ali ako devojka treba da uči, onda nije čudno što joj smeta glasna muzika. I zato je realno najbolje da se malo sprijateljite pa ćete malo bolje razumeti probleme onog drugog, a i možda postane tolerantnija.

15 godina
neaktivan

hahahaah pazi ti njih oni se zanimaju, susjeda neliči  . ja imam 16 godina  , a vise nemogu izdrzat bass freak sam i stvarno volim taj osječaj kad bass udari i nemogu bez njega slusat pjesme  . razmišljo sam neka mi zove policiju koja mi nemoze nista , i ono  boli me k .... , neka se seli ako joj smeta, za izolaciju para nemam tak da ono soryy

MaTeO
14 godina
Ivan(4) kaže...

Najbolje da ti to pozoveš lepo na kafu i da tako radiš na izgradnji dobrosusedskih odnosa. Mimo toga ne možemo bog zna šta da ti kažemo, vidimo da si probao da napraviš ustupak (isključio subwoofere), ali koliko to na kraju ispadne tiho ili glasno ne znamo. Poštovanje kućnog reda s tvoje strane je za pohvalu, ali ako devojka treba da uči, onda nije čudno što joj smeta glasna muzika. I zato je realno najbolje da se malo sprijateljite pa ćete malo bolje razumeti probleme onog drugog, a i možda postane tolerantnija.

Potpuno se slazem.Mozda ide na medicinski fakultet,pa ce poslije trebat i praksu.

15 godina
crni_031 kaže...

hahahaah pazi ti njih oni se zanimaju, susjeda neliči  . ja imam 16 godina  , a vise nemogu izdrzat bass freak sam i stvarno volim taj osječaj kad bass udari i nemogu bez njega slusat pjesme  . razmišljo sam neka mi zove policiju koja mi nemoze nista , i ono  boli me k .... , neka se seli ako joj smeta, za izolaciju para nemam tak da ono soryy

pa kad je tako kupi slušalice,ali ćeš shebati sluh

15 godina
blackalbum kaže...
crni_031 kaže...

pa kad je tako kupi slušalice,ali ćeš shebati sluh

Koji si ti lik,negleda se u facu rupa je rupa :D

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
17 godina
neaktivan
crni_031 kaže...

tak da ono i boah i hey i jel ti znas napisat normalnu recenicu?

Al glavno da se muzika razvrne do boli.

I policija ti moze svasta.

Ako oni misle da je preglasno morat ces smanjit.

To sa podnevnim mirom ili vecernjim nema veze.

Ako je preglasno gasi ili smanji.

U stambenoj zgradi je tak jednostavno.

Ako mislis takve budalastine stvarat odi u sumu ili kupi kucu pa deri.

Mada i ak imas kucu i razvrnes do boli more bit da dode policija i MORAS smanjit.

Nemojte se previse sigurno osjecat da niko nist nemoze i mozete maltretirat ljude kak vas volja.

+-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+ |B|a|d| |t|o| |t|h|e| |B|o|n|e| +-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+
16 godina
neaktivan

Moji susjedi se ne zale previse, a u zgradi sam s losijom zvucnom izolacijom. sad su oni poceli pustat glasnije glazbu i svirat klavir cesce. Sta je najbolje kako lik svira klavir ja uzivam ujutro... Lik je genijalac. Dobro sestra mu je status pocetnik, ali opet nije lose volim slusat klavir...  {#}

17 godina

Neke kvalitetne slušalice bi ti olakšale situaciju, odvrneš do kraja, nikome ne smeta, možda jedino tvojim ušima.

Sve što imam sam ukrao, samo sam školu i vozačku kupio.
16 godina
neaktivan
boxer kaže...

Neke kvalitetne slušalice bi ti olakšale situaciju, odvrneš do kraja, nikome ne smeta, možda jedino tvojim ušima.

Nije to to... neka se jednostavno dogovori, nade neki kompromis, kad moze malo glasnije slusat i to je to... ja malo dosta glasnije raspalim jedino stariji rock tipa Kridensa i Lynyarda jer im to ne smeta, dapace odgovara im, a kad su neke moje pilane koje im ne odgovaraju bas tipa Shinedowna i SOADa onda stisam i smanjim bas na wooferu, ionako je podrucje dubljih tonova savrseno pokriveno i na samim zvucnicima. Iako se zna i dogodit da malo pop*zdim pa woofer do kraja i onda otide membrana... dobro to je ipak 10 godina star woofer s time da nije radio 3 godine pa se dogodila mala nezgoda {#}

17 godina
Mitsuoka kaže...
boxer kaže...

Nije to to... neka se jednostavno dogovori, nade neki kompromis, kad moze malo glasnije slusat i to je to... ja malo dosta glasnije raspalim jedino stariji rock tipa Kridensa i Lynyarda jer im to ne smeta, dapace odgovara im, a kad su neke moje pilane koje im ne odgovaraju bas tipa Shinedowna i SOADa onda stisam i smanjim bas na wooferu, ionako je podrucje dubljih tonova savrseno pokriveno i na samim zvucnicima. Iako se zna i dogodit da malo pop*zdim pa woofer do kraja i onda otide membrana... dobro to je ipak 10 godina star woofer s time da nije radio 3 godine pa se dogodila mala nezgoda {#}

Da je baba muško zvala bi se Duško. Ne može i jare i pare.

Ako želi ostati u normalnim odnosima sa komšijama i da ovi ne zovu drotove, onda su neke bolje i kvalitetnije slušalice najbolje rješenje.

Sve što imam sam ukrao, samo sam školu i vozačku kupio.
15 godina
neaktivan

ma nije to to u slušalicama

MaTeO
15 godina

Po ovome sta pises ti si veliki znalac hi fi-ja... e ajde molim te daj mi link gdje se definira hi fi sustav subwooferom ( a ti ih imas cak 2 ako sam dobro procitao ). Ti ocito mislis da si Boga za onu stvar povukao  kada te boli uho za druge.....

Imas li ti uopce postovanja???? kako bi bilo da ti moras uciti za vazan ispit  a susjed cepa lepu brenu na 5 suba i ostalih bedastoca????? GET REAL!!!! ne mozes uvijek imat sve sto si u glavu utuvis???? A za tvoj hi-fi necu ni komentirat to je vise za bric nego hi fi NFH

[img]http://i19.tinypic.com/5yb9xrm.png[/img]
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.2.2011 13:36 (0verlord).
15 godina
neaktivan

samo sam čeko da mi dođe neko pametan i pocne sr...

MaTeO
17 godina
neaktivan
crni_031 kaže...

samo sam čeko da mi dođe neko pametan i pocne sr...

a ja tvoje pametne primjedbe

+-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+ |B|a|d| |t|o| |t|h|e| |B|o|n|e| +-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice