Ja sam se nadao ubost kakvu GF560 ili čak 580-tku
Ma nema više smisla kupovat GPU isključivo za foldanje. Sandy Bridge je puno bolji izbor.
Ja sam se nadao ubost kakvu GF560 ili čak 580-tku
Ma nema više smisla kupovat GPU isključivo za foldanje. Sandy Bridge je puno bolji izbor.
Pitanjce:
Prije sam koristion F@H na kratko vrijeme.
Cpu mi je amd atlhon 1900+, grafička je ATI Radeon 9600XT. Jel da da se ne isplati s takvim komponentama imat f@h. Jer,dok sam stisnuo onaj console il kak je već bilo ime da se otvori prozor da se vidi "procesiranje", komp mi se smzrnuo. I trebalo mu je valjda nekih mjesec dana da završi cijeli prvi paket (250 mislim) poslova. Što je jako puno, jer frend koji ima neki amd 3000+ i grafičku isto tak jadnu ko moja, njemu je procesiranje prvog paketa zvršilo mislim da sza nekih tjedan dana.
evo ekipa priključio sam se , zašto ne iskoristiti komp za nešto korisno xd , foldam gpu-om (gtx285)
Evo, ja upravo naručio u ADM-u konfiguraciju specijalno dizajniranu samo za Foldanje 24/7. Večina djelova mi stiže sutra, no matičnu treba čekati dva tjedna. Još malo pa će bodovi letit na sve strane.
hah ne shvacam zasto si sastavljao konfu samo za foldanje ? nemoze se nista dobit od ovoga foldinga xd. mislim stability test za grafu i tjt haha.
Novi unificirani V7 klijent s podrškom za OpenCL na ATI 5000 i 6000 karticama.
http://folding.typepad.com/news/2011/03/client-version-7-now-in-open-beta.html
HOHOHO Merry Krizamas
wow , pa bravo , nego reci mi jel se moze imat sad neke koristi od toga ili ipak ne xd?
HOHOHO Merry Krizamas
wow , pa bravo , nego reci mi jel se moze imat sad neke koristi od toga ili ipak ne xd?
Kako da ne!
Fino si daš isprintat na majcu, odeš na tulum i imaš veče šanse kod djevojaka.
HOHOHO Merry Krizamas
Kako da ne!
Fino si daš isprintat na majcu, odeš na tulum i imaš veče šanse kod djevojaka.
ujeaaa , ma foldao sam par dana ali me jednostavno nije bilo volja , a nema bas nikakve koristi xd.
ujeaaa , ma foldao sam par dana ali me jednostavno nije bilo volja , a nema bas nikakve koristi xd.
Stvar je čisto u vlastitoj satisfakciji da pridonosiš znanstvenim istraživanjima za napredak znanosti
Stvar je čisto u vlastitoj satisfakciji da pridonosiš znanstvenim istraživanjima za napredak znanosti
a i to sta kazes xd. da se gtx-ica upregne za nešto korisno
i satifakcija kad dobijes debeli racun za struju koju je grafa pojela...
mozes pauzirati pa nastaviti poslije.ali svaki work unit ima deadline
i satifakcija kad dobijes debeli racun za struju koju je grafa pojela...
Ma neplacam ja struju :) meni su starci ovako rekli skupi lovu za komp mi cemo dodat 2000kn i placat struju .... hehehe
ljudi meni se cini da
ljudi meni se cini da
Ma glavno da se folda!
ljudi meni se cini da
Ma glavno da se folda!
A kad pogledas nije ni to ovih dana svi nesto neaktivni....
A ne znam... ja sam svaki dan barem po 7,8 sati aktivan u foldanju i to GPU + CPU klijent... dakle jedno čitavo radno vrijeme (vikendom i 24 sata :P).
A ne znam... ja sam svaki dan barem po 7,8 sati aktivan u foldanju i to GPU + CPU klijent... dakle jedno čitavo radno vrijeme (vikendom i 24 sata :P).
Evo mene 8. neznam koliko ce jos tako biti xD
Moj PS3 cak i dobro folda.
Folda cijelu noc i kojih 3,4 sata dnevno
http://folding.stanford.edu/English/WinGPUGuide#ntoc3
Što da skinem od ovog? Systray ili console version?
EDIT: Ustvari ovo, tek sam sad vidio za graficku (HD6950)
http://folding.stanford.edu/English/DownloadWinOther
Ekipa ajd da vas pitam nešto...
Počeo sam opet foldati nakon dosta vremena. Sviđa mi se ova fora sa bonus bodovima za smp klijente. Foldam bez -bigadv switcha jer su vrlo tijesni rokovi i ne bih volio gubiti bonus bodove jer gasim komp. Dakle, htio bih slijedeće: ujutro kad upalim komp da preuzmem WU, da ga odradim i da ne preuzimam slijedeći do sutra ujutro. Razlog je vrlo jednostavan - WU će mi biti odrađen "debelo" prije roka i bonus će biti znatno veći. Ako odmah preuzmem novi onda će mi se brojati i vrijeme do sutra i smanjit će mi se bonus (iako sam unutar roka). Dakle, uzmem WU, odradim ga i gotovo do slijedećeg paljenja računala. Jel to izvedivo?
EDIT:
Evo našao sam :) link
Bilo bi fora kad bi se moglo na xboxu,barem preko media centera :D
Bilo bi fora kad bi se moglo na xboxu,barem preko media centera :D
Vjerojatno bi se moglo na bilo kojem čipu ali pisanje tih superbrzih visokoskalabilnih klijenata nije baš lako. Iako bi vjerojatno bilo ljudi koji bi foldali i na iPhone-u
ljudi ima li igdje za skinut da mogu foldat GPU?
Svagdi di san gleda je za grafe do 5xxx serije.
Grafa je 6650M
i jel se može foldat ako je mobilna?