Ja se nadam do Božića prodat svoju grafu i nabavit jednu GTX 580-tku pa ju upogonit na malo žešće WU-e
Priključite se dobrotvornom Folding@home projektu
- poruka: 1.259
- |
- čitano: 181.963
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo mene na 19 mjestu sa samo 118 unita odradjenih :)
Sa kojim kompom
Sa kojim kompom
Sa nekim jadnim i7 sa 8GB rama. Evo me sada na 17.
Hehehe, čuvajte se kad upogonim zvjerku kroz 2,3 tjedna
(u biti sad sam na nelošem 2. mjestu, ali dugo sam držao 1. dok me Tanelorn nije skinuo s trona.. e pa pokušat ću se vratiti kao što sam i obečao )
277 mijesto
Dobro nam ide.
EDIT: 276 :D
277 mijesto
Dobro nam ide.
ja fino na 10-om, i meni isto ide
sada cu krenut, kad dođe komp dvije GTX 460 ce biti uposlene na 100% 24h na dan, 7 dana u tjednu, 42 tjedna godisnje :)
dali i vama prikaz na CPU klijentu izgleda tako grozno, mislim izgleda kao molekule sastavljene od mreze, sve na croj pozadini, nemogu pregledavati, i ide na oko 2 fps... ( se slika osvjezava)
dali je to do mog klijenta, i ako je dal mi moze netko dat link za neki lijepsi, da mi bar da neki lijepi screen saver
imam CPU klijent, nemogu stavit gpu
dali i vama prikaz na CPU klijentu izgleda tako grozno, mislim izgleda kao molekule sastavljene od mreze, sve na croj pozadini, nemogu pregledavati, i ide na oko 2 fps... ( se slika osvjezava)
dali je to do mog klijenta, i ako je dal mi moze netko dat link za neki lijepsi, da mi bar da neki lijepi screen saver
imam CPU klijent, nemogu stavit gpu
To ti je standardni cpu client nađi smp client (standardni radi na samo jednoj jezgri dok smp sve koristi) .
Sta nema godina 52 tjedna, ti bi se odmarao malo ccc
moram se ja nekad i igrat ;-)
nego, jel mi moze dat neko link za CPU SMP klijent, ne console verziju
Decki , od danas vam se i ja pridruzujem. Nazalost tek sam danas za ovo saznao.
Planiram u isto vrijeme kod kuce vrtjeti i na laptopu i na PC-u.
Da li se negdje moze vidjeti statistike, recimo broj racunala koji sudjeluje i tome slicno?
Decki , od danas vam se i ja pridruzujem. Nazalost tek sam danas za ovo saznao.
Planiram u isto vrijeme kod kuce vrtjeti i na laptopu i na PC-u.
Da li se negdje moze vidjeti statistike, recimo broj racunala koji sudjeluje i tome slicno?
pogledaj statistike ovdje
Kao da sam prociao da je netko stavio i gpu i cpu u upotrebu. A tu pise da se ne moze?
Da li se moze ili ne?
Pretpostavljam da bi meni bilo optimalnije da stavim cpu u upotrebu, nego gpu?
Kao da sam prociao da je netko stavio i gpu i cpu u upotrebu. A tu pise da se ne moze?
Da li se moze ili ne?
Pretpostavljam da bi meni bilo optimalnije da stavim cpu u upotrebu, nego gpu?
kako nebi moglo, svi mi to radimo instaliraj si fahgputracker, on će u potpunosti iskoristiti potencijal tvog računala, ako imaš pitanja u vezi podešavanja tog programa, pitaj, pomoći ću ti
P.s - zanima me gdje mogu vidjeti koliko bodova trenutno imam!?
Recimo uneseš svoj nick na stranicama:
službene ili KakaoStats
P.s - zanima me gdje mogu vidjeti koliko bodova trenutno imam!?
Recimo uneseš svoj nick na stranicama:
službene ili KakaoStats
ili ovdje
Odlično,sinoć je završilo oko 12 sati...a vrtilo se nekih 5-6.... fino sjelo 500 bodova,pa ćemo pustiti neka vrti dok može,hvala na pomoći!
Pa eto malo cu pomoci...
zapravo, kolko si hardvera kupio nebi me ni cudilo... -.-
Samo za foldanje. Zato i ide nutra AMD-ova platforma. Lipo gore metnem Noctua NH-D14 sa jednim 140mm ventom, dva Noctua ultra tiha ispušna Venta i na Boku jedan 230mm vent koji je na kućištu da hladi dvije GTX570 koje neće biti spojene u SLI. Ultra tiha i Ultra jaka mašina za foldanje.
Sve ću ljepo spojit na APC letvu sa prenaponskom zaštitom i neću uopšte gasiti, eventualno za mjesečno čišćenje
Tu i tamo koja OC seansa sa tim djelovima, al primarno za Foldanje 24/7
za foldanje trebas samo gtx karticu koja podrzava CUDA-u i to je to, mislim da je potrositi 13 000 kn za nesto tako banalno posve nepotrebno...
za foldanje trebas samo gtx karticu koja podrzava CUDA-u i to je to, mislim da je potrositi 13 000 kn za nesto tako banalno posve nepotrebno...
Gušti su gušti. U potpunosti razumijem micromana, i podržavam ga, ipak se jednom živi
Ja sam trenutno van foldanja. Sorry ekipica