Bravo mi!
285. mjesto i penjemo se polako dalje..
E da uspijemo ući u prvih 200 timova i ostati u skupini to bi bilo nešto
Bravo mi!
Bravo mi!
ako do kraja godine skupim novce kupujem si pojačanje u vidu GTX460/465, e onda će to biti nešto
Hola evo mene na 10. mjestu
Foldam sa: GTX480, Q9650 @ 3.825MHz (SMP, -smp -bigadv), Intel Atom N280 @ 1.700MHz (SMP, -smp), 9600GT. Phenom II još ne folda jer sam instalirao friške Windowse, pa ga SMP klijent nešto zeza, valjda je do drivera za chipset koje se još nisam instalirao, no kada to riješim....
Hola evo mene na 10. mjestu
Foldam sa: GTX480, Q9650 @ 3.825MHz (SMP, -smp -bigadv), Intel Atom N280 @ 1.700MHz (SMP, -smp), 9600GT. Phenom II još ne folda jer sam instalirao friške Windowse, pa ga SMP klijent nešto zeza, valjda je do drivera za chipset koje se još nisam instalirao, no kada to riješim....
sada napokon mogu na 11. mjesto
Je, samo što je i ovaj na 11. mjestu počeo foldati, no mislim da ćeš ga stići, jer nema neki PPD
Je, samo što je i ovaj na 11. mjestu počeo foldati, no mislim da ćeš ga stići, jer nema neki PPD
neznam, ima PPD ispod tisuću, ali nije bitno tek nagodinu krećem u pohod na prvih 10
Ja sam sada preko noći ostvario 12.000 bodova , a maksimalan PPD mi je oko 27.000 (bez Phenoma II)
Nema boljega od malo prijateljske kompeticije hehe..
Evo nas na 284 mjestu... Nešto me zeza GPU klijnent za GTX 480, ne želi raditi :(. To sam privremeno riješio sa onim programom koji je dao Babo prije par straica tako da GTX 480 folda normalno, a da upogonim ovj regularni, probao sam sve i neide, kaže NANs detected on GPU... UNSTABLE MACHINE (LOL! ). To se dogodilo odjednom... A da je sistem nestabilan, to je notorna laž
Riješio sam ovaj problem , sada mogu opet na miru foldati sa svoji 10 CPU jezgara i 544 CUDA jezgara
Još jedna stvar mi nije jasna. Ja dobijam WU-e za GTX480 koji donose 611 bodova (par puta am dobio WU koji je donosio oko 900 bodova), dok WU-i koje dobiva 9600GT kartica imaju preko 1000 bodova...
Dajte mi preporuku za klijent, koristim trenutno 5850HD + 250GTS za PhysX.
Dajte mi preporuku za klijent, koristim trenutno 5850HD + 250GTS za PhysX.
Ako će raditi skieš si ovdje samo "Windows: V6 GPU2 (ATI 2xxx - 5xxx; nVidia) clients Windows XP/2003/Vista/7 GPU2 System tray client (installer msi)" i pičiš s njim s tim da definiraš 2 shortcut-a (možda čak i 2 foldera s instalacjom, nisam ziher sad) za Radeon i Nvidiju kako bi zasebno bili WU-i i resursi - mislim da ima tih uputa na forumu njihovom pa malo pogledaj.
Dobro nam ide foldanje, 279 mjesto držimo... Moj komp dere 2/3 dana velike WU-e (P6800 dobija moj Fermi, 1298 bodova po WU-u, a Q9650 obično obrađuje WU-e od 2000-4000 bodova), dok mi drugi komp ope ne folda jer me hebe t-mobile stick... Morati ću nekako improvizirati sa nekom WLAN karticom, jer šteta da toliko hardvera služi samo za office
Istina, na najboljem smo mjestu do sada!
Nadam se da do Nove godine dolazimo i preko 270.
Bravo svim marljivim folderima, samo tako naprijed!
Evo ja sam opet ukljucio jedan SMP i7... sa 30 na 24 mjesto u timu u par dana. Nije lose :)
Vidim da ovdije vlada velika foldimania pa sam se i ja odlučio ubacit sa svojom skromnom konfiguracijom
Evo trenutno GTX480(800Mhz/1700Mhz/2000Mhz) treba još jedan sat da odvrti prvi paket.
Oly kak ti izdržiš sa tom bukom? Moja vrti na 84% venta bez prestanka kako temperatura nebi išla iznad 83°c.
Vidim da ovdije vlada velika foldimania pa sam se i ja odlučio ubacit sa svojom skromnom konfiguracijom
Evo trenutno GTX480(800Mhz/1700Mhz/2000Mhz) treba još jedan sat da odvrti prvi paket.
Oly kak ti izdržiš sa tom bukom? Moja vrti na 84% venta bez prestanka kako temperatura nebi išla iznad 83°c.
Meni je ovaj server non stop na 100% :)
To je konfiguracija koju imaš pod Moj PC? Ili druga?
To je konfiguracija koju imaš pod Moj PC? Ili druga?
Ma druga... dedicated i7 sa 8GB rama
Dobrodošao :)
Kod mene je vent na 65% maks, temp dođe do 85C
Nego pokreni ti SMP klijent na tom svom CPU-u, moj Q9650 @ 3.825GHz ima 7000 PPD, a tvoj će imati možda kao i GTX480! Također probaj i drugi GPU aktivirati! To je onda 45000 PPD (mojha dva kompa su u stanju dobiti oko 32500 PPD)
Super micromane! Nemam više najproduktivniju pilu u PPD jedinicama
Posto vidim da svi imate neke pile, treba li za ovo imati neku high end konf. da mi se doprinjelo necim?
Posto vidim da svi imate neke pile, treba li za ovo imati neku high end konf. da mi se doprinjelo necim?
Dovoljno je posijedovati CPU i GPU koji su podržani u Folding@Home Kljentima. Za CPU je bitno da ima podršku za SSE 2.0 instrukcije,a za grafe je bitno da nije ispod HD2xxx(za ATI) i ispod 8xxx za Nvidiu.
Od tristio i nešt sudionika ovog tima ja sam več u prvom danu na sredini. ž
Nije loše, sa time da u ovaj score nisu uračunata još tri paketa koje su moje GTX480 u međuvremenu odradile.
Sutra kad postavim ventove na boku kućišta ide još i GTS250(Full OC-ana) na Foldanje.
Oly neče dugo trebati da te stignem
A još da si staviš SMP na CPU to bi bila isto vrlo moćna stvar :)
Ja sam na 8. mjestu :)
A još da si staviš SMP na CPU to bi bila isto vrlo moćna stvar :)
Ja sam na 8. mjestu :)
Skinuo sam i njega. :))))
Nema veze šta si na osmom mjestu. Stići ću te kad tad
Hehe... A šta ću... Tješim se da smo sada s tobom bliže pronalasku lijeka za rakove, jastoge i slične stvari
Ja na 24. :) do jutra na 23.
Bravo ekipa! Idemo, kompeticija čini čuda hehe
Ja sam na 2. mjestu (nekada bio i na 1. dosta dugo) ali polako gubim na PPD-ovima jer slabije foldam zadnjih dana.. počeo sam malo gasiti komp preko dana dok sam na poslu, a navečer piknem koju novu igru pa mi trebaju resursi pak za to, no još uvijek foldam barem kakvih 6-7 sati na noć svakog dana s mojom vjernom 260-tkom, a i Quad mi je zaposlan, naravno
Sad prek vikenda ću ga ostavit da dere bar 24 sata u komadu
Evo upravo sam za nočni rad prebacio foldanje na MSI GTS250 TF koja je se ni nečuje pod punim opterečenjem.
A zaposlio sam i i7 980X koji folda više i brže od GTS250.LOL
ŽIVIO FOLDING.