Nisam ni znao da su kompletno redizajnirali stranice, pa evo za neke nove foldere...
Nisam ni znao da su kompletno redizajnirali stranice, pa evo za neke nove foldere...
A da ne govorimo o tome da se napokon isplati foldat na ATI grafama. Više o tome ovdje. Istinabog samo na 7XXX seriji, ali revolucija brate!
A i novi klijent je totalno prilagođen prosječnom korisniku.
Naravno, sve to nimalo se ne tiče svekolike populacije ovdje.
Dabogda im grom spržio računala!
Pređi na BOINC, zanimljiviji je od Folding@Home projekta. http://boinc.berkeley.edu/
Pa ne radim ovo radi zanimljivosti i jedan i drugi projekt su hvale vrijedni i plementi!!
Evo i ja sam se pridružio Foldingg@home projektu na Bug forumu!!!
Nego može malo pojašnjenje kako uključit GPU da folda, trenutno mi samo CPU folda!
Podesi foldanje na FULL, onda će oba klijenta foldati
Pa ne radim ovo radi zanimljivosti i jedan i drugi projekt su hvale vrijedni i plementi!!
To sam i ja mislio dok nisam otkrio da mogu zamjeniti PPD za upload kredit na PreToMe trackeru.
Tak da sam postao plemeniti pirat.
Jedini bad je da je i Cro4Life ostao bez 70 000 PPD dnevno.
Al čim stigne optika vraćam se!
BTW, jel može ko povuć kakvu vezu da opet bude ovaj thread sticky?
Vidim da su dva "torrent trackeri" threada sticky, pa može valjda i ovaj plementi thread biti!
Evo i ja sam se vratio...
Evo vraćam se i ja lagano... Instaliram lagano po svim kompovima koje imam Folding klijent:)
Posto graficka nista ne radi preko dana, zaposlio sam ju u folding@home programu :) Sad me zanima kako smanjiti intenzitet graficke posto radi na maximumu a ja to nebih htio jer cu skratiti njen vijek trajanja. Za cpu lako stavim na 1 jezgru i to je to, cak je prije bio i slider koliko % ce se koristiti no ne znam zasto su to maknuli u V 7.4.4.
Volio bih da mi netko tko zna pomogne.
Zar nitko ne zna?
Posto graficka nista ne radi preko dana, zaposlio sam ju u folding@home programu :) Sad me zanima kako smanjiti intenzitet graficke posto radi na maximumu a ja to nebih htio jer cu skratiti njen vijek trajanja. Za cpu lako stavim na 1 jezgru i to je to, cak je prije bio i slider koliko % ce se koristiti no ne znam zasto su to maknuli u V 7.4.4.
Volio bih da mi netko tko zna pomogne.
Nemoguće je konfigurirati intenzitet GPU foldanja, uvijek radi na maximumu, i to nije do F@H klijenta nego do same arhitekture grafičkih kartica koja ne dozvoljava konfiguriranje intenziteta kao što je moguće kod CPU-a.
Što se tiče vijeka trajanja, to je dubiozna problematika. Neki foldaju godinama na istom hardveru bez problema a nekima crkne nakon par dana/mjeseci, foldali ili ne.
Najviše što možeš napraviti je da paziš da ti temperatura grafe i procesora ne prelazi 80 stupnjeva.
Jedin što mi pada na pamet jest uradit underclock grafe da se manje grije i troši struje.
Ej, ljudi, di ste, što ima?
Nešto išla prčkat po hosting accountu neki dan pa našla (pra)stare fajlove od Cro4life stranica.
Dovršila sam skriptu za slanje pozivnica.
Imate na http://cro4life.freehostia.com/ formu za pozivnicu.
Mozete pozvat prijatelje da se pridruže.
Drago mi je da ima još aktivne ekipe...
Ej, ljudi, di ste, što ima?
Nešto išla prčkat po hosting accountu neki dan pa našla (pra)stare fajlove od Cro4life stranica.
Dovršila sam skriptu za slanje pozivnica.
Imate na http://cro4life.freehostia.com/ formu za pozivnicu.
Mozete pozvat prijatelje da se pridruže.
Drago mi je da ima još aktivne ekipe...
Ima štogod aktivno ali sitno je to . Ja dugo vremena nisam foldao ali sam se prije nekih 2 mjeseca vratio u tim, samo pod drugim nickom.
Evo taman sam danas počeo gledati postoji li način da uposlim grafičku (ATI 4670) pošto ovaj klijent sa njihove stranice automatski koristi CPU.
Ekipa jel folda itko,ja sam ponovno počeo,ali samo mogu preko dana kad me nema doma(radim),pošto komp stoji u dječijoj sobi!!Gledam ga premjestit gdje će bit aktivan preko 12h dnevno!
Ekipa jel folda itko,ja sam ponovno počeo,ali samo mogu preko dana kad me nema doma(radim),pošto komp stoji u dječijoj sobi!!Gledam ga premjestit gdje će bit aktivan preko 12h dnevno!
Folda moj laptop (iz potpisa), PC više nemam.
Nije puno, ali barem radi nešto.
Evo i mene natrag, nakon par godina. Nabavio neki desktop, pa zasad samo proc folda dok ne ubacim neku grafu. :D
Stigla R9 270 da podebljam score!
Bravo kolega,nadam se da ima još ekipe što koriste svoje mašine u nešto korisnije osim gejmanja i benchanja!!
Osvježio sam svoju pilu s R9 390 i trenutno dobivam oko 260 000 PPD. Grafa ubija, naspram prijašnje.
Osvježio sam svoju pilu s R9 390 i trenutno dobivam oko 260 000 PPD. Grafa ubija, naspram prijašnje.
,kako to,pa ja sa GTX970 imam samo 50-80 000 max,zavisi!?
Što krivo radim??
Uff skužija,zaboravija na passkey!!
Moram priznat da kod učestalog foldanja je lijepo ima grafiku sa manjim TDP-om,soba je dobro zagrijana kad se uđe u nju.Mogu mislit da imam 390(X) umjesto 970ke!!
+200 na core bez dizanja memorije i došao samo do izvrsnog PPd (point per day),330 000!!
Ja se grijem u sobi, sreća da dolazi zima :D. Meni doduše dizanje takta ne diže toliko PPD. TDP cca 275W