tražim: metal.iplay.ro (bivši romanian metal torrents) ili neki drugi tracker koji ima dobar izbor black metala.
nudim: iptorrents, secret-cinema, speed.cd, worldofp2p, sportscult.org, racingfor.me.
nabavio.
tražim: metal.iplay.ro (bivši romanian metal torrents) ili neki drugi tracker koji ima dobar izbor black metala.
nudim: iptorrents, secret-cinema, speed.cd, worldofp2p, sportscult.org, racingfor.me.
nabavio.
Trazim invite za THR
Novi sam u ovome,tek sam danas prvi put čuo za private torrente,tako da za zamjenu nemam ništa :/ osim eventualno pive i dobre volje za pomoć u radu i poštivanje pravila
Trazim invite za THR
Novi sam u ovome,tek sam danas prvi put čuo za private torrente,tako da za zamjenu nemam ništa :/ osim eventualno pive i dobre volje za pomoć u radu i poštivanje pravila
Registruj se na partis i pokaži kakav si na privatnim trackerima.
Molio bi nekog za pozivnicu za THR. Kao dokaz mogu ponuditi IPT (277gb upload), partis, te speedtest svoje internet veze
EDIT:
Rjeseno, ne trebam pozivnicu
Ima li koja dobra duša da mi dade pozivnicu za torrent.hr ili crobytes
Hvala unaprijed
i dalje tražim ako neko ima
Nudim pozivnicu za AHD (Awsome HD) , prije svega aktivnom korisniku, koji može održavati ratio. (Tražim dokaze sa minimalno jednog privatnog trackera)
trazim pozivnicu za torenthr ili crnu berzu,ako netko ima neka mi posalje...hvala!!!
Tražim: torrentleech pozivnicu
Nudim: THR pozivnicu
Tražim: torrentleech pozivnicu
Nudim: THR pozivnicu
Mislim da su za TL otvorene rege, invite code EASTER2017
Može li mi netko molim Vas poslati invite za torrent hr? Hvala
bok ekipa, može li meni netko poslati invite za torrenthr?
Poklanjam jednu pozivnicu za THR, ne tražim ništa zauzvrat, ali ako neko ima neki jak tracker za glazbu neka bude dobar pa ponudi.
Sve što je potrebno dokazati da ste savjestan i odgovoran korisnik, tko dostavi najjači proof da je takav pozivnica ide njemu.
Pozdrav,
javljam se za torrent.hr pozivnicu ako ponuda još vrijedi.
Nažalost nemam tracker za glazbu ali imam pozivnicu za crnu berzu i cartoon-bits.
Šaljem screenshot ratia sa crne berze
https://postimg.org/image/v949wecp5/
poz
nudim TL.org ili berzu za THR
Pozdrav,
POstoji li dobra duša koja bi poklonila pozivnicu za THR??
Net 50/10 tako da planiram držati dobar ratio.
Hvala svima unaprijed!!
Ima neko invite za UHDbits? Ako mu treba dokaz da sam dobar mogu mu poslat ss sa THR-a, tamo sam Extreme user kategorija.
tražim pozivnicu za myanonamouse. imam dokaze sa drugih trackera o dobrom ratiu. imam i seedbox.
u zamjenu mogu ponudit: torrenthr, racingforme, sportscult, iptorrents, speed.cd, worldofp2p ili metal.iplay.
pozdrav!
nabavljeno
poz
nudim TL.org i crnaberza a trazim THR
imam vezu 50/10
Potrazujem neki dobar tracker, nudim IPtorrents
(neki koji nije torrenthr, crobytes, crnaberza)
Sve transakcije preko pm :)
Ima li koja dobra dusa da ima pozivnicu za Balkan Elite?
Nudim pozivnicu za THR u zamjenu...
Nudim pozivnicu za THR uvjet min 2 god na forumu..
tražim TL ili neki drugi dobar torrent nudim THR
Riješeno
Trazim: BrokenStones
Nudim:
Pozdrav
Nudim:
- Torrentday
- IPT
- HD-Space.org
- ElitUnitedCrew
- CrnaBerza
- Speed.cd
- Bitspyder.net
- AlphaRatio
- Nebulance
- YuWaBits
- bit-hdtv
Obavezni su dokazi sa nekog drugog trackera, koliko ću cjepidlačiti ovisi o tome kakav je tracker i koliko je teško održavati ratio. Prednost imaju oni koji mi ponude neki dobar tracker.
Tražim:
Nešto što nemam, a da je dobar tracker. Imam seedbox, tako da mi ratio nije nikakav problem.
Javljanje molim na PM. Hvala!