Po koji već puta: DO DALJNJEGA NEMA THR POZIVNICA!
Jel tak teško malo poskrolati po stranici ili nedaj Bože otići na stranicu prije? Definitivno bi za ovakva pitanja admini trebali dijeliti instant ban.
Po koji već puta: DO DALJNJEGA NEMA THR POZIVNICA!
Jel tak teško malo poskrolati po stranici ili nedaj Bože otići na stranicu prije? Definitivno bi za ovakva pitanja admini trebali dijeliti instant ban.
trebao bih neki pozivnicu za neki tracker koji se vecinom bazira na serije i filmove, ako mi moze neko dat pozivnicu za njega bio bih iznimno zahvalan, mogu dati ss sa thra da se vidi da uploadam redovito i to al thr i nije bas neki primjer jel je no ratio tracker..
Može pozivnica za CROWarez ako nije problem?
Što ima dobroga na tom trackeru ?
I ja bih jednu pozivnicu.
Šaljem slikice ratia i ostalog s Torrent Hr-a.
Fala lipa.
i meni potrebna pozivnica za crowarez ako ima neko viska....
Pa da si se udostojio bar prvi post pročitati vidio bi da je zabranjeno novim članovima žicat pozivnice. Nekima očito moraš sve nacrtat, a po mogućnosti i pobojat.
Pa da si se udostojio bar prvi post pročitati vidio bi da je zabranjeno novim članovima žicat pozivnice. Nekima očito moraš sve nacrtat, a po mogućnosti i pobojat.
ok, nema problem....ali bas mi je google izbacio ovaj sajt pa sam reko da pokusam....
Pozdrav svima.
Volio bih pozivnicu za CroWarez, pa ako je neko u mogućnosi i voljan poslati mi, unaprijed se zahvaljujem.
molio bih invite za bilo sto ako moze.
Nudim:
CrnaBerza x 1
Crobytes x 1
BCG x 1 - SS od nekog trackera i speedtest ili SS seedboxa sa mojim imenom u userbaru.
Pozdrav svima,
molio bi pozivnicu za crowarez, ako neko može i voljan mi je poslati na PM, hvala.
Nudim:
Crna Berza x1
Crobytes x1
Trebam:
Crowarez
Hvala
Pozdrav,
Može li mi netko poslati pozivnicu za CroWarez.org ako nije problem? Hvala
Ako netko želi pozivnicu za Srbija Club tracker neka mi se javi jel od danas uvedene pozivnice.
Ima li možda netko invite za TitansOfTV?
I What.CD nebi bilo lose... :)
Nudim uz dokaz:
Torrent day x 2
Tražim već dugo:
Bitme
Tražim:
Demonoid
Mogu dati proof sa THR-a
Ima tko invite za thr? Nemam nikakav dokaz da ga zasluzujem, osim "staža" na ovom forumu.
Ima tko invite za thr? Nemam nikakav dokaz da ga zasluzujem, osim "staža" na ovom forumu.
Pokušaj procitat stranicu ili dvije u vezi toga unazad.
Molio bih ako je moguće da mi neko pošalje invitation key za crowarez
Molio bih pozivnicu za crowarez. Unapred hvala.
Ima tko pozivnicu za torrenthr.org?
Obećajem da ću seedat sad barem mogu.
EDIT
Ako je toliko taj invite cijenjen onda nudim origin s humble bundleom u kojem je bf3,medal of honor i ta sranja.
EDIT2
To će mi biti prvi privatni torrent tracker acc,tako da nemam nikakav ratio nigdje,nisam radio acc-ove na privatnim torrentima jer sam imao jadan upload a sada mogu seedat kako spada,pa sam se odlučio na privatne torrente.
Evo i friška slika speed testa.
@kruskar
rado bih ti udjelio iskreno, ali trenutno nema uopce pozinvica za THR. Mislim da samo donori, VIP i navise imaju par komada ali to naravno ne djele ljudi.
Mogu ti jedino ponuditi BalkanElite koji je po meni bolji od THR-a, isto domaci tracker sa dosta sadrzaja. Usput ti i posaljem malo karme za upload, pa evo ako zelis javi mi porukom pa cemo sredit nesto. Naravno to vrijedi i za ostale, tko zeli BE invite neka mi se javi. LP
Ljudi pa nema pozivnica za THR
Jeli vam stvarno toliko tesko pogledat stranicu prije
EDIT: Zapravo sad vidim da i na ovoj stranici to pise
Nemaju čak ni donatori THR pozivnice, niti imaju opciju da ih kupe, znači možda VIP članovi da imaju, ako ni oni nemaju onda samo staff.
Edit: Ipak imaju i donatori, dobio sam dvije pozivnice :)
Dostupne 2 pozivnice za THR dobro pazim kome ću ih udijeliti, dokaz o dobrom ratiu je obavezan
Trazim pozivnicu za BTN ili slicno ( nesto sa puno HD Serija 1080p )
Šaljem ratio sa IPT-a/THR-a
Ujedno nudim pozivnice za IPT uz nekavu garanciju ( ratio sa drugog privatnog trackera ).