Ljudi ako moze i meni jedna pozivnica za torrenthr!
Par postova ranije imate moju ponudu.
Zahvaljujem!
Ljudi ako moze i meni jedna pozivnica za torrenthr!
Par postova ranije imate moju ponudu.
Zahvaljujem!
Freleech na wafflesu.
Bok.
Nudim pozivnice za THR....
trazim neki za HD FILMOVE....
ili neke od
-bitGAMER
-hd-space.org
SVE NA PM...
Otvorene registracije na Balkan Elite torrent trackeru
Nudim jednu od rijetkih pozivnica
Zato sto je tesko upasti u taj tracker koji ima prakticki sve sto pozelite, ukoliko ga hocete morate ispuniti sljedece uvjete :
Pozivnica vrijedi samo jos par dana, pa sto se prije javite te ukoliko ispunite sva tri uvjeta dobivate pozivnicu
Trazim :What.cd i TvTorrents.com i PTN : dajem sve potrebne proofove :D
edit : zato sto sam nekako danas dobre volje, ova gore navedena pravila nevrijede :D.
Da dobijete pozivnicu morate mi postati neki dobar ratio proof ili 2 ratio proofa
ili seedbox proof.
Pozurite jer pozivnica ubrzo istice :D
Otisla pozivnica Mirkecu23
Pozz svima
Trazim HD-Torrents pozivnicu ako ima koja dobra dusa????
HVALA
moze na PM
Tražim freshon.tv.
Poruke na pm.
Tražim what.cd i SceneAcsess, mogu priložit proofove.
Nudim: IPT
Tražim: THR
Dajem dvije HD space pozivnice.
Staž na forumu mi nije od zivotne vaznosti samo da je osoba koja trazi korektna i da barem ima neko znanje i da je na nekom privatnom trackeru pa da mi baci koji SS da vidim stanje tamo i dobit ce.
Dajem
7X xtremezone
za THR mogu napravit 1 (koliko znan svima je tako, jedna pozivnica po mjesecu)
THR dobivate ako upilate malo sa dokazima, xtremezone sa malo manje pilanja
Nudim :
1 x SCC - 3 ratio proofa sa preko 200gb uploada, jedan od najboljih privatnih trackera (po mogucnosti da imate seedbox jer bez njega cete biti banani u roku par dana jer necete uspjeti popraviti ratio bez njega te bilo bi lijepo da seedbox ima autodl opciju)
2 x Torrentday - odlicna general tracker, 2 svjeza ratio proofa i svjezi speedtest ili seedbox ss
1 x Freshon.tv - jedan od najboljih tv trackera, sve moguce serije od sd do full hd kvalitete, 2 svjeza ratio proofa i svjezi speedtest ili seedbox ss
3 x Secret cinema - tracker sa starim i klasicnim filmovima iz citavog svijeta, jedan ratio proof
Ove ostale pozivnice samo pitajte jer ih imam neogranicene :
EbookVortex- tracker sa ebook knjigama, vecina na eng
CartoonBits - tracker sa crticima i nesto anime
Trazim :
What.cd i PTN - dajem sve potrebne svjeze ratio proofove
Nudim: IPT
Tražim: Yuwabits
Yuwabits acc sam imao, ali izgleda da je obrisan zbog one greške na stranici, a imao sam dobar upload
imam 2 pozivnice za torrentday,
zainteresirani na PM
Nudim 3x THR
Speedtest & ratio proof na pm
Nudim THR pozivnice, uvjet je da ste regani ovdje barem mjesec dana i da imate pokoji normalan post.
Dajem thr,ipt,tl
Trazim:blackcats
Speedtest, proof s najmanje 50 GB uploada (full screen s mojim nickom u search baru). Mozda cu traziti i profile link.
Za THR molim ako netko ima.
Puno hvala...
Nudim 1x IPT
Trazim HD-Torrents
Ponude na pp
Pozdrav,
ima li netko invite za THR. Fala sino
Imam 2x TorrentDay ( ne znam da li to nesto vrijedi u torrent svijetu ali ja ga koristima malo manje od 2 god i super mi je :)
Uvjeti: nista posebno - barem par mj staza na nekom trackeru i ratio koji odgovara pravilima tog trackera.
Imam pozivnicu za HD-space, treba mi bitgamer ili blackcats
Hvala koristniku flyordie z pm.
Pozz!
treba mi invite za torrenthr.org
ovo je moj rating iz partis.si
Izvinjavam se zbog kratkog posta, vidjela sam da se vam četverici ne svidža post ili način na kojeg tražim pozivnicu. Izivnjavam se isto zbog napak u textu - sam iz Slovenije.
Ovo je moj prvi post. Nova sam na forumu. Torrenthr sam koristila prije par godina dok ga niso zatvorili. rating je bio sličan ovome iz partisa. Ovaj forum pratim več par godina, ali nikad se nisam registrirala, jer mi ništa nije trebalo.
i stvarno....ako ima neko ko bi mogao podjeliti pozivnico bilo bi to super, jer nemam ni jednog trackera na kojem bi mogla nač hrvatsku muziku. HVALA
Nudim 1x IPT
Trazim HD-Torrents
Ponude na pp
Pozivnice za HDT su zatvorene do daljnjega...
Ja koristim http://publichd.org i super je!
Toplo ti ga preporucam.
Molim te ako može jedna pozivnica za THR racunalo mi konstantno radi tako da neče biti problema oko uplouda
evo odmah dvije dobijes :D
ti to mene malo ždereš ja ljepo molim ali mi je mozila zaštekala i pojavilo se jedno teisto 3 puta
zna moj komp kako to treba da bu uočljivo
A ovo odavno nisam vidio 3 posta za redom,hmm 0 dana odma thr
otvoren torent tracker goem
i
ilove torrents