Pomozite napraviti i odabrati logo Cro4Life tima

poruka: 221
|
čitano: 55.709
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Pomozite napraviti i odabrati logo Cro4Life ti

Evo moja modifikacija.. Zelena je ispala presvijetlo, trebala bi biti malo tamnija..

I one strijele treba zavinuti, kako je na predzadnoj verziji ( smetala mi ona velika buba za brzu modifikaciju u paint-u)..

EDIT: Sva prava pridržana - photoFUEL

1

Modifikacija Modifikacija
Modifikacija 2 Modifikacija 2
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.7.2008 1:39 (manic).
17 godina
neaktivan

Jedna idejica:

Zašto ne umjesto hrvatske karte u pozadini stavit onu bubamaru u pozadinu ali povecat ju.

Na jednoj strani bube nek ima one svoje tockice a na drugoj nek piše BUG forum il tak nešto

C2D E8400ES,Gigabyte GA-P31-DS3L,Geil ultra 2x1gb, Gigabyte radeon HD 3870
17 godina
neaktivan

e sad ne znam više šta treba. smanjivanjem bube ona postaje nevidljiva kad logotip bude na web stranici. da ne govorim što će biti kod eventualnog tiska. obična fleka. ovo pisanje po bubamari nema smisla iz istog razloga. došlo bi u obzir kad bi se maknule i ove strelice koje su sada. no zašto da piše bug forum? naviknuo sam na razne nemoguće želje, i jedno je napravit logotip, a drugo kasnije ga ukomponirati na neku pozadinu s dodatnim tekstom (baner, zaglavlje web stranice i sl.). to prepuštam vama. ako hoćete poslat ću fajl pa radite od njega što želite, ja nemam baš puno vremena, a i ne foldam kod kuće, tak da mi nije bitno kak će to sve skupa ispasti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2008 16:22 (photonFUEL).
17 godina
LUXX kaže...

Jedna idejica:

Zašto ne umjesto hrvatske karte u pozadini stavit onu bubamaru u pozadinu ali povecat ju.

Na jednoj strani bube nek ima one svoje tockice a na drugoj nek piše BUG forum il tak nešto

Demantiraš ono najvažnije...
Buba je miljama iza hrvatske zastave, nije to samo Bug projekt.
Neka se zna ko smo smo, od kud smo i ponovno, ko smo!
Ovakva kakva je, ikona je zakon!
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan

Iskreno, meni je prva verzija ovog loga bila najbolja. Cool

17 godina
neaktivan

pa ne velim ja da nije važno ili da nije dobro.

Samo za probat nebi bilo loše.

Ionak ima u nazivu (Cro) i one kockice.

Koliko još Hrvatskih simbola treba?

Neznam ali može se i pretjerat s time.

Meni se ikona i ovako sviđa ali moglo bi se i nešt drugo probat.

Kad ljudi vide tu ikonu nemogu svi poistovjetit tu bubu sa Bug forumom.

Ak znaš kaj mislim rec.

Nekak bi trebalo istaknuti da se i to vidi ili može prepoznat.

Što se mene tice može se 100 puta napisat cro ili stavit hrvatske simbole ali onda je pretrpano a po mom mišljenju trebalo bi i nekak prepoznatljivo naznacit na bug forum.

Pa odovuda i dolazimo svi.

Da nije bug foruma nebi se ni ovaj projekt pokrenuo niti bi se upoznali.....

Samo idejica.

Meni to ionak nije previše važno kakav simbol imamo ali volio bi kad ga ljudi vide da kao prvo skuže:

Aha to su Hrvati.

Kao drugo da skuže:: oni su iz nekog Bug foruma....

Ak netko vidi bubamaru ne kuži šta bi to trebalo bit

17 godina
neaktivan

ovako još ima nekog smisla, i mislim da ne treba kockica po strelicama. manje je više. :)

1

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.7.2008 1:40 (manic).
17 godina
neaktivan
photonFUEL kaže...

ovako još ima nekog smisla, i mislim da ne treba kockica po strelicama. manje je više. :)

E ovak mi se još najviše sviđa.

17 godina
neaktivan

Slažem se, ali to više onda nije logotip ako će pisati i Bug forum. Logično bi bilo da onda bude i znak od foruma. Ali to su onda već dva logotipa. I to je onda već baner. Evo fajl pa kombinirajte.

http://rapidshare.com/files/130135368/LOGO.cdr.html

17 godina
neaktivan
photonFUEL kaže...

Ovo je definitivno najbolje, mozda dodat onako crnim slovima "TEAM" da se razbije ovo crvenilo.
Samo prijedlog, nista drugo.
17 godina
neaktivan

Mislim da je ovo što je do sada napravljeno jako dobro.

Logo je logo, recimo pogledajte apple logo, odgrizena jabuka, jako jednostavno i pamtljivo.

S druge strane ako želimo natrpati logo informacijama, neka to zapravo bude zaseban banner, odvojeno od loga.

U takav banner bi onda stalo dosta informacija, kao logo, web adresa i broj tima.

Ali to se može napraviti kasnije, za sada je cilj odrediti neki vizualni identitet i mislim je prijedlog photonFuela to i postignuo.

Stoga nemojte čovika previše mučit, ako tko želi može nastaviti gdje je on stao i sam raditi neke varijacije.

Vjerojatno će se još netko javiti s nekom drugom vizualnom idejom, pa ćemo vidjeti kako će se na kraju sve to razviti.

Ups, vidim da me je photonFUEL pretekao u međuvremenu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2008 16:51 (manic).
17 godina
neaktivan
manic kaže...

Mislim da je ovo što je do sada napravljeno jako dobro.

Logo je logo, recimo pogledajte apple logo, odgrizena jabuka, jako jednostavno i pamtljivo.

S druge strane ako želimo natrpati logo informacijama, neka to zapravo bude zaseban banner, odvojeno od loga.

U takav banner bi onda stalo dosta informacija, kao logo, web adresa i broj tima.

Ali to se može napraviti kasnije, za sada je cilj odrediti neki vizualni identitet i mislim je prijedlog photonFuela to i postignuo.

Stoga nemojte čovika previše mučit, ako tko želi može nastaviti gdje je on stao i sam raditi neke varijacije.

Vjerojatno će se još netko javiti s nekom drugom vizualnom idejom, pa ćemo vidjeti kako će se na kraju sve to razviti.

Ups, vidim da me je photonFUEL pretekao u međuvremenu.

meni je i prvi prijedlog djelovao pretrpano Smijeh
17 godina
neaktivan

Evo mog prijedloga. Naziv Cro4Life me nekako inspiriralo da ga nacrtam kao što bi ga dijete nacrtalo. Neznam da li ti se pristup dopada. No za sada imam samo to. Pokušat ću možda neki sofisticiraniji pristup za drugi put. Enjoy.

2

prvo što mi je palo na pamet prvo što mi je palo na pamet
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.7.2008 1:41 (manic).
17 godina
neaktivan

Evo i moje ideje, onak nabrzinu Namigiva

Naravno koncept se da dodatno razraditi.

CRO - kao neki kockasti font

4 - kao molekula

life - osvježavajuće zeleno i razigrano

Sve skupa crtano rukom u paintu za jedinstveni 'štih' Belji se

3

Cro4life logo Cro4life logo
17 godina
neaktivan
AENIMA kaže...

Evo mog prijedloga. Naziv Cro4Life me nekako inspiriralo da ga nacrtam kao što bi ga dijete na crtalo. Neznam da li ti se pristup dopada. No za sada imam samo to. Pokušat ću možda neki sofisticiraniji pristup za drugi put. Enjoy.

Meni se osobno sviđa što ovaj prijedlog ima dosta života, prirode na sebi, dakle naglasak je stavljen ujednčeno i na "Life", i na "Cro".
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2008 17:31 (manic).
17 godina

Ljudi, jeste zbilja genijalni.

Dok se treba igrati sa tekstom, ja sam tu, dok se treba igrati sa ikonama, vi ste tu.

Svaka čast!

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Evo i moje ideje, onak nabrzinu Namigiva

Naravno koncept se da dodatno razraditi.

CRO - kao neki kockasti font

4 - kao molekula

life - osvježavajuće zeleno i razigrano

Sve skupa crtano rukom u paintu za jedinstveni 'štih' Belji se

Simpa koncept.
Čini se da ćemo do sljedećeg tjedna imati dosta zanimljivih prijedloga
17 godina
neaktivan
AENIMA kaže...

Evo mog prijedloga. Naziv Cro4Life me nekako inspiriralo da ga nacrtam kao što bi ga dijete nacrtalo. Neznam da li ti se pristup dopada. No za sada imam samo to. Pokušat ću možda neki sofisticiraniji pristup za drugi put. Enjoy.

Uuuu, ovo je odlično. Ja glasam za to :)
17 godina
neaktivan
kompotko kaže...
AENIMA kaže...

Uuuu, ovo je odlično. Ja glasam za to :)
Ne smiješ još glasovat :), tek kada prođe rok za predaju. Za sada je dozvoljeno samo komentirati. 
To je zato da bi se pružila jednaka šansa svim prijedlozima, bez obzira na to kada su predani.
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2008 17:47 (manic).
17 godina
neaktivan

baš ste me zarazili

4

17 godina
neaktivan
photonFUEL kaže...

Ovo je najbolje. Zeleno slovo na kraju i malo veća buba na njemu. Ne mijenjaj više ništa.Smijeh
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 475/920; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
17 godina
neaktivan

Evo dva nova rješenja. Sofisticiranija. Mislim da font paše tematici. Plava boja i valovi simboliziraju naravno vodu kao izvor života, a za šahovnicu, mislim da ne treba opis. izostavio sam bubu jer mislim da se uz ovaj koncept nikako nebi uklapala.

I to je to...

5

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.7.2008 1:43 (manic).
17 godina
neaktivan

moram priznati da mi se sviđa. jednostavno je i ne treba tu puno mudrovati.

17 godina
neaktivan

Mislim da mi se varijanta sa valovim u pozadini i šahovnicom na sredini donje crte najviše sviđa od mojih radova.No offence, ali ovo prije što je uploadano meni je podosta kičasto. No hard feelings.

17 godina
neaktivan
AENIMA kaže...

Mislim da mi se varijanta sa valovim u pozadini i šahovnicom na sredini donje crte najviše sviđa od mojih radova.No offence, ali ovo prije što je uploadano meni je podosta kičasto. No hard feelings.

ma ne, ali krenuli su svi u tom smjeru :)
17 godina
neaktivan

Nemojte me sad odmah svi popljuvat sto ne znam, ali gdje ce taj logo stajat?

Edit: Ovaj mi se jako svidja http://fah-web.stanford.edu/cgi-bin/main.py?qtype=teampage&teamnum=24

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2008 18:39 (Assassin).
17 godina
protjeran

Pretpostavljam na vrhu stranice...

Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
17 godina
neaktivan
manic kaže...
Ne smiješ još glasovat :), tek kada prođe rok za predaju. Za sada je dozvoljeno samo komentirati. 
To je zato da bi se pružila jednaka šansa svim prijedlozima, bez obzira na to kada su predani.
 Pardon :)

Uglavnom, taj mi je zasad najbolji. :)
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...

Nemojte me sad odmah svi popljuvat sto ne znam, ali gdje ce taj logo stajat?

Edit: Ovaj mi se jako svidja http://fah-web.stanford.edu/cgi-bin/main.py?qtype=teampage&teamnum=24

Stajati će na statistici tima, dalje na web stranici tima kada se napravi. Isto tako će ljudi moći taj logo skinuti i namjestiti da im se prikazuju u klijentu, može se koristiti za promociju tima na različitim web mjestima itd..
17 godina
neaktivan
HappyD kaže...

Pretpostavljam na vrhu stranice...

Da nasao sam sad! Jos nesto, gdje se mogu naci podaci za nas tim, koji su clanovi, koliko je tko napravio itd...?
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice