Pomoć u vezi cure i prijatelja zaključana tema

poruka: 22
|
čitano: 7.410
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pomoć u vezi cure i prijatelja

Ovako,imam problem koji stvarno nemogu sam riješiti i trebo bih nečiju pomoć. Ovako,ja imam curu koja se jako sviđa mom prijatelju i sam mi je prizno da ju voli,i ja se stvarno neljutim na njega,al kako da ja budem s njom kad ja znam da on nju voli? Super mi je prijatelj a i ona je super kao osoba i sad,šta raditi? Kako da ja budem s njom kad znam da je on zbog toga tužan pa čak i plače (prizno mi)... Šta da kažem,napravim? Ne želim da zbog cure izgubim prijatelja,a ni curu zbog prijatelja koji nije uspio što se tiče nje,jer krenuli smo u isto vrijeme za njom..kad smo išli u grad rekli smo ovako: "ko prvi zgrabi njegova" i ja ju "zgrabio" al on ju još voli a ja nezz šta da mu kažem il šta da napravim,neko savjet?

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
16 godina
neaktivan

Pa volim i ja Nikolinu Pišek pa ne znači da će njen dečko prekinit s njom da bi ona bila samnom...

Reci prijatelju da si nađe drugu curu i gotovo, nemaš ti šta prekidat sa curom jel se ona sviđa tvom prijatelju.

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
15 godina
neaktivan

Pucaj frendu u koljeno i nastavi furat sa curom{#}

Jbt. u sta se ovo pretvara...

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 伊凡992...
15 godina
Re: Pomoć u vezi cure i prijatelja
filipvk1000 kaže...

Ovako,imam problem koji stvarno nemogu sam riješiti i trebo bih nečiju pomoć. Ovako,ja imam curu koja se jako sviđa mom prijatelju i sam mi je prizno da ju voli,i ja se stvarno neljutim na njega,al kako da ja budem s njom kad ja znam da on nju voli? Super mi je prijatelj a i ona je super kao osoba i sad,šta raditi? Kako da ja budem s njom kad znam da je on zbog toga tužan pa čak i plače (prizno mi)... Šta da kažem,napravim? Ne želim da zbog cure izgubim prijatelja,a ni curu zbog prijatelja koji nije uspio što se tiče nje,jer krenuli smo u isto vrijeme za njom..kad smo išli u grad rekli smo ovako: "ko prvi zgrabi njegova" i ja ju "zgrabio" al on ju još voli a ja nezz šta da mu kažem il šta da napravim,neko savjet?

Thresome?{#}

Stručnjak za odmaganje...
16 godina
neaktivan

Vidim temu, zainteresira me, uđem u temu i vidim da je pokretač teme

i njegov uvodni post stavljen na ignore.

Kliknem na naslov, otkrijem post, pročitam i uredno vratim na ignore.

Tako mi i treba kad ne vjerujem sam sebi.

{#}

It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
15 godina
neaktivan

Problem je što ona njega ne doživljava ni 5%,a ja to njemu nemogu utulit u glavu. Pito ju za vezu preda mnom (preko fejsa,ne usudi se ovako),i dobio je što ja zovem indirektni odyeb,što znaći rekla mu je da ne želi jer prijatelji us,dugo se znaju bla bla,a ja njemu nemogu objasnit da kad cura kaže ne da je to ne,da ide dalje i traži novu..

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
13 godina
neaktivan

Kao prvo, sviđa li se tvojoj curi taj tvoj prijatelj? Ako ne, nema se tu šta dalje pričat.

13 godina
neaktivan

stari što on ima plakati oko cure -.-

protupitanje: Što bi bilo kad bi ta cura bila sa njime, a ona se tebi sviđa?

Ako se mene pita: hebeš curu, curu uvijek možeš imati, a dobrog prijatelja rijetko da češ u životu naći.

15 godina

Vrlo jednostavno, pitat ces prijateljicu da li joj se on sviđa, ako ti kaže da je to znaci da ti tu nažalost nemaš šta radit i prenesi mu vijest. Ako ti kaže da nije razmišljala o nićemu osim prijateljstva s njime onda ćeš mu to prenijet i ti pokušat bit s njom. On ako ima iole mozga će bit racjonalan i nece se ljutit na tebe što si u vezi s njom kad zna da on tu ionako ne može ništa. Jer manje ce mu bit bolno vidit je s tobom nego nekim drugim papkom koji ce vam se ubacit i onda ce te vi spušit obojca i plakat jedan drugome na rame.

Good luck, truth might be painfull ;)

EDIT: izvinjavam se na ne-citanju. Ako si je ti vec ugrabio onda ti je prijatelj budala kad se ljuti. Meni je prijatelj hodao s curom koja mi se sviđala ni više ni  manje nego 6 mjeseci. Nisam nikad bio ljut na njega jer sam znao da cak ako je on od_ebe ona opet nece bit s menom. E onda bi tek on imao razlog da bude ljut na mene.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 23:03 (athlon64).
18 godina

Filip, tek ti je 14 godina, ne drami.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
14 godina
neaktivan
Niti ju možeš prisiliti da ga voli, niti ima ikakav dobar razlog da bi to uopće išao napraviti. Reci prijatelju da skupi muda, poštuje dogovor, i nastavi dalje.
The world is your playground.
15 godina
filipvk1000 kaže...

Problem je što ona njega ne doživljava ni 5%,a ja to njemu nemogu utulit u glavu. Pito ju za vezu preda mnom (preko fejsa,ne usudi se ovako),i dobio je što ja zovem indirektni odyeb,što znaći rekla mu je da ne želi jer prijatelji us,dugo se znaju bla bla,a ja njemu nemogu objasnit da kad cura kaže ne da je to ne,da ide dalje i traži novu..

Pa ženska ga friendzone-a i on tu ništa ne može napravit. Neka se nauci nosit sa osjecajima i utuvi si u glavu da ce ga proc i da se treba prestat ponasat ko curica i tebe za_ebavat.

15 godina
neaktivan

mozda tvoj prijatelj nije cuo za lobstertube.com ? 

15 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...

Kao prvo, sviđa li se tvojoj curi taj tvoj prijatelj? Ako ne, nema se tu šta dalje pričat.

Pa ne,rekla je da nikad nebi bila s njim.

Ajze kaže...

stari što on ima plakati oko cure -.-

protupitanje: Što bi bilo kad bi ta cura bila sa njime, a ona se tebi sviđa?

Ako se mene pita: hebeš curu, curu uvijek možeš imati, a dobrog prijatelja rijetko da češ u životu naći.

Pa da je on s njom a meni se ona sviđa,pa hmm,meni se ne sviđa cura nikad kao "volim ju" bla bla,nego "treba je" i idem pokušat nešt,ak vidim da ide super,ako ne,ko ju yebe ima ih još,tako da ako nisam s nekom u vezi ni ne volim je jer šta mi vrijedi što ja kako kažu "cepam vene za njom" ako ona mene ne doživljava ni 5%,al on nju voli jer..ma neznam ni ja zašto,ja sam njemu reko da kad vidi da neide da mora odustat,ne samo kod nje nego inače da mora,on kaže ma znam u pravu si al nemogu..

13 godina
Ivan 992 kaže...

Jbt. u sta se ovo pretvara...

U forum.hr  {#}{#}

Isprika radi off-topica, ali morao sam :)))))

Errando discimus...Disce parvo esse contentus....Qualis vita, finis ita
16 godina
neaktivan

HAHAHAa(ovo "a" je malo čisto da mogu postaviti poruku, ostala će biti velika)AHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

HHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHHAHAH

AHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAH

AHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAH

AHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAH

AHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAH

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 23:08 (4ucker).
15 godina
filipvk1000 kaže...
on kaže ma znam u pravu si al nemogu..

Slušaj, daj mu malo vremena, teško je bit racjonalan u njegovom stanju, objasni mu da ce ga proc i da preživi jos jedno 15 dana i eto ga.

15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
filipvk1000 kaže...

Slušaj, daj mu malo vremena, teško je bit racjonalan u njegovom stanju, objasni mu da ce ga proc i da preživi jos jedno 15 dana i eto ga.

Ja i on smo danas pričali i reko sam mu da sam sebi kaže "ma bmk za nju,naći ću drugu",i kaže on da to pali,al čim ju vidi izgubi se,nezna šta će,sretan bude čim ju vidi a odma tužan čim vidi da nemože bit njegova..

Uf,da bar 15 dana,al ona je stalno tu,nije odavdje nego malo dalje koji kilometar i onda ona dođe i njena sestra nekad i njezini i ugl. i stalno se viđamo svi,a uskoro će rođendan slavit njena sestra di ćemo biti ja moj prijatelj i moja cura i još par njih,opet zajedno svi,a on nemože ništa s njom...i zbog toga mi je krivo,mislim je mi cura i to,al opet on mi je super prijatelj..al ko što vi kažete,neće se ljutit na mene radi cure (bar se nadam)..

15 godina
filipvk1000 kaže...
athlon64 kaže...
filipvk1000 kaže...

Ja i on smo danas pričali i reko sam mu da sam sebi kaže "ma bmk za nju,naći ću drugu",i kaže on da to pali,al čim ju vidi izgubi se,nezna šta će,sretan bude čim ju vidi a odma tužan čim vidi da nemože bit njegova..

Uf,da bar 15 dana,al ona je stalno tu,nije odavdje nego malo dalje koji kilometar i onda ona dođe i njena sestra nekad i njezini i ugl. i stalno se viđamo svi,a uskoro će rođendan slavit njena sestra di ćemo biti ja moj prijatelj i moja cura i još par njih,opet zajedno svi,a on nemože ništa s njom...i zbog toga mi je krivo,mislim je mi cura i to,al opet on mi je super prijatelj..al ko što vi kažete,neće se ljutit na mene radi cure (bar se nadam)..

Nema velike filozofije, on svoje probleme mora rijesit sam sa sobom i ti mu tu ne mozes pomoc. Ako ti je dobar prijatelj racjonalna strana mozga ce mu rec da se ne ljuti na tebe. A to sta ce on plakat u kutu doma je druga stvar. Ti mu tu stvarno ne mozes pomoc. Objasni mu tu i reci mu da te prestane zaebavat jer bi mu napravia sta mozes da mozes ista, al ne mozes. Sta oce unistit tebi vezu da je onda obojca morate gledat sa nekim 3. ? Makes a lot of sense. 

17 godina
neaktivan

Ok znaci igleda trebamo hitno otvaranje sekcije Ljubavni i seksusalni problemi . Ukoliko vam prijatelj hoce je*at zensku, zelite orgijati ili nesto slicno napisete i ljudi vam izadju u susret . 

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
16 godina
neaktivan

Koji je vama *urac djeco... pa ja sa 14 godina nisam htio cuti za zensko... samo da mi je bilo ici van s frendovima napucavat loptu {#} one fore poljubac u obraz i poneko pismo sto dobijes (tak je to u moje vrijeme nekak islo u osnovnoj {#}) bolio te đon za to...  a vi dns sa 14 godina pravite sapunice oko toga i mislite da obojica volite istu osobu... ja mislim da ipak samo razmisljate donjom glavom ......

17 godina
odjavljen

Frend ti je papak... Kaj bi ti sad trebao napravit oko toga? Šta bi bilo da jednog dana imaš ženu i kolega ti kaže da ju voli? 

EDIT: 14 god? Zaboravio ovo što sam napisao...

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 8:25 (Kordy).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice