Pomoc pri dijeti

poruka: 45
|
čitano: 16.349
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Pomoc pri dijeti
pitanje

ae zanima me kako najlakse izgubiti par kila. Preporucite mi ali samo oni koji su to isprobali.,neku vrstu dijete. da je probam. u ovih tjedan dana. Inace skoro svaki dan trcim,dokle mogu.

ae samo nemojte pisat gluposti.,treba mi nesto sto ce djelovati=) samo pisite savjete i prijedloge

16 godina
neaktivan
Pomoc pri dijeti

Jedi manje ugljikohidrata (kruh pogotovo).

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4 Intel Core2Duo E6600, Intel DG965WH, 2x 2GB PQI DDR2 800MHz, Gainward HD4870 Golden Sample, Seagate 320GB i 500GB, Coolermaster CM-690, Raptoxx 750W Windows Vista Ultimate Service Pack 1 32-bit Windows 7 Ultimate Build 7077
17 godina
Pomoc pri dijeti

Ovak, prehrana ti nema bas puno veze, dijete ti samo unistavaju organizam, nema smisla biti na dijeti ako ne mislis vijezbati, pij puno vode, ne preskaci dorucak(jedi voce po mogucnosti), na dan 100 trbusnjaka, 20 sklekova i 20 cucnjeva, i bezi po vani ako ti se da, umjerena hrana i ovo bi ti trebalo biti dosta

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
neaktivan
Pomoc pri dijeti

pošto sam cijelu osnovnu školu imao problema s kilažom i to velikih (u 7.r. 99 kg)

bio sam na dijetama koje su mi govorili doktori ali nisu pomagale

zatim sam si sam odredio dijetu bez pijenja sokova i jedenja ikakvih slatkiša i bez večere

i samo po vani cijelo vrijeme skakati i znojiti se ( u mom slučaju igrat košarku)

pa sam tako izgubio 17 kg i narastao 20 cm i sad sam happy

to je moja preporuka

17 godina
RE: Pomoc pri dijeti

ZOMG, WTF???? Pravi bugovac ima tolku škembu da si cipele ne može vidit...

Anyway. ja ti ovo preporučam.

Eh, sada, svaki organizam je drugačiji i drugačije se ponaša, tako da ovako dijeliti savjete preko foruma je podosta nezahvalno.

Inače, što se trčanja tiče, ekipa najčešće radi pogrešku što se zaleti i trči vrlo blizu granica mogućnosti. Trči polagano (da imaš osjećaj da tako možeš unedogled i barem nekih 40 min, idealno 1sat, al sad, opet, kako ti je ugodnije).

I zapamti, bolje manje raditi i postaviti manje ciljeve, pa da dobijš naviku vježbanja, nego tri dana glumit Ramba, odustati i vratit se bildanju škembe.

Ja bih tebe skidao k'o filmove s torrenta
17 godina
neaktivan
Pomoc pri dijeti
prihvaćeno rješenje

pazi na prehranu, ne pij gazirana pića... samo vodu i cjeđene sokove... puno trči, znoji se, jedi manje kruha po mogućnosti više crnog i kile će se smanjivati svakim danom...

Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.4.2009 22:40 (leo_819).
17 godina
neaktivan
autorov komentar

I zapamti, bolje manje raditi i postaviti manje ciljeve, pa da dobijš naviku vježbanja, nego tri dana glumit Ramba, odustati i vratit se bildanju škembe.

bas to! totalna istina! Zahvaljujem se svima na savjetima. To cu tocno i uradit. Jesti sto vise voca,preskakat vecere,jesti manje kruha ( sto manje po mogucnosti).

Pogledat cu jos par savjeta kao nasao sam da treba piti svaki dan limunade.i to sto vise. da te to zasiti.,na neki nacin skida 'kile' a i zdravo je ako zelim svaki dan trcat.

naravno svaki dan napravim 200 trbusnjaka i dizem oko stotinjak puta utege od 6 kg. sto i nije puno.

jos jednom.,thnx svima. nadam se da cu u roku od mjesec dana malo si uljepsat tijelo=) malo prije ljeta.,eto to mi je jedina zelja xD

17 godina
Pomoc pri dijeti

Evo mozda ti ja pomognem.

Ja sam imao 115 kg i smrsao sam na 90 i sada mi je super....

Nisam koristio nikakve specijalne dijete ali jesam pazio na ishranu. Najvaznije je da smanjis unos kruha i drugih ugljikohidrata i naravno masnocu ali pazi dnevna ishrana bi trebala da sadrzi od 20 - 30% masnoca da ti ne bi oslabio imunitet jer masti uticu na limfni sistem. Budi pazljiv sa masnocama zivotinjskog porijekla, ja sam njih skoro skroz bio izbacio ali uzimao sam masnoce biljnog porijekla, najbolje ti je maslinovo ulje. Sada fazon je sto sam u pocetku cesto znao dobiti bukvalno napade gladi i bilo je trenutaka kada sam mogao da pojedem citav kruh i fazon kod takvih slucajeva je jesti meso koje nije masno(riblji fileti, piletina-bijelo meso......), a ne ugljikohidrate. Kolace, cokolade, sladolede i sl. totalno da izbacis ili ako bas ne mozes, uzimati veoma rijetko. Chips i sl. grickalice niposto, to ti je najgore. Najbolja zamjena za kruh ti je riza jer ima vlakana pa se brze svari ili krompiri.

Eh sada nista od ovog ne bi imalo velikog efekta da se ja nisam poceo intenzivnije kretati. Posto sam student poceo sam na faks ici pjeske (jedno 30 min u jednom pravcu), a nikako autom i to mi je znatno pomoglo. Trcanje je dobro ali brzo se umoris a 30 min trcanja ti je isto kao i jedno 45 min malo brzeg hodanja u gubitku kalorija tako da ti ja preporucujem brze hodanje.

Ja sada jedem kao lav ali sam si nabavio cuku i svaki dan idem sa njim u setnju i odrzavam ovu tezinu vec dvije godine na fazon hodanja.

Preporucujem ti i svako vece da odradis jedno 100 trbusnjaka i barem 20-ak sklekova ako mozes. Ja to nisam praktikovao dok sam mrsao pa mi je koza ostala malo labavija pogotovo na stomacnom dijelu. To sam uspio popraviti sa teretanom ali bilo bi bolje da sam radio istovremeno dok sam gubio kilazu.....

Nadam se da sam bio od pomoci......

To da trebas piti dosta limunade ima istine ali pazi se limunada zna gadno da razrijedi krvnu sliku i da utice na jetru zato bolje izbjegavaj......

Kada krenu kupine uskoro njih trebas uzimati u vecoj kolicini jer one su dobre u skidanju unutrasnjih masnoca.....

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.4.2009 22:51 (Dr. Vicko).
17 godina
Aki kaže...

Ovak, prehrana ti nema bas puno veze, dijete ti samo unistavaju organizam, nema smisla biti na dijeti ako ne mislis vijezbati, pij puno vode, ne preskaci dorucak(jedi voce po mogucnosti), na dan 100 trbusnjaka, 20 sklekova i 20 cucnjeva, i bezi po vani ako ti se da, umjerena hrana i ovo bi ti trebalo biti dosta

Ja se s ovim slažem, eventualno ako nisi gladan preskoči večeru.
Glup si koliko si glup. Bolje 5 minuta ispast da si glup, nego cijeli život živjeti kao budala.
17 godina
Pomoc pri dijeti

ja se nisam opterecivao prehranom, svakodnevno 2-3 sata kardio vjezbanja i kile cure bez greske, za 2 mjeseca skinuo 7 kg

Gigabyte GA-8I945P-G, Intel Pentium 4 531 @ 3000 MHz, 3GB RAM, NVIDIA GeForce 7600 GT , 22T33-H-ES - 20 inches, Vista Ult SP1
17 godina
neaktivan
Pomoc pri dijeti

@ autor teme...

Pa vidiš, trebao si nam barem reći koliko si visok i koliko imaš kg. Možda imaš normalan TTI(Tjelesni težinski indeks)

tjelesna težina (kg)

tjelesna visina² (m)

Npr ja imam 1,92m visinu a 82Kg težinu,  i dobijem TTI=22.2

Ovdje možeš to izračunati najlakše. Na lijevoj strani stoje kategorije BMI-a

No za smršavjeti najjednostavnije rečeno

• puno tekućine
  • vježbanje, fizički napor
  • češći i oskudniji obroci a ne prejedanje u dva navrata dnevno
  • navečer što manje jesti
Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
17 godina
protjeran
divines kaže...

ae zanima me kako najlakse izgubiti par kila. Preporucite mi ali samo oni koji su to isprobali.,neku vrstu dijete. da je probam. u ovih tjedan dana. Inace skoro svaki dan trcim,dokle mogu.

ae samo nemojte pisat gluposti.,treba mi nesto sto ce djelovati=) samo pisite savjete i prijedloge

Trebas jesti puno cokolade i masti da bi izgubio par kila.Tako kaze moja debela profesorica iz hrvatskog jezika.Izlanuo se
HD 2400pro 256mb,1.81GHz,768mb of ram. http://www.youtube.com/user/UKURR
17 godina
neaktivan
autorov komentar
Bellatrix kaže...

@ autor teme...

Pa vidiš, trebao si nam barem reći koliko si visok i koliko imaš kg. Možda imaš normalan TTI(Tjelesni težinski indeks)

tjelesna težina (kg)

tjelesna visina² (m)

• puno tekućine
 visok sam 1,93m a imam 85 kg. izaslo mi je isto tako 22 tog TTI. sad cete mi reci da je to normalna tezina.,sto logicki i je.ja nisam 'debel'. ali opet jbt imam i nesto sala i strukove. to mi je najgore. e sad.,treba mi vas savjet. dal da furam dijetu ili samo trebam PUNO vise trcat,radit trbusnjaka itd.
17 godina
neaktivan
divines kaže...
Bellatrix kaže...

@ autor teme...

tjelesna težina (kg)

tjelesna visina² (m)

• puno tekućine
 visok sam 1,93m a imam 85 kg. izaslo mi je isto tako 22 tog TTI. sad cete mi reci da je to normalna tezina.,sto logicki i je.ja nisam 'debel'. ali opet jbt imam i nesto sala i strukove. to mi je najgore. e sad.,treba mi vas savjet. dal da furam dijetu ili samo trebam PUNO vise trcat,radit trbusnjaka itd.
 Ma nisi žensko da furaš neke dijete!Smijeh
Malo vježbanja i to je to.
Ja sam ljetos u 5mj imao 92kg a sad imam 10kg manje. Nisam ni tada s 92kg bio debel niti nezadovoljan s svojom težinom jer sam podosta mišićave građeCool
Sad sam također zadovoljan, ali ja bih ipak volio oko 84-85 kg.Smijeh
Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
16 godina
neaktivan
Pomoc pri dijeti

Nemoj jest kada prodje 20h.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
17 godina
neaktivan
autorov komentar

da to je jedno od najvaznijeg dijela. ma i to sto kazes. necu bas na neku 'dijetu'. pazit cu da ne jedem poslije 20h. i tijekom dana samo 2 obroka naravno i puno vocai tekucine. eto svaki dan nastojim trcat i readit vjezbe doma. pa cemo vidjet di cu dogurat

17 godina
divines kaže...

da to je jedno od najvaznijeg dijela. ma i to sto kazes. necu bas na neku 'dijetu'. pazit cu da ne jedem poslije 20h. i tijekom dana samo 2 obroka naravno i puno vocai tekucine. eto svaki dan nastojim trcat i readit vjezbe doma. pa cemo vidjet di cu dogurat

-greška je u tekućini... VODA je osnova masnoća (i ostalih tkiva svih živih bića... i mrtvih u nekoj mejri.)
-prestani piti vodu i kile idu dolje, je nepijem (vodu) već nekoliko tjedana, i sa 137kg sam pao na 24.5 tako da sad moram koristiti ronilačke cipele (olovne) za vjetrovitog vremena....
(kažu da i smijeh pomaže... bar malo) Osmijeh
C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
autorov komentar

hahaha xD

16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

@ autor teme...

tjelesna težina (kg)

tjelesna visina² (m)

• puno tekućine
 Čovječe ja sam uvijek išao za koliko visok toliko kila, znači ja sa 195cm moram imati 95-100 kila (imam 97). Po ovome sam pretilo, pa kako bi igrao košarku sa 80 kila Osmijeh
Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4 Intel Core2Duo E6600, Intel DG965WH, 2x 2GB PQI DDR2 800MHz, Gainward HD4870 Golden Sample, Seagate 320GB i 500GB, Coolermaster CM-690, Raptoxx 750W Windows Vista Ultimate Service Pack 1 32-bit Windows 7 Ultimate Build 7077
17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...
Bellatrix kaže...

@ autor teme...

tjelesna težina (kg)

tjelesna visina² (m)

• puno tekućine
 Čovječe ja sam uvijek išao za koliko visok toliko kila, znači ja sa 195cm moram imati 95-100 kila (imam 97). Po ovome sam pretilo, pa kako bi igrao košarku sa 80 kila Osmijeh
hehe, pa mogao bi više skočiti u vis s 80 kg nego 97 Smijeh
Znam po sebi. Al nemora sad to značit da si debel, zavisi kako imaš mišiće i kosti. Ja sam isto rekao da sam imao 92kg a opet nisam bio debel.
Moj jedan frend je visok 205cm i ima 105kg a košarkaš je. Dakle nije debel.
Tu se gleda snaga i mišićavost prvenstveno, naravno za muške kod žena je drugačije. Rijetko ćeš vidit nabildanu žensku.
16 godina
neaktivan

To i ja kažem, imam 97kg mišične mase. Sada dosta visoko skačem zbog razvijenih skočnih zglobova, a dodatna kilaža je dobra za guranje po košem, a loša ako se zatrčim ne mogu stati (jednom sam pokupio sudca). Inače ne smeta mi kada vozim bicikl (XC-om se bavim isto), ali ipak biciklisti imaju po 60-ak kila.

17 godina
neaktivan
Pomoc pri dijeti

Eh da, uvijek je u ekipi dobro imati tako nekoga ko može malo "razgurati" ispod koša i napraviti mjesta za postizanje koša.

Eto sad vidite da ponekad poveći kilogrami mogu dobro doći, nisu uvijek nepotrebni.Osmijeh

Ali teško je onome ko se aktivno bavi sportom ili trči dobiti na kilogramima i udebljati se. Zato treba uvijek nastojati održavati tjelesnu kondiciju. Bilo sportom bilo nekim fizičkim radom. Uglavnom bitno je da se kalorije troše onoliko koliko se unose.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2009 17:12 (Bellatrix).
17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

@ autor teme...

tjelesna težina (kg)

tjelesna visina² (m)

• puno tekućine
 ja mislio da si ti žensko po slici 
I7 965 @5.1 , ASUS RAMPAGE II EXTREME , Dominator 12 gb DDR3 1600mhz , EVGA GTX295 & ASUS GTX 295 , HX1000W , WD1000BE X2 ,Coolermaster 932 HAF + monitor u boji .
18 godina
neaktivan
Pomoc pri dijeti

Ma nikakave dijete za muske na visinu 1.90 m ako nemaju preko 100 kila!

Samo se treba drzat one - vise seksa manje keksa i kilogrami ce sami otici ...a za to se uvijek ima volje i nikada ne dosadi! :D

17 godina
neaktivan
Pomoc pri dijeti

HA HA ovo još nisam čuo nigdje pa čovječe imaš 2 metra i 85kila kud ćeš bolje da imaš i 90 bilo bi dobro ha ha ha

17 godina
neaktivan
c0x0x kaže...
Bellatrix kaže...

@ autor teme...

tjelesna težina (kg)

tjelesna visina² (m)

• puno tekućine
 a ja sam Jessica Alba  SmijehSmijehSmijehSmijehSmijeh
18 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
c0x0x kaže...
Bellatrix kaže...

@ autor teme...

tjelesna težina (kg)

tjelesna visina² (m)

• puno tekućine
 Ma ne lazi! Ti si nova Vanessa! ...Prava Jessica Alba vjezba "dijetu" ovdje samnom... Cool
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2009 18:01 (Luka).
17 godina
neaktivan
Luka kaže...
leo_819 kaže...
 Ma ne lazi! Ti si nova Vanessa! ...Prava Jessica Alba vjezba "dijetu" ovdje samnom...
 busted Sramim se

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2009 18:02 (leo_819).
18 godina

Ups, otkud ja na Gloria forumu !?

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
18 godina
neaktivan
ferovca1 kaže...

Ups, otkud ja na Gloria forumu !?

Eeeejjjj Ferovco otkrij nam tajnu svoje duge i lijepe dlake, koji šampon koristis?

Jesi cuo/la, najnoviji trac? Provalili su Lea da nije Jessica zapravo, aaaa to je tako cool!
Jel imas ti kakav trac? Dolazis na kavu nama bakicama? Poljubac
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice