Naime ovako, imam PC stari koji je meni konkretno za ništa.Sastoji se od 4gb rama amd athlona 3500+ harda od 80gb i 17" 4:3 monitora . Znam nije nešto međutim da ga hitim u smeće ili se igram majstora pa rastavljam komponente za zabavu odlučih da ako ima kakav čovjek/dečko/familija ili štogod i da nemaju baš nikakav komp pa makar i da igraju solitare na njemu bi ga poklonio . Pa ako imate nekoga ili da znate nekoga da bi pa iako kantu od kompa dali klincu ako bi mu ikako pomogao u ičemu,. Nema jednu bočnu stranicu i trebalo bi ga malo pocistit ali radi ..sporo ali radi. Gore je stavljen win 7 bez service packa 1 inst. ne da mi se skidat 7gb il koliko vec ima pa et ugl otprilike znate kako i šta. Ja se nalazim u Dugom Selu pa još ako ima netko nekog ovdje još bolje.
edit : speccy info
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
svaka čast
Bok,jesi li ga vec poklonio? :)
Otiđi u najbližu osnovnu školu i pokucaj kod ravnatelja škole i reci da želiš poklonit pc i on bude znao kome je potreban, a ovo poklanjanje nekome na forumu 95% šanse da će doć u krive ruke.
Ako želiš baš učinit korisnu stvar napravi tako.
Otiđi u najbližu osnovnu školu i pokucaj kod ravnatelja škole i reci da želiš poklonit pc i on bude znao kome je potreban, a ovo poklanjanje nekome na forumu 95% šanse da će doć u ruke.
Ako želiš baš učinit korisnu stvar napravi tako.
Tako je, evo jedan sa 0 dana članstva na forumu se već javio. Vjerojatno nečiji dvostruki account.
Tako je, evo jedan sa 0 dana članstva na forumu se već javio. Vjerojatno nečiji dvostruki account.
Ma u 99% slučajeva ode u krive ruke ako na nepoznato pokloniš, možda ta osoba u startu i nema lošu ideju šta napravit sa poklonjenim, no splasne to nakon nekog vremena i obično pogaze obećanje.
Mislim da ima tema za poklanjanje hardvera, a znali su se tamo javljat i dobivat komponente ljudi koji pod moj pc imaju tonu hardvera i umjesto da oni nekom poklone oni se jave da im treba za "prijatelja" a znamo na kraju gdje to završi.
Nedavno sam pročitao na forumu gdje neko poklanja ako se ne varam vodeno hlađenje, a onaj ko je dobio vodeno obećao poklonit svoje jeftinije zračno hlađenje nekom sa foruma kome treba, a na kraju pojeo vuk magare, ako se varam nek neko ispravi.
To ti je ovaj Stjepkov "frend" Najbrži
Ima se za 1080Ti a nema za vodeno
Update : Komp ide jednoj familiji sa petero djece ,naknadno jos kupljena tipkovnica i mis da je sve u nekom kompletu