Jeli moguce kako pojacati zvuk iznad limita na win7? jeli ima kakav program, imam slusalice pa je sve jako tiho!
Pojacati zvuk preko limita
- poruka: 5
- |
- čitano: 17.714
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jeli moguce kako pojacati zvuk iznad limita na win7? jeli ima kakav program, imam slusalice pa je sve jako tiho!
Ako si pojačao do kraja u Windowsima, onda je to maximum! Preostaje ti jedino da pojačaš i na slušalicama, mora imati neko dugme ili kolutić. U suprotnom, moguće je da su ti sluašlice pokvarene!?
Ako si pojačao do kraja u Windowsima, onda je to maximum! Preostaje ti jedino da pojačaš i na slušalicama, mora imati neko dugme ili kolutić. U suprotnom, moguće je da su ti sluašlice pokvarene!?
sve je na maxu ali mi je tiho (prije sam imo na zvucnicima prikljuceno, pa sam naviko da bude glasno) a sad su mi se pokvarili... pa mi treba privremeno rjesenje
nasao rijesenje! pod sound opcijama od slusalica u control panelu sam otisao enchaments (nest tak) i onaj zadnji stavio kvacicu i zvuk je malo jaci