LUX ispričavan se malo sam te krivo shvatio, i ja sam naravno protiv smanjivanja kazni....protiv divljanja....
te treba donit zakone koji ce mislit umjesto "mladih" ( u glavi ) vozača....nisam najbolje upucen u sve ali onaj zakon o dozvoljenoj konjskoj snazi za vozače početnike je potpuno imbecilan. Kao prvo nije provodiv, kao drugo ne provodi se (e ovo je vec iz iskustva). Iman prijatelja i ne govorin sad subjektivno o njemu jer mi je prijatelj....Imaju samo jedno auto u obitelji (što je postalo iznad prosječna imovinsko stanje) i to auto je staro ali ima 120 KS...i on ga ne smije vozit a treba mu da otiđe u Split za posao i tako...on je digao kredit i kupio nekakvog Clia sa manje snage, koji začudo ide čak brže od tog Scorpia....on se kupa u dugovima zato što iako je platio 5000 kn vozački ne smije vozit jedino auto koje ima....kad ga je policija zaustavila jedan put da se vozi u njemu jer mora ima posao i nabila mu je kaznu on je sam pita hoče li se policajac minjat s njime za auto jer on nema drugo...
Svaka sriča je da može otplačivat taj "novi auto" inaće ja ne znam što bi s njime bilo.......
Ovo vuče još veće probleme, a sve objašnjava naš balkanski mentalitet.....
Svi problemi u državi su zbog toga što smo svi zatucani od reda ali štaš nemam volje a ni status(!!!!!) kritizirat nas Balkance....