Paravinja priznao da je ubio Antoniju Bilić! zaključana tema

poruka: 13
|
čitano: 2.252
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Paravinja priznao da je ubio Antoniju Bilić!

DRAGAN PARAVINJA uhićen je danas u Donjim Srđevićima. Najprije je tvrdio da nema veze s nestankom 17-godišnje Antonije Bilić, a zatim se slomio i priznao da ju je ubio.

Direktor policije RS Gojko Vasić rekao je na izvanrednoj press konferenciji u 22 sata da se mora potvrditi iskaz Paravinje te da policija ima određene detalje u vezi sa slučajem. "Sutra tijekom dana trebali bismo znati je li njegovo priznanje iskreno ili lažno", rekao je Vasić dodavši kako se najvjerojatnije radi o kaznenom djelu ubojstva.

Zamjenik glavnog ravnatelja policije RH Miljan Brkić je kazao kako im je Paravinja priznao da je tijelo odbacio na jednu lokaciju, no zbog osjetljivosti istrage i zbog obitelji nije želio otkriti lokaciju. Također kao i Vasić dodao je da ne može iznositi više detalja jer se prvo mora potvrditi istinitost Paravinjinog iskaza. "Sutra krećemo s potragom za tijelom. U slučaju pronalaska tijela javnost će biti obaviještena", dodao je Brkić.

Izvor: Index.hr

16 godina

Mislim da bi trebali ostavit ovakve ružne teme van ovog foruma. Ionako su ih pune sve stranice pa nemora i ova.

Ovdje dodjem da čitam nešto drugo osim ubojstava,samoubojstava,silovanja...

BTW...Nema se tu šta reć nego da lika treba pustit Adebisiju,Bičeru i ostalima neka mu sude.

16 godina
neaktivan

Čin je za svaku osudu, ali ovoj vijesti nije mijesto na bug-u

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2011 0:42 (cuspajz).
17 godina

Moje razmiišljanje oko ovoga je drugačije:

Čovjek je rekao da ni pod koju cijenu ne želi u Srbiju, znamo koja je mjesta spominjao kroz ono "oproštajno pismo", tako kad ga je policija uhvatila, priznao bi i atentat na Kennedy-a, samo da ga ne vode u Srbiju.

NE kažem da on to nije učinio, ali istu tu stvar su primjetili i istražitelji, tako da mu pola stvari ne vjeruju što kaže, pa ni u onoga famoznog "crnog mercedesa s BG registracijom".

Ali ako je to stvarno napravio, nažalost ne postoji kod nas osuda koja bi zadovoljila pravdu za ovako nešto, dobit će makismalanu kaznu, malo će se "izvući" na ludost, i dobit će nekih 20ak godina i pušten će biti za 13-15godina i zdravo!
neznam koliko ste Pratili vijesti u zadnje vrijeme, ali tamo u Bugarskoj (nisam siguran za zemlju ispravite me ako griješim) za napad nožem na dva rukometaša, pd koji je jedan bio naš reprezentativni golman, napadač je dobio doživotni zatvor, a svi umješani od 5 do 20 godina zatvora!

Po našem pravosuđu, takvu kaznu ni Hitleru nebi izrekli!

Otac od Antonije je rekao "neka mu oni sude, a ja ću mu presuditi", neznam koliko je ova izjava uistinu bila teška, i jeli on to rekao samo u afektu, ali se nedam da jest; Taj "čovjek" (ako je on to napravio, onda ga se teško može nazvati čovjekom) im je ubio kčer, zašto da zbog njega se uništi cijela obitelj.

Jednostavno današnje pravosuđe sve više pogoduje ovakvim zločincima, iako ja mislim da bi najidealnija kazna bila da ga se stavi u kavez u neki zološki vrt, ili na trg u Antonijin grad, da svaki dan, prođe pored njega xx000 tisuća ljudi i nek mu pljune u facu!{#}

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
17 godina
neaktivan
Re: Paravinja priznao da je ubio Antoniju Bilić!

Cool

http://androoolog.blogspot.com/
15 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Moje razmiišljanje oko ovoga je drugačije:

Čovjek je rekao da ni pod koju cijenu ne želi u Srbiju, znamo koja je mjesta spominjao kroz ono "oproštajno pismo", tako kad ga je policija uhvatila, priznao bi i atentat na Kennedy-a, samo da ga ne vode u Srbiju.

NE kažem da on to nije učinio, ali istu tu stvar su primjetili i istražitelji, tako da mu pola stvari ne vjeruju što kaže, pa ni u onoga famoznog "crnog mercedesa s BG registracijom".

Ali ako je to stvarno napravio, nažalost ne postoji kod nas osuda koja bi zadovoljila pravdu za ovako nešto, dobit će makismalanu kaznu, malo će se "izvući" na ludost, i dobit će nekih 20ak godina i pušten će biti za 13-15godina i zdravo!
neznam koliko ste Pratili vijesti u zadnje vrijeme, ali tamo u Bugarskoj (nisam siguran za zemlju ispravite me ako griješim) za napad nožem na dva rukometaša, pd koji je jedan bio naš reprezentativni golman, napadač je dobio doživotni zatvor, a svi umješani od 5 do 20 godina zatvora!

Po našem pravosuđu, takvu kaznu ni Hitleru nebi izrekli!

Otac od Antonije je rekao "neka mu oni sude, a ja ću mu presuditi", neznam koliko je ova izjava uistinu bila teška, i jeli on to rekao samo u afektu, ali se nedam da jest; Taj "čovjek" (ako je on to napravio, onda ga se teško može nazvati čovjekom) im je ubio kčer, zašto da zbog njega se uništi cijela obitelj.

Jednostavno današnje pravosuđe sve više pogoduje ovakvim zločincima, iako ja mislim da bi najidealnija kazna bila da ga se stavi u kavez u neki zološki vrt, ili na trg u Antonijin grad, da svaki dan, prođe pored njega xx000 tisuća ljudi i nek mu pljune u facu!{#}

Slažem se u vezi pravosuđa,ali što misliš,di je cura?Ako je nije ubio,zasto bi to rekao?

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
17 godina

Čovjek je očigledno "skrenuo sa pameti" i po pitanju srbije (neznam dali si upoznat sa njegovim pismom) ima čvrsto mišljenje: "tamo ni za živu glavu".

Možda jednostavno hoće da dobije na vremenu prije nego ga osude za sve, jer ga sude 3 države trenutno, i nažalost, još će se u sve to umješati i Europa -.-*

Vjeruj mi , ovakvi će se teško snalaziti i u pravom zatvoru, zato će pokušati što više vremena po sudnicama hodati jer je tamo zaštićen.

Nevjerovatna je ironija; čovjek tako strašno naudi ljudima oko sebe, i onda ga policija čuva kao ličkog medvjeda...

I ono što je meni najčudnije u svemu ovome, kako dovraga djevojčica (!) od 17 godina, navečer ide sama stopirati kamijonđiju{#}

Neke stvari mi nikad neće biti jasne, mislim, možda sam ja glup, ali meni to nikako ne ide u glavu{#}

Dali biste vi jednog dana pustili svoje djete da ide stopirati takve ljude po autocesti?

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
14 godina
neaktivan
meni samo nije jasno kakva smo mi to drzava kada monstrum koji je trazen u bih i sr zbog vise silovanja i pokusaja silovanja kod nas seta ulicom kao slobodan covjek i ubija nasu djecu!
17 godina

I ono najčudnije od svega, za njim je bila raspisana međunarodna tjeralica, a čovjek je RADIO kao prijevoznik i xxx puta prešao granicu, a na prijelazima se sigurno zadržavao kao i svi prijevoznici, kako dovraga nitko nije primjetio međunarodnog kriminalca!?!??!?

17 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Dali biste vi jednog dana pustili svoje djete da ide stopirati takve ljude po autocesti?

Nisu je pustili, pobjegla je sama... :/

http://androoolog.blogspot.com/
15 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Čovjek je očigledno "skrenuo sa pameti" i po pitanju srbije (neznam dali si upoznat sa njegovim pismom) ima čvrsto mišljenje: "tamo ni za živu glavu".

Možda jednostavno hoće da dobije na vremenu prije nego ga osude za sve, jer ga sude 3 države trenutno, i nažalost, još će se u sve to umješati i Europa -.-*

Vjeruj mi , ovakvi će se teško snalaziti i u pravom zatvoru, zato će pokušati što više vremena po sudnicama hodati jer je tamo zaštićen.

Nevjerovatna je ironija; čovjek tako strašno naudi ljudima oko sebe, i onda ga policija čuva kao ličkog medvjeda...

I ono što je meni najčudnije u svemu ovome, kako dovraga djevojčica (!) od 17 godina, navečer ide sama stopirati kamijonđiju{#}

Neke stvari mi nikad neće biti jasne, mislim, možda sam ja glup, ali meni to nikako ne ide u glavu{#}

Sve je to ludo, svakim danom sam sve razočaraniji u ljudski rod... Imam osjećaj da je "ljudskost" jedina stvar koja je od pravijeka unazadovala kod ljudi.

I nisam upoznat s pismom, no ako je to izjavio sigurno nije nevin, da li je riječ o ubojstvu, silovanju, nije bitno... Vjerojatno krade vrijeme, slažem se.

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
17 godina
Šef kaže...
rooswelt1991 kaže...

Nisu je pustili, pobjegla je sama... :/

Možda, nikad nećemo znati...

Ali jesi ikad išao autoputom prema moru na ljeto, pa "stopera" ima na stotine...

Ako ima 100 000 ljudi koji stanu tim ljudima, u nekom periodu od 2-3 godine, od tih 100 000, sigurno ima par ljudi koji su stali iz neke "potrebe" (kako ovo okrtuno zvuči{#})

15 godina

eh... kako bih ja uveo javna pogubljenja za pedofile, silovatelje i ubojice... ili bar privatne projekcije mutilacije za clanove obitelji koji su pogodjeni tragedijom. ozbiljno.

ili ako cemo biti humani, dozivotna. ne 10-ak godina ko sto svi dobiju.

najgoru zamislivu smrt im svima zelim.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice