Paint zoom-pitanje

poruka: 7
|
čitano: 5.571
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Paint zoom-pitanje

ovak zanima me dali je netko od vas ili vaš susjed kupio navedeni proizvod evo i link da vidite: http://www.topshop.com.hr/zracni_kist_bojenje-90479-mm.html?ils=7&irp=5&main=household&pcs=1

i dali to dobro funkcionira....jer si to mislim kupit....pa bi molio da mi kažete svoje mišljenje

15 godina
Paint zoom-pitanje

Ja ti garantiram - bilo što s top-shopa je sranje. Uštedi novac.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
13 godina
neaktivan
Paint zoom-pitanje

a jel ima tak nešto da se kupi jel mi to fkt treba......znam da se može komresorom ali nemam kompresor pa bi htjeo tako nešto da kupim

13 godina
neaktivan
Paint zoom-pitanje

jel bi bilo ipak bolje da nda kupim pravi kompresor i špricu......

15 godina
Re: Paint zoom-pitanje
deus-ex resolution kaže...

jel bi bilo ipak bolje da nda kupim pravi kompresor i špricu......

Definitivno. Osim toga, kompresor uvijek dobro dođe, u više namjena...

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
Paint zoom-pitanje

Moji su doma kupili neki za 700kn u baumaxu, i radi čuda!

Zapravo smo prvo kupili ovo smeće, pa nije radilo, onda je stara to zamjenila za neku tavu....

Uglavnom, kupi kompresor, puno je bolje iskoristiv, a postoji puno načina da ga se iskoristi osim u bojanju.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
neaktivan
Paint zoom-pitanje

zapravo bilo bi bolje da vam kažem za šta mi točno treba i da mi kažete....malo če smješno i glupo zvučati ali bi htjeo da farbam kuću (fasadu)....zato mi treba to......jer mi to dobro jer mi netrebaju skele nego visoke lojtre koje imam....a sad da naručujem skele pa da platim 500-700 kn na dan ili koliko več a treba mi dosta skele pa bi htjeo nekako to olakšat radu a i novcu.....a s valjkama se nebi htjeo zajebavati vani jer imam grubu površinu pa onda s valjnom trebam na jednom mjestu prelazit 10 puta i trošit puno farbe.....xdddd

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2011 17:50 (deus-ex resolution).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice