evo prelagana jedna naravno mozete odma nac na guglu ak neznate koliko vremenskih zona ima rusija?
Deset. Nek postavi dalje ko oće
evo prelagana jedna naravno mozete odma nac na guglu ak neznate koliko vremenskih zona ima rusija?
je aj nek posta ko hoce
Ajde jedno lagano, kad nece nitko, koliko je bio visok Napoleon?
paaa negdje oko metar i pol?
je aj nek posta ko hoce
mislim da nema toliko nego ima 11 ;)
Ajde jedno lagano, kad nece nitko, koliko je bio visok Napoleon?
Negdje sam pročitao 1.68m što uopće nije bilo nisko za ono doba, ali je često slikan kraj njegovih čuvara koji su bili preko 1.80 pa je izgledao kao patuljak kraj njih...
neki kažu 168, neki 169 al dobro recimo da ste tocno pogodili idemo dalje...
nema vas, ajde opet jedna lagana, koja su 4 jahača apokalipse?
ajmo netko nastavi, i btw nije kuga
Mislim da je antikrist,neki jahača ratnih stahota , jahač koji donosi glad na zemlju i smrt , tak nest je.
Osvajač
Rat
Glad
Smrt (valjda je na toga mislio kad je rekao Kuga)
Kuga je onaj jahač koji nosi glad i bolest.
Osvajač
Rat
Glad
Smrt (valjda je na toga mislio kad je rekao Kuga)
je, točan si, ajde nastavi
Da nastavimo s religijom?
Koliko sura ima Kur'an?
Bez googlanja :)
Da nastavimo s religijom?
Koliko sura ima Kur'an?
Bez googlanja :)
jooj, negdje oko 100 i nešto, ako se dobro sjecam
Ajmo malo zaziviti ovu temu. Neka neko postavi pitanje :)
Od čega je umro Jimi Hendrix?
Od čega je umro Jimi Hendrix?
Zbog predoziranja tabletama za spavanje.
Sad moje pitanje: što je bilo prvo kokoš ili jaje?
Zapravo, umro je od gušenja u vlastitoj bljuvotini.
Što se tiče tvog pitanja, jaje.
ja mislim da je kokos, jer kad je Bog stvorio Adema i Havu ( po vasem Adama i Evu) nisu bili tek rodjeni, tako da kad bi se jaje prvo stvorilo, ko bi lezao na njemu da se izleze? i ko bi ga hranio da se izleze? po mojem misljenju je kokos...
ja mislim da je kokos, jer kad je Bog stvorio Adema i Havu ( po vasem Adama i Evu) nisu bili tek rodjeni, tako da kad bi se jaje prvo stvorilo, ko bi lezao na njemu da se izleze? i ko bi ga hranio da se izleze? po mojem misljenju je kokos...
Po mojem mišljenju idem teorijom evolucije, ne biblijom. Dinosauri su postojali prije kokoši, jel? I onu su lijegali jaja, znači, prije je bilo jaje.
Po mojem mišljenju idem teorijom evolucije, ne biblijom. Dinosauri su postojali prije kokoši, jel? I onu su lijegali jaja, znači, prije je bilo jaje.
lol pa nisu kokoši nastale od dinosaura.
lol pa nisu kokoši nastale od dinosaura.
To nisam ni rekal, ja samo kažem da su dinosauri lijegali jaja. Kokoši onda nisu ni postojale... nigdje u pitanju se ne spominje je li prije nastala kokoš ili KOKOŠJE jaje.
Bravo jesi me
To nisam ni rekal, ja samo kažem da su dinosauri lijegali jaja. Kokoši onda nisu ni postojale...
Well, to je opet tvoje - "evoluističko" mišljenje.
I koji je na kraju točan odgovor?
zanimljivo