Online igre, tj. prodaja istih zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 2.144
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
protjeran
Online igre, tj. prodaja istih

Vidim da je zabranjena prodaja SVIH accounta u online igrama osim WOW-a, brdo ljudi, pa i sam, prodajem i kupujem razne accounte, ako me zanima neka igra ja je kupim, nesvidja mi se ja je prodam.

Mene sad zanima ako je zabranjena prodaja svih online acc, kako neko moze prodavati svoj STEAM acc, LOL acc, WOT acc, EVE Online acc ili neki treci acc bez ikakvih problema ovdje na forumu a netko cim stavi oglas odma mu se oglas brise s Foruma/Oglasnik/PC Igre ??

Osobno mrzim Forume koji imaju moderatore koji imaju selektivni pristup, ako te znam ti mozes a ako te neznam ti nemozes ... Clan sam foruma preko 4g i nikad nikog ni za jedan acc ili komponentu koju sam ovdje prodao ili kupio nisam zeznio ili nedajboze ostetio u bilo kojem pogledu (clan sam i na pcekspert forumu preko 6g i s nikim nikad nikakvih problema).

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 16:49 (F1-IVO).
17 godina
neaktivan
Online igre, tj. prodaja istih

Da si pročitao pravila oglasnika bilo bi ti jasnije.

Nova su na snazi od ovog mjeseca.

http://www.bug.hr/forum/topic/pravila-oglasnika/pravila-objavu-oglasa-oglasniku-bol-foruma/139113.aspx

I ovdje pokušavaš sa prodajom i opet kršiš pravila.

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice