Nova igra - Dodaj opis
- poruka: 183
- |
- čitano: 62.168
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
P.S. Zakaj režete tako fotke? hehe
P.S. Zakaj režete tako fotke? hehe
Ne reže ih nitko nego sve ostave u default postavkama, treba samo malo izmjenjati postavke dok sve ne sjedne kako valja.
sve su dobre ali pobjeđuje ova od danny-a...:)
Svaka čast na temi baš je trebala jedna vako dobra i smješna tema...samo naprijed i ja ću kasnije...
Trebali bi napravit internet stranicu pa stavljati gore slike pobjednika ili svih slika (galeriju).
Evo i moj prvi pokusaj.
ps nadam se da znate pjesmu!
a sigurno ne namjerno
Kako je Danny rekao, bilo bi bolje da ovo ide malo sporije.
Da se dogovorimo mozda da se pobjednik bira samo dnevno?
U potpunosti se slažem
fakat teška...
Evo biram Kc-Kb.
Odlična, iako je ova od Zero coola bila odlična, ali Kc-Kbova mi je mrvu bolja.
Pa pucaj dalje.
Nije poanta u tome da ide brzo, niti da ide mega sporo, jednostavno kada 'izazivač' procijeni da je netko dovoljno dobar prijedlog dao, proglasi pobjednika, bilo to za 20 minuta ili za 20 sati.
U svakom slučaju.
Kc-Kb, pucaj!
oćemo odrediti da ako nakon nekog vremena se ne pojavi pobjednik sa novim izazovom, da izazov može staviti bilo tko ili tako nešto?
:( neznam napravit takvu fotku,idem na onaj link sto je dao onaj na prvoj stranici,2. post,i tamo idem onda pod URL i stavim url od ove zadnje slike,povecane i nece :(
Da si procitao pazljivo, vidio bis da sam napisao da treba copypasteati link od thumbnaila, ne od povecane slike.
@danny
Ej, hajde editiraj svoj pocetni post i ukljuci link iz mojeg posta. Vece su sanse da ce ga ljudi primjetiti i iskoristiti, vidim da ovdje ima jadnika koji se muce se rucnim photoshoppiranjem.
evo Deus ex machina je pobjednik...
ti si na redu..
ti si na redu..
EDIT: 4ucker malo si zaksnio..ali je dobra
ti si na redu..
EDIT: 4ucker malo si zaksnio..ali je dobra
Upss! Sorry, nisam vidio, moja je bolja...
ti si na redu..
hm...možda si malo prerano proglasio pobjednika, bila su samo 2 prijedloga, i to nakon 1 sata samo, al nema veze :)