Blago ti se... Možda je to zbog ovisnosti. Trebam izać na zrak.
BTW zbog tebe sad i ja pišem velikim početnim slovima
Blago ti se... Možda je to zbog ovisnosti. Trebam izać na zrak.
BTW zbog tebe sad i ja pišem velikim početnim slovima
uf gadno ja sam prije par noći imao noćnu moru da mi je eksplodirala telka. (inače ta telka je starija od mene) kabel se naslonio na radijator, rastopio se, sve se zapalilo i digla mi kuću u zrak.
ali nije to ništa u usporedbi sa noćnim morama vezanim za računalo - i to uglavnom budu vezane za softver. dakle nešto na ekranu - nešto puno strašnije od BSOD, detekcija virusa i slično. kao iz horor filmova, počne se slika izvijat i dobija neke fisheye efekte i sve se čudno ponaša... ma teško je opisat... ali užas!
EDIT: ok sad vidim taj post iznad mene
EDIT 2: baš sam freak, ha?
Ti si kao moj buraz, stalno ima neke nočne more pa usred noči samo drekne i digne se iz kreveta.
uf gadno ja sam prije par noći imao noćnu moru da mi je eksplodirala telka. (inače ta telka je starija od mene) kabel se naslonio na radijator, rastopio se, sve se zapalilo i digla mi kuću u zrak.
ali nije to ništa u usporedbi sa noćnim morama vezanim za računalo - i to uglavnom budu vezane za softver. dakle nešto na ekranu - nešto puno strašnije od BSOD, detekcija virusa i slično. kao iz horor filmova, počne se slika izvijat i dobija neke fisheye efekte i sve se čudno ponaša... ma teško je opisat... ali užas!
EDIT: ok sad vidim taj post iznad mene
EDIT 2: baš sam freak, ha?
Ti si kao moj buraz, stalno ima neke nočne more pa usred noči samo drekne i digne se iz kreveta.
Hehe,baš sam se ljepo nasmijao na ovo!
Ja srećom ne drečim... I ne ustajem se, premda mi je nakon toga malo teže zaspat. A od kakvih noćnih mora 'pati' tvoj buraz? Po svemu sudeći ja sam jedini koji ima CANMD - Computer-Associated Night-Mare Disease. Srećom to mi se dešava sve rjeđe.
Večer nespavalice! Evo i mene napokon! Bio s nekom ekipom kojoj je u ova doba noći palo otići na ćevape 25 km od grada. Otiđošmo, pojedošmo i evo me sad s vama!
Večer nespavalice! Evo i mene napokon! Bio s nekom ekipom kojoj je u ova doba noći palo otići na ćevape 25 km od grada. Otiđošmo, pojedošmo i evo me sad s vama!
Jesu bili dobri?Jel bilo luka?
laku noć ljudi idem ja ....
Ma nisu bili nešto. Nije bilo luka pošto ga ja ne smjem jesti ali je bilo zato ajvara (ljutog)!
večer!
Dobra večer!
laku noć ljudi idem ja ....
Laku noć!
Ma nisu bili nešto. Nije bilo luka pošto ga ja ne smjem jesti ali je bilo zato ajvara (ljutog)!
Mmmmm,evo sad sam gladan...
Khm, DOBRO VEČER, rekoh (po drugi put!)
:D
Vecer, bar si se dobro najeo!
Vecer Puma!
Vecer, bar si se dobro najeo!
Hehe... Ma daleko je to bilo od dobroga samo eto! Pristao sam radi ekipe! Inače, ne jedem ovako kasno nikada.
Večer Puma... I od mene!
Večer!
Bok i tebi opet te nekaj nema moras cesce sim dolazit da ne bi pobro Zutanjak jer su izmjenjena pravila ne mos otvorit temu i onda se luftat!
Mogo bi ja čak i uzet taj windows 7 rc 64 bit besplatno je i imam rješen problem operacijskog sustava do 3/2010
gledam vista ultimate 64 bit 2000 kn :D
mislim uvijek se može naći nešto "s druge strane zakona" ;)
Bok i tebi opet te nekaj nema moras cesce sim dolazit da ne bi pobro Zutanjak jer su izmjenjena pravila ne mos otvorit temu i onda se luftat!
nisam ja čito ta nova pravila...
pa bio ja jučer ovdje, ali već oko 1ipo tišina,
btw. SRETAN ROĐENDAN HRVATSKA!!
sretan DAN DRŽAVNOSTI SVIM HRVATIMA!
Joj,plavi,sad sam morao ići namazat sebi paštetei popit mlijeka zbog tvoje priče o čevapima,sad ću zamolit ramboxa da ti da žuti karton u moje ime!
Joj,plavi,sad sam morao ići namazat sebi paštetei popit mlijeka zbog tvoje priče o čevapima,sad ću zamolit ramboxa da ti da žuti karton u moje ime!
Haha... Pa ne bi valjda!? Joj... Pa što bi tek bilo da sam rekao da ćevapi valjaju, a ne da su bili osrednji!?
Ode ja pogledat jednu epizodu Voyagera pa se vratim!
Haha... Pa ne bi valjda!? Joj... Pa što bi tek bilo da sam rekao da ćevapi valjaju, a ne da su bili osrednji!?
Onda bi išao janjca okrenut na brzinu!
Odo ja spavat.
Laku noć .
Kakva nova pravila, ajd daj link, da pročitam.
Onda bi išao janjca okrenut na brzinu!
Vidiš, o jaganjcu bi se već moglo razgovarati. Premda, kad je janjetina u pitanju više cijenim lešo ali ni ražanj nije za baciti!
Odoh pogledati Deep Space Nine pa se vratim. Uživajte do tada!
Neznaš ih napamet? Kako te nije sram. Evo ti karton.
I ja ću sad još malo ić gledat Jennas sex star,i ti PLAVI uživaj isto!
Vidim da ste svi ošli gledat deep space nine,pa odoh i ja u krevet!
Neznaš ih napamet? Kako te nije sram. Evo ti karton.
Znam pravila(dobro nemogu se uvjek sjetiti svih, ali večinu znam), samo sam htio pitati dali ima nekih novih
Laku noć ljudi - ja vas napuštam. Zadnjih dana sam jako malo spavao pa sada idem nadoknaditi