Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.781.978
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice

Blago ti se... Možda je to zbog ovisnosti. Trebam izać na zrak.Osmijeh

BTW zbog tebe sad i ja pišem velikim početnim slovima Namigiva

16 godina
neaktivan
andy0101 kaže...

uf gadno ja sam prije par noći imao noćnu moru da mi je eksplodirala telka. (inače ta telka je starija od mene) kabel se naslonio na radijator, rastopio se, sve se zapalilo i digla mi kuću u zrak.

ali nije to ništa u usporedbi sa noćnim morama vezanim za računalo - i to uglavnom budu vezane za softver. dakle nešto na ekranu - nešto puno strašnije od BSOD, detekcija virusa i slično. kao iz horor filmova, počne se slika izvijat i dobija neke fisheye efekte i sve se čudno ponaša... ma teško je opisat... ali užas!

EDIT: ok sad vidim taj post iznad mene

EDIT 2: baš sam freak, ha? Smijeh

Ti si kao moj buraz, stalno ima neke nočne more pa usred noči samo drekne i digne se iz kreveta.

Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :)
16 godina
neaktivan
ivan262 kaže...
andy0101 kaže...

uf gadno ja sam prije par noći imao noćnu moru da mi je eksplodirala telka. (inače ta telka je starija od mene) kabel se naslonio na radijator, rastopio se, sve se zapalilo i digla mi kuću u zrak.

ali nije to ništa u usporedbi sa noćnim morama vezanim za računalo - i to uglavnom budu vezane za softver. dakle nešto na ekranu - nešto puno strašnije od BSOD, detekcija virusa i slično. kao iz horor filmova, počne se slika izvijat i dobija neke fisheye efekte i sve se čudno ponaša... ma teško je opisat... ali užas!

EDIT: ok sad vidim taj post iznad mene

EDIT 2: baš sam freak, ha? Smijeh

Ti si kao moj buraz, stalno ima neke nočne more pa usred noči samo drekne i digne se iz kreveta.

Hehe,baš sam se ljepo nasmijao na ovo!Smijeh

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Smijeh Ja srećom ne drečim... I ne ustajem se, premda mi je nakon toga malo teže zaspat. A od kakvih noćnih mora 'pati' tvoj buraz? Po svemu sudeći ja sam jedini koji ima CANMD - Computer-Associated Night-Mare Disease. Srećom to mi se dešava sve rjeđe. Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2009 0:38 (andy0101).
17 godina
Za nespavalice

Večer nespavalice! Evo i mene napokon! Bio s nekom ekipom kojoj je u ova doba noći palo otići na ćevape 25 km od grada. Otiđošmo, pojedošmo i evo me sad s vama!  Belji se

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
16 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

Večer nespavalice! Evo i mene napokon! Bio s nekom ekipom kojoj je u ova doba noći palo otići na ćevape 25 km od grada. Otiđošmo, pojedošmo i evo me sad s vama!  Belji se

Jesu bili dobri?Jel bilo luka?Belji seSmijeh

16 godina
Za nespavalice

laku noć ljudi idem ja ....

Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
big_guy kaže...
cro_blue kaže...

Ma nisu bili nešto. Nije bilo luka pošto ga ja ne smjem jesti ali je bilo zato ajvara (ljutog)! Belji se

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

večer!

Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete čvrsti razlog za to. :)
16 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

Dobra večer!

Makić kaže...

laku noć ljudi idem ja ....

Laku noć!

16 godina
neaktivan
cro_blue kaže...
big_guy kaže...
cro_blue kaže...

Ma nisu bili nešto. Nije bilo luka pošto ga ja ne smjem jesti ali je bilo zato ajvara (ljutog)! Belji se

Mmmmm,evo sad sam gladan...Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2009 0:44 (big_guy).
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Khm, DOBRO VEČER, rekoh (po drugi put!)

:D

17 godina
cro_blue kaže...

Vecer, bar si se dobro najeo!

Vecer Puma!

otpor je uzaludan! http://www.youtube.com/watch?v=LyrsQxa_ypw
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2009 0:46 (BORG).
17 godina
BORG kaže...
cro_blue kaže...

Vecer, bar si se dobro najeo!

Hehe... Ma daleko je to bilo od dobroga samo eto! Pristao sam radi ekipe! Inače, ne jedem ovako kasno nikada.

Večer Puma... I od mene! Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2009 0:47 (cro_blue).
16 godina
neaktivan
puma1400 kaže...

Večer!

17 godina
puma1400 kaže...

Bok i tebi opet te nekaj nema moras cesce sim dolazit da ne bi pobro Zutanjak jer su izmjenjena pravila ne mos otvorit temu i onda se luftat!Belji se

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Mogo bi ja čak i uzet taj windows 7 rc 64 bit besplatno je i imam rješen problem operacijskog sustava do 3/2010

gledam vista ultimate 64 bit 2000 kn :D

mislim uvijek se može naći nešto "s druge strane zakona" ;)

17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Bok i tebi opet te nekaj nema moras cesce sim dolazit da ne bi pobro Zutanjak jer su izmjenjena pravila ne mos otvorit temu i onda se luftat!Belji se

nisam ja čito ta nova pravila...

pa bio ja jučer ovdje, ali već oko 1ipo tišina,

btw. SRETAN ROĐENDAN HRVATSKA!!

sretan DAN DRŽAVNOSTI SVIM HRVATIMA!

17 godina
Za nespavalice

Jel ovo večeras predzadnja epizoda Deep Space 9?! Joooj... Baš mi je žao što završava!  Plač

Ali eto... Voyager će od prekosutra! Namigiva

Deep Space Nine - What You Leave Behind 1/2 Deep Space Nine - What You Leave Behind 1/2
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Joj,plavi,sad sam morao ići namazat sebi paštetei popit mlijeka zbog tvoje priče o čevapima,sad ću zamolit ramboxa da ti da žuti karton u moje ime!SmijehCool

17 godina
big_guy kaže...

Joj,plavi,sad sam morao ići namazat sebi paštetei popit mlijeka zbog tvoje priče o čevapima,sad ću zamolit ramboxa da ti da žuti karton u moje ime!SmijehCool

Haha... Pa ne bi valjda!? Joj... Pa što bi tek bilo da sam rekao da ćevapi valjaju, a ne da su bili osrednji!? Smijeh

17 godina
Za nespavalice

Ode ja pogledat jednu epizodu Voyagera pa se vratim!

otpor je uzaludan! http://www.youtube.com/watch?v=LyrsQxa_ypw
16 godina
neaktivan
cro_blue kaže...
big_guy kaže...

Haha... Pa ne bi valjda!? Joj... Pa što bi tek bilo da sam rekao da ćevapi valjaju, a ne da su bili osrednji!? Smijeh

Onda bi išao janjca okrenut na brzinu!SmijehCool

16 godina
Za nespavalice

Odo ja spavat. Sramim se

Laku noć .

www.balance-lifestyle.com
16 godina
neaktivan
rambox kaže...

Kakva nova pravilaIzlanuo se, ajd daj link, da pročitam.

17 godina
big_guy kaže...
cro_blue kaže...
big_guy kaže...

Onda bi išao janjca okrenut na brzinu!SmijehCool

Vidiš, o jaganjcu bi se već moglo razgovarati. Premda, kad je janjetina u pitanju više cijenim lešo ali ni ražanj nije za baciti! Smijeh

Odoh pogledati Deep Space Nine pa se vratim. Uživajte do tada! Namigiva

17 godina
neaktivan
ivan262 kaže...
rambox kaže...

Neznaš ih napamet? Kako te nije sram. Evo ti karton.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

I ja ću sad još malo ić gledat Jennas sex starCool,i ti PLAVI uživaj isto!Smijeh

Vidim da ste svi ošli gledat deep space nine,pa odoh i ja u krevet!

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2009 1:06 (big_guy).
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
ivan262 kaže...
rambox kaže...

Neznaš ih napamet? Kako te nije sram. Evo ti karton.

Znam pravila(dobro nemogu se uvjek sjetiti svih, ali večinu znamNamigiva), samo sam htio pitati dali ima nekih novihNeodlučan

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Laku noć ljudi - ja vas napuštam. Zadnjih dana sam jako malo spavao pa sada idem nadoknaditiSmijeh

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice