LUXX odlazi u Njemačku zaključana tema

poruka: 77
|
čitano: 10.808
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: LUXX odlazi u Njemačku
RazerDinoMan kaže...

Mogu ja preuzet njegovo mjesto? NevinašceSmijeh

Mentalist kaže...

Dobar je bio... Mogu li ja na njegovo mjesto?

ma šta vi?! tu sam ja. hh. šala. (nemojte mi sad dat hrpetinu thums downa). ne bih mod bio da mi neko plaća

šteta. ode meni jedan od najdražih modova. bio je ovdje najbolji clocker. u početku se često družio s nama u nespavalicama, u zadnje vrijeme nije baš, ali imao je razloga. živio nam ti. nadamo se da ćeš nam se brzo javiti. puno sreće u njemačkoj!

Bubamara s minigunom. | http://tinyurl.com/erepNA
16 godina
neaktivan
LUXX odlazi u Njemačku

sretno tamo uz mnogo loveNevinašce

hahahahaah
16 godina
neaktivan

I ja sam se šalio al očito nisu shvatili Iznenađen

Photoshop, Paint.NET, Photoscape. Tri najčešće korištena programa na mom računalu izuzev igara
16 godina
neaktivan
LUXX odlazi u Njemačku

Mislio sam i ja napisat "muga ja biti mod",ali da ne spušim 20-tak thumbs down-a neću Izlanuo se

LUXX-Sritno u Njemačkoj!

MSN - st001cro@gmail.com (Na avartaru nisam ja!)
17 godina
LUXX odlazi u Njemačku

nek se on vrati s audi-em A6/S6 to je za poslovne i profinjene ljude

16 godina
neaktivan
LUXX odlazi u Njemačku

Ajde LUXX sretno ipak je tamo bolje nego tu!

Dok se smjestis mozda budes i od tamo davao zute...

16 godina
neaktivan
LUXX odlazi u Njemačku

Nek je on živ i zdrav a ostalo ce doci samo po sebi...a vi sto kukate pa sta mislite da je u njemackoj tako bajna situacija i svi sto dodju odmah dobiju posao...

He who dares, wins
16 godina
neaktivan
LUXX odlazi u Njemačku

Ne mislimo al je sigurno bolje nego tu

Jest da ce se pomucit malo da nade poso al nac ce ga

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.10.2009 22:56 (Skizzy).
17 godina
LUXX odlazi u Njemačku

Sad cemo imati nekoga da nam tu i tamo presverca neki komad hardware-a. Dok se LUXX dopela sa svojim autom njemackih registarskih oznaka nasi carinarnici budu sam mahali da prejde :D

Podravina Gaming Community http://www.xfire.com/clans/podrafci/
17 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Nek je on živ i zdrav a ostalo ce doci samo po sebi...a vi sto kukate pa sta mislite da je u njemackoj tako bajna situacija i svi sto dodju odmah dobiju posao...

toplo se nadam da vec ima posla. da se nije jednostavno spakirao i otisao

potpis :D
16 godina
neaktivan
LUXX odlazi u Njemačku

LUXX sretno ti u Njemačkoj, nemoraš se žuriti na forum, prvo se ti smjesti, napravi sve što moraš da bi mogo normalno živiti i vrati se tek nakon najmanje jednog master clocka.

Vjerujem da će svi modovi i admini malo izdržati bez LUXX-a, ali će se vratit kad bude mogao. (bar se tako nadam...)

16 godina
neaktivan
LUXX odlazi u Njemačku

On je po onoj staroj "Bože čuvaj Hrvatsku odo ja u Njemačku" napravio. I neka je, trebali bi i svi koji drze do sebe jer tamo ako radis mozes fino i posteno zivjeti, ali smo nazalost previse sentimentalno vezani za ovu nasu, jadnu grudu...

Sretno ti bilo!

16 godina
neaktivan

cuj iskreno, nema ovdje posla i para ali nadamo se svi da ce se to srediti, meni je ovdje lijepo i ne bi htio biti negativan prema zivotu tu, mislim kak je tek ljudima koji moraju misliti imaju li za kruh danas...
nama je jos koliko toliko ok...
a i ekonomske krize su periodicne, opet ce se dici kvaliteta zivota iako ja ne vidim bas preveliku krizu kod nas, svi voze nove aute (na kredit), imaju nove kuce i fancy odjecu (sve na kredit), jbga. sto bi reko r.amadeus "mentalitet"...

ali, ipak je hrabrost otici u novu zemlju i tamo ispocetka krenuti, to je vec egzistencijalni problem...

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.10.2009 15:36 (eterna luchar).
16 godina
neaktivan
LUXX odlazi u Njemačku

Sretno mu bilo u Njemačkoj, nadam se da će se brzo snaći. Smijeh

Ipak je to LUXX,

Siddharta - "saznanje se može saopštiti, no ne i mudrost. Ona se može naći, u njoj se može živjeti i biti ponesen njome, ali se ne može iskazati i naučiti."
17 godina
neaktivan
LUXX odlazi u Njemačku

Tko mu je pozelio sretno pozelio je. Poceli su se pisat razni komentari kojima ovdje nije mjesto. Covjek me je obavjestio ako mogu u njegovo ime otvorit temu i objasnit.

Ako se nekome to ne dopada onda neka niti ne spama.

LOCK!

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
17 godina

Los Sam kaže...

On je po onoj staroj "Bože čuvaj Hrvatsku odo ja u Njemačku" napravio. I neka je, trebali bi i svi koji drze do sebe jer tamo ako radis mozes fino i posteno zivjeti, ali smo nazalost previse sentimentalno vezani za ovu nasu, jadnu grudu...

Sretno ti bilo!

A cuj nije niti u njemackoj bas bajno kak je bilo prije vremena su se promjenila, no tam se barem znas di si i na cemu si a pravila se znaju jako dobro. Tu kod nas je takav situacija da se ne zna ko pije ko placa a zakoni su nam "Fenomenalni" uglavnom  i jos se ne postuju oni koji nekaj valjaju pa onda je jad i bjeda kaj se moze zato je i prinuđen otic u Njemacku kaj drugo no dok je interneta bit ce ko da nikud nije niti otisel kaj se tice njegove prisutnosti na BUG forumu tu nema frke. Kaj da se kaze nije to lako otic u stranu zemlju kad si vezan za svoju domovinu prijatelje te ostalo i tak to no sretno mu bilo tam di ide!Cool

17 godina
neaktivan
LUXX odlazi u Njemačku

Eto da se javim (konacno)

Dakle kao prvo nije mi nista drugo preostalo nego da budemo privremeno kod punice(slazem se dobro s njom ;) )

Uglavnom zdravstveno je sredeno kao i otvoren racun u banci i stan sam nasao.

Useljenje je 1.11. i onda trebam prvo nabavit namjestaj.

Uglavnom polako al sigurno se stvari sreduju.

Komp naravno jos nemam.

Nije mi to prioritet kad u biti nemam jos nista i sve moram kupit.

Na operaciju mogu oko prvog ili drugog mjeseca pa sam nakon toga na bolovanju oko mjesec dva i tek onda mogu na posao.

ali proci ce i to.

Stvari polako dolaze na svoje mjesto.

Kad sve sjedne kak treba naravno da cu uzet i internet i PC.

Do onda se moram strpit.

Al strpljenje se isplati.

Hardver je ovdje dosta jeftiniji,veci je izbor a internet je ludilo.

ima DSL 50,000, flat, telefon flat, kabel TV sa svim programima, mobitel flat. Sve to za 66 eura.

Vec se veselim kad cu to uzet :)

Eto kratka obavijest od mene.

Hvala svima na dobrim zeljama.

Javit cu se kud koji put kad dodem na net

ZLOČESTI MOD NR.1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice