Kamo na ljetovanje

poruka: 41
|
čitano: 12.723
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Kamo na ljetovanje

Ako budemo išli,ići ćemo na Brač,toćnije Sutivan

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
12 godina
neaktivan
Re: Kamo na ljetovanje
Onjegin kaže...
barcaINTER kaže...

Ti ne voliš ?

Ja mislim da je to savršeno mjesto za posjetiti na 5 dana, pogotovo ako netko posjeduje jahtu ili neku takvu glupost pa se može kupati u malo odvojenijim dijelovima (jer na plažama svakako nema nekih komada). 

Stari grad i sam osjećaj Korčule su divni za turista, ali ja se nisam mogao naviknuti (a postojala je šansa da se preselimo tamo).

Ovo boldano se uopće neću trudit komentirat.

Katalonac_HR
17 godina
protjeran
Re: Kamo na ljetovanje
pantich kaže...

Ove godine (kao i prošle) se ide na Hvar. Malo po Hvaru, brodom na Paklene Otoke, navečer po gradu. Jedino što je skupo u vražju mater, srećom da su dani bjesomučnog opijanja iza mene jer bi morao piti ispred dućana :D

Izlijecio se od alkoholizma ha Sto ne vrijedi ona stara jednoim alkic zauvijek alkic?!

Ili su poceli dilati e.flasha kaj napunis mirisnim rtravama kaj podsjecaju na alkohol i stavis par litijskih baterija po uzoru na e.chik?! Hehe koja prijevara. Kazes kod tebe upalilo?

morbida kaže...

Ako budemo išli,ići ćemo na Brač,toćnije Sutivan

shtosh na brotchu? tamo nemaju ni za zhlicu jedino se poshteno nahebes po preskupim trajektima ... oyy barem imaju opravdanje za opasno bolesno neradnicke cijene. imnace tko su vlasnici onih Otella sve Kajmanski otoci i peraci papiricha kokainskih kartela?

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.5.2015 3:40 (gljinoliga).
13 godina
Kamo na ljetovanje

Ovo ljeto ću sa Ženom ići(ako sve stignemo):

- Za početak, idući mjesec svaki drugi vikend za Rabac. 
- U 7.-om mjesecu planiramo pola ga provesti(u komadu) u Dugoj Uvali u kampu(kod prijatelja/kolega).
- Drugu polovicu 7.-og mjeseca idemo na Krk svaki drugi vikend.
- I nadamo se provest 4-5 dana u Metropoli u 8. mjesecu, ostatak tamo odkuda vučem korijene - Brčko i Brka(BiH)

- I ako 9. mjesec nebude koma tamo gdje su njezini korijeni - Zadar & Split. 

Ako nebudem još 2 puta mjenjao ovo ljeto ulje i filtere u autu, nisam ništa napravio... 

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige
17 godina
odjavljen
Kamo na ljetovanje

Ipak smo se odlučili za Orebić. 5 dana će biti, all inclusive. Cifra je 3.720 kn za na petero (3 klinke imam). Mislim da bolje od toga ne ide...

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Re: Kamo na ljetovanje?
Friday kaže...

Ekipa gdje planirate ove godine na more? Ja sa familijom planiram na Pelješac ako bude sve OK. Jel netko ima kakva iskustva od tamo?

Šta ti nije jeftinije močit noge u lavoru? 

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
17 godina
odjavljen
Re: Kamo na ljetovanje?
Kewin kaže...

Šta ti nije jeftinije močit noge u lavoru? 

Meni je praktički svejedno - živim na dunavu, imam čamac i prekrasne pješčane plaže su mi nadohvat ruke. Ali imam 3 kćeri koje obožavaju more, isto kao i žena.

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.5.2015 8:35 (Friday).
15 godina
neaktivan
Kamo na ljetovanje

Je li bio tko na Maldivima? Jel vrijedi to 27k kuna za dvije osobe tjedan dana?

i isao bi u 10 mjesecu...

14 godina
Kamo na ljetovanje

ne, to je zakurac. bolje odi na savulju nizvodno zagreba.

Ne predaj se nikad osim kad moraš!
11 godina
neaktivan
Kamo na ljetovanje

mrežnica kod duge rese malo azbesta nikom ne škodi

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
17 godina
Kamo na ljetovanje

Studiram na moru, ali s obzirom da 90% godine radim, od kupanja će biti maksimalno dvaput.

Daj mi svoj mozak na dva sata i više nikad nećeš biti isti
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice