Kako postati bogat u hrvatskoj?

poruka: 53
|
čitano: 17.762
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Pogledajte malo ovo: LINK

Zanima me sta mislite o tome? Jel to neka prijevara ili?

Meni to smrdi,pogledajte i OVU stranicu istog autora, nekog Sanjina Frlana. 

Sada usporedite potpise sa slike s prve i druge stranice... Nisu isti {#}

A mozda i nije scam? :/

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.1.2011 23:43 (xZero).
15 godina
neaktivan

Vidis odmah da je scam, pa i kad odlazis imas onu poruku tipa hocete li ostati kao i na scam stranicama .D

Da ne kazem da je sve crveno u WOTu

Mes que un Club! FCBarcelona!
16 godina

Ma to su najbolje fore prodaju ključ uspjeha napisan u knjizi. Siguran sam da itko od nas postane bogat da bi odmah krenuo pisati knjigu di bi u njoj iscrpno objasnio kako da se i ostali bogate...

Stoja
16 godina
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.1.2011 23:45 (xZero).
18 godina
neaktivan

Eto, to ti je jedan od načina - prodavanje magle.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
16 godina
neaktivan

Ako vec zelis citati tako nesta..preporucio bih ti Roberta Kiyosakia.

18 godina

Kradi.

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se
17 godina

Zaposlit se i štediti, eto tako se postaje bogat  {#}

16 godina
RE: Kako postati bogat u hrvatskoj?
1domagoj1 kaže...

Kradi.

Receno ucinjeno. {#}

16 godina

Oces knjigu budi onda balkanac kupi obadve skeniras i baci pdf na THR i nakon toga trazis povrat novca {#}

Mislim da sam ju negdje i vidio za skinuti u pdf-u...

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
1domagoj1 kaže...

Kradi.

Sa takvim stavom ...... bio bi dobar političar {#}

Why so serious?! Let's put a smile on that face!!
18 godina
jocker'86 kaže...

Sa takvim stavom ...... bio bi dobar političar {#}

LOL, ma zajebi ti bilo kakvu politiku. To sam sarkastično rekel, a ne za ozbiljno. {#}

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.1.2011 9:58 (1domagoj1).
18 godina

Igrom slučaja sam pročitao njegovu knjigu Financijski preporod, nisam kupio već je prijatelj ima.

Razlika u ovom i mnogih drugih autora je u tome što on zapravo ne odaje ništa što već ne znate, ali o mnogo toga ne razmišljate.

Prodaje vam zdrav razum što i sam tvrdi.

Ne, nisam se obogatio jer ne prihvaćam taj  način življenja iako je višestruko bolji od sadašnjeg, al eto.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.1.2011 10:17 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan

Zrno do zrna pogaća, kamen do kamena palaća. 

I'm from Hollywood
16 godina
protjeran
woodgamesfx kaže...

Zrno do zrna pogaća, kamen do kamena palaća. 

Sat po sat hrvatskog jezika -pismenost.

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
18 godina
Mentalist kaže...

Sat po sat hrvatskog jezika -pismenost.

Post po post do kartona zbog off topica i trolanja.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.1.2011 11:34 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan

Kako postati bogat u Hrvatskoj?

Prvo nades posao..

Kako se zove najpoznatiji albanski metereolog ?-Azimi Aljeti
16 godina
neaktivan

Znate ima nešto u tome, recimo kod nas je uvrieženo brzo bogaćenje, svi bi odjednom iz opanaka u cipele nitko ne bi postepeno gradio svoju imovinu, svi bi brzu lovu, e pa to ne ide baš tako. 

I'm from Hollywood
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.1.2011 11:40 (woodgamesfx).
16 godina
protjeran

svojim mozgom i rukama stvoris/zaradis sebi kruh

zahvaljujem se moderatoru koji mi je obrisao post{#}

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.1.2011 13:13 (Toni93).
15 godina

-Dobit na lotu..

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao drazen petrovic ali ipak igra kao super zvijezda! (gledam koliko još znakova može ići.)(gledam koliko još znakova može ići.)(gledam koliko jo)
16 godina
Top Bugovac kaže...

-Dobit na lotu..

Probao, ali samo jedan pogodak, a to mi nije dost...

17 godina

Kako postat bogat u HR ?

Izumi nešto, sad bubam bezveze ali npr. auto na nepitku vodu, jeftini jet pack

16 godina

Prvo treba ipak naučiti baratati novcima prije nego se želiš obogatiti. Jer đaba onom ko dobije milijune na lotu ako u mjesec dana spiska svu lovu na skupe aute i gluposti općenito. ima dosta takvih primjera u svijetu koji su dobili enormne svote novca na lotu i u roku godinu dana pali na prosjački štap...

Tako se meni frendovi čude odkuda meni 3000kn za novi mobitel(dok sam bio  u srednjoj školi i nisam radio) a oni nemaju prebijene kune u đepu.

A onda ga pitam:

Jel pušiš? "Da kupujem kutiju svakih par dana"

Jel se kladiš? "Da, obavezno svaki drugi dan 10kn ostavim u kladi"

Što piješ za marendu? "Pa kolu koja pola litre dođe 9kn"

I tako bi brzo shvatio da frajer tjedno troši ogromnu lovu na stvari bez kojih bi mogao preživjeti, a uštedio bi ogromne novce. Jer 50kn mu ode samo na kolu tokom tjedna, pa isto toliko i na cigare, pa još jedno 30-40 kuna na kladionicu. Znači nekih 150kn na tjedan. Sada to pomnožite sa 12 i dođete do cifre da on spiska 1800kn u jednoj godini. 

A ista je stvar i sa onima koji rade, samo troše još više para. Pa kavica/pivica svaki dan, pa ovo, pa ono. Pa da nekažem oni koji imaju jače aute pa ih tankaju stalno jer moraju kroz grad protutnjiti da se motor dere na maximalnim okretajima, umjesto da vozi normalno i uštedi gorivo. Pa onda još potroše 500kn na običnu majicu samo na njoj piše lacoste i tako.

Jednostavno su ljudi rastrošni i rastežu se debelo više nego što im je krevet dug, a to su svi ti silni minusi/krediti i omogućili. Sve počinje od malih stvari na koje trošimo i nismo svjesni, ali kada se te sitnice pozbroje onda se zaprepastite koliko trošite love na "gluposti" i treba samo imati karakter se suzdržati od trošenja na sve to...

Stoja
17 godina
Stoja kaže...

Prvo treba ipak naučiti baratati novcima prije nego se želiš obogatiti. Jer đaba onom ko dobije milijune na lotu ako u mjesec dana spiska svu lovu na skupe aute i gluposti općenito. ima dosta takvih primjera u svijetu koji su dobili enormne svote novca na lotu i u roku godinu dana pali na prosjački štap...

...........................................................

S ovim se u potpunosti slazem... Ako znas baratat s novcem i spreman si se odrec nepotrebnih stvari mozes uzivat kak se spada...

Ja recimo imam normalan posao, prosjecna placa;

ne idem na pauzu/kavice, ne pusim, ne idem na gablec - najedem se doma, ne kupujem majice i hlace po 500kn, ne izlazim subotom van i ne bacam lovu na alkohol itd.

Ljudima to ne izgleda puno, kaj je to "samo" 15kn za cigarete svaki dan/dva, pa dodajte jos kavice, subotom minimalno 100kn vani potrosit - nakupi se mjesecno, i to posteno...

Kolegici na poslu smo racunali koliko potrosi na "gluposti", gotovo jedna trecina place joj ode na cigarete, kavu i gablec tj. na stvari bez kojih se moze... uz to dodajte svakodnevne potrepstine, rezije, kredit i vi ste na nuli svaki mjesec, ili u minusu...

Meni na kraju mjeseca ostane dobar dio place na tekucem racunu i mogu to ili stedit ili se pocastit s necim...

Naravno, smatram da se bez kredita danas ne moze... Mozes ti skupljat lovu na ovaj nacin, ali ono kaj imas u planu kupit moci ces tek za nekoliko godina. Ako dignete kredit lovu cete dobit odmah, ali isto tako i posten dio dat banci (kamate), ali drugacije ne ide...

Samo kazem da se ne mora na kraju svakog mjeseca, dva dana prije place zbrajat lipe da bi imali za kruh i mlijeko... Uglavnom, ako ste se spremni odrec nekih stvari moze se bez problema zivjet "normalno" - kaj god to znacilo danas......

My life has no purpose, no direction, no aim, no meaning, and yet I'm happy. I can't figure it out. What am I doing right?????
16 godina

Krediti trebaju, ali za neke veće investicije, tipa nekretnine/zemlja, podizanje nekakve firme, auto i slično. Danas ima ljudi koji dižu krediti kako bi išli na skijanje, a već otplaćuju kuću/auto. Pa onda nakraju dignu kredit da bi otplatili prva dva i tako ukrug. Ljudi žele rastegnuti ruke i noge na krevetu od pola metra, e pa nemože...

Ali dobro problem je i u državi i društvu i svemu i svačemu, ali to je već diskusija za neke druge teme...poanta je da neki ljudi da imaju i 5 puta veće prihode nego što sada imaju, opet nebi imali novca...

A to je najžalosnije kada ljudi shvate da su recimo radili 20 godina i da nakon toga nemaju ni kune ušteđene...

A evo čovjek sve ovo što ja govorim napisao u knjigu i krenuo prodavati i evo ga, čovjek zaradio. A da možda i ja počnem pisati takvu knjigu i prodajem je 50% jeftinije od njega? I napravim još i englesku verziju i eto love do krova{#}

Stoja
15 godina
protjeran

Hrvatska je u banani,jedino dobro je to što kod nas curi pipa iz vode,mi smo jedna od tri države s vodom u pipi!

Moja cura najbolje kuha (Pogled na Avatar)
15 godina
neaktivan

Kao fol poklonit će mi prvo poglavlje. Kad će ljudi shvatit da u životu ništa nije besplatno.

Baš me zanima je li itko probao iskoristit te savjete.

perodigitron
15 godina
Stoja kaže...

Tako se meni frendovi čude odkuda meni 3000kn za novi mobitel(dok sam bio  u srednjoj školi i nisam radio) a oni nemaju prebijene kune u đepu.

A onda ga pitam:

Jel pušiš? "Da kupujem kutiju svakih par dana"

Jel se kladiš? "Da, obavezno svaki drugi dan 10kn ostavim u kladi"

Što piješ za marendu? "Pa kolu koja pola litre dođe 9kn"

I tako bi brzo shvatio da frajer tjedno troši ogromnu lovu na stvari bez kojih bi mogao preživjeti, a uštedio bi ogromne novce. Jer 50kn mu ode samo na kolu tokom tjedna, pa isto toliko i na cigare, pa još jedno 30-40 kuna na kladionicu. Znači nekih 150kn na tjedan. Sada to pomnožite sa 12 i dođete do cifre da on spiska 1800kn u jednoj godini. 

A ista je stvar i sa onima koji rade, samo troše još više para. Pa kavica/pivica svaki dan, pa ovo, pa ono. Pa da nekažem oni koji imaju jače aute pa ih tankaju stalno jer moraju kroz grad protutnjiti da se motor dere na maximalnim okretajima, umjesto da vozi normalno i uštedi gorivo. Pa onda još potroše 500kn na običnu majicu samo na njoj piše lacoste i tako.

Jednostavno su ljudi rastrošni i rastežu se debelo više nego što im je krevet dug, a to su svi ti silni minusi/krediti i omogućili. Sve počinje od malih stvari na koje trošimo i nismo svjesni, ali kada se te sitnice pozbroje onda se zaprepastite koliko trošite love na "gluposti" i treba samo imati karakter se suzdržati od trošenja na sve to...

Sve si to super objasnio, ali ...

godina nema 12 tjedana, 52 ili 53 (ako ćemo cjepidlačiti 52,1775 iliti 52 tjedna + jedan dan), pa bi došli do računice od preko 7800 kuna godišnje, što je malo više od ovih tvojih 1800.. {#}

Post potpisujem u potpunosti, naravno izuzev matematike {#}

Why so serious?! Let's put a smile on that face!!
16 godina
jocker'86 kaže...

Sve si to super objasnio, ali ...

godina nema 12 tjedana, 52 ili 53 (ako ćemo cjepidlačiti 52,1775 iliti 52 tjedna + jedan dan), pa bi došli do računice od preko 7800 kuna godišnje, što je malo više od ovih tvojih 1800.. {#}

Post potpisujem u potpunosti, naravno izuzev matematike {#}

ahah to je onda moj lapsus u pisanju sada skužio što sam uradio, hvala na ispravci...valjda sam u glavi mislio da pričam o mjesečnom trošku pa množio sa 12...ali evo, zapravo dođe da se jako puno love potroši na ništa, i sada recimo to pomnoži sa 4(razdoblje srednje škole) i dođemo do nekih 31,000kn.{#}

Stoja
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice